Miroslav Đukić
Miroslav Đukić

Đukić: Lola je Partizanovo dete

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.07.18. | 14:48

“Veoma je blizu”, dodaje trener crno-belih

Prva evropska prepreka je preskočena bez mnogo znoja, ali u Humskoj nemaju vremena za odmor. Već u nedelju od 19 sati na programu je meč prvog kola Superlige. Nimalo naivno gostovanje kod Radnika čeka Partizan. Ali Miroslav Đukić ne traži izgovor…
Ambicije Partizana su da vratimo titulu šampiona Srbije", kategorički će Đukić na konferenciji za medije dan uoči utakmice.

Ne plaši ga to što u ovoj letnjoj fazi sezone mora da pazi i o minutima igrača koji još nisu na maksimumu. Uostalom, dobar rezultat iz prvog meča sa Rudarom dozvolio mu je da pojedince odmori ui revanšu.
"Zbog povreda u Surdulici neće biti Nemanje Nikolića i Bojana Ostojića, ostali su spremni. Oni odmorniji će da pruže maksimum sutra, pošto smo protiv Rudara mogli da rotiramo zbog rezultata. Sutra toga neće biti. Idemo u najjačem sastavu, potrebna su nam tri boda”, dodaje Đukić, koji se osvrnuo i na izvesni povratak Milana “Lole” Smiljanića u crno-beli tabor.

Izabrane vesti

Dolazi kao zamena za Marka Jevtovića. Bio je ljubimac navijača Partizana, ali dugo ga već niko nije video. Određena doze skepse je prisutna. Ne i kod Đukića.
Veoma je blizu dolaska. Znam Smiljanićeve kvalitete, sarađivali smo. Iskusan je igrač, može da nam donese mnogo toga. Partizanovo je dete”, decidiran je šef struke crno-belih.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Miroslav ĐukićMilan Smiljanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara