Igrači Sasuola (©AFP)
Igrači Sasuola (©AFP)

Dvojke na Sasuolo i Bordo su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.05.23. | 10:30

Nigde nećete da nađete veće

Bliži se kraj sezone u većini zemalja Evrope, pa sledi kladioničarska poslastica. Prave se kalkulacije kome šta treba, za titulu, međunarodna takmičenja, baraž, opstanak…

Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Izabrane vesti

Sampdorija je od starta sezone u šampionatu Italije bila osuđena na borbu za opstanak. Ređala je Dorija poraz za porazom, a rukovodstvu se nije žurilo sa Markom Đampaolom na klupi. Kao rezultat toga, do ostavke je došlo kada je, kako se ispostavilo, već bilo prekasno. Dejan Stanković, koji je pozvan da spase tim od ispadanja, ostvario je nekoliko pobeda, ali Sampdoriju to nije spaslo ispadanja. Sa 18 bodova Sampdorija je poslednja na tabeli. Sasuolo prolazi kroz proces rekonstrukcije od prošle sezone. Malo je verovatno da bi tim Alesija Dionisija mogao sebi da postavi ambiciozne ciljeve, ali je osigura opstanak. Bilo je dosta problema u prvom delu sezone, ali je u drugoj polovini tim napredovao. Sasuolo se čak približio zoni evropskih pozicija, mada na kraju nije uspeo da se nosi sa ovim zadatkom. Neroverdi su trenutno 13. na tabeli. Sasuolo je u prošlom kolu izgubio od Monce sa 2:1 i tako produžio niz bez pobeda na četiri meča.

ANESI - BORDO (PETAK, 20.45), DVOJKA 1,90

Anesi nije popuštao u prošlim kolima. U četiri meča klub je tri puta remizirao i jednom pobedio. Konkretno, Anesi je neporađen od nadmoćnijeg Keviji Roana 2:2. Ali pre toga je često gubio bodove. Dakle, sa 42 boda, Anesi je sada na 15. poziciji. Razmak između kluba i zone ispadanja je samo jedan bod na dva kola pre kraja sezone. Bordo se bori za promociju. Ekipa ima 69 bodova sa čime je na drugom mestu. Zaostatak Žirondinaca od vodećeg Avra je dva boda jer je lider u poslednje vreme počeo često da popušta. Bordo je u pet kola samo jednom izgubio bodove - 0:0 sa Kevijem Roanom. U ostalim mečevima je samo pobeđivao.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara