Ever Banega
Ever Banega

Emerijev ljubimac za neki novi i čvršći Arsenal

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.06.18. | 10:10

Ever Banega na meti Tobdžija...

Znali smo da će Arsenal poprilično izmeniti lični opis u eri posle Arsena Vengera, ali da će uslediti toliko radikalan rez da Tobdžije poprime potpuno južnoamerički šmek, barem na sredini terena, malo je i iznenađujuće. Biće to odstupanje od višegodišnjih navika, ali takav je i Unaj Emeri, novi trener londonskog velikana koji želi da igra drugačiji fudbal. Da proba...

Pitanje odbrane je izgleda rešeno dovođenjem golmana Leverkuzena Bernda Lena i desnog beka Juventusa Stefana Lihtštajnera. Vreme je za rekonstrukciju sredine terena, a prva ptičica je izgleda već uletela u kavez. Sjajni urugvajski vezista Lukas Toreira stiže vrlo uskoro na Emirate iz Sampdorije, a nakon što su se klubovi dogovorili da Englezi uplate 30.000.000 evra kroz rate i bonuse, radije nego odmah celu otkupnu klauzulu (25.000.000).

Izabrane vesti

Transfer reprezentativca Urugvaja, koji se trenutno nalazi na Mundijalu u Rusiji, biće i uvod u kompletiranje veznog reda koje bi trebalo da zaokruži Ever Banega. Argentinac iz redova Sevilje pružao je odlične partije u periodu dok je Emeri vodio Andalužane, a itlaijanska Gazeta je objavila danas da obojica žele opet da sarađuju u Engleskoj.

Tobdžijama je potrebna čvrstina na sredini terena, Banegi novi izazov u karijeri, a kako mu ugovor važi do leta 2020. godine nije isključeno da ga Sevilja proda ovog leta i uzme pristojnu svotu.

Isti izvor najavljuje za naredne dane i dolazak u London Baneginog menadžera Marsela Simonijana, koji treba da započne pregovore oko transfera svog pulena. Iskusni 29-godišnji vezista rodom iz Rosarija procenjen je na oko 12.000.000 evra, ali su cene skočile na tržištu pa bi obeštećenje moglo da bude i znatno veće.

Foto: Action Images


tagovi

Ever BanegaUnaj EmeriLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara