Komentari na vest

Evo još jednog! Vlahović stigao Ronalda (VIDEO)

P

PFS

pre preko 2 godine

Jovic-Vlahovic-Zivkovic totalni fudbal samo!!!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Milion i po bez procenata!JAO UPRAVO KO JE TEBE POZNAVAO NI PAKAO MU NECE TESKO PASTI!
v

vladano79

pre preko 2 godine

On je tri svetlosne godine iza Ronalda... Tako da ne lupetate toliko.
X

Xide

pre preko 2 godine

Penaldo u njegovim godinama nije bio ni blizu ovoga... U to vreme je igrao u MU i ja kao neko ko nije propustao uakmice UTD-a ti kazem da je Penaldo i tada bio Marketing kao i sada!Tada Su Runi Gigs i Skols bili glavni igraci u UTD-u i zadnja linija sa Neviliom Vidicem Riom Evrom i Van der Sarom!Penaldo je bio samo Nakit i nista vise od toga...
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Nije ni bilo sumnje da stize pa i prestize Ronalda
s

starac

pre preko 2 godine

koliko dislajka zvezdasa? navijac sam lokalnog kluba ali posle prvih pet njegovih golova jasno mi je bilo da imamo najveci biser od napadaca u poslednjih 20god.ni Mitar nije bio ovakav. Brz vredan na terenu daje golove svim i svacim *isti* Jovic a zvezdasi?
s

starac

pre preko 2 godine

Ko
G

Gostanko delija

pre preko 2 godine

Mali je ubica golmana. Terorise mreze. Mnogo mi je simpatican igrac. Pa bre,na faci mu se vidi da je gol masina,novi Luka Toni ili Ibrahimovic. Bajern da ga kupi sada kada Levandovski ode. Imamo spica za reprezentaciju kakav se pozeleti moze.Jos da se Luka vrati starim navikama iz Frankfurta pa to bi sou pravili. Vlahovicu od srca zelim da obori rekord i ubedjen sam da hoce. Ta kretnja,brzina za njegovu visinu a i sut.Kompletan napadac 101%
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

A sto su uzgubili 2 boda od, uvek neugodnog Sasuola, to nikom nista...bitan je gol...strasno
h

hahahaha 1

pre preko 2 godine

Promašio si temu, bolje prati zadrugu...
@

@Veca

pre preko 2 godine

Pratis fudbal koliko i macevanje u Turskoj, Sasuolo je deseti a poslednjih 5 meceva izmedju ostalog su dobili Milan u gostima Lacio kod kuce i igrali nereseno sa Napolijem. Bolje cuti..
M

Mr no1

pre preko 2 godine

Gol mašina.
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Ajde sto momak daje golove u ovolikom broju, ali na kakav nacin on sutira u situacijama 1 na 1. Bukvalno samo jos Ronaldo i Haland imaju taj nivo zavrsnice, jako, polu visoko, nema ono da je pipka ili neke frljoke. Samopouzdanje na najvisem nivou.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Pa nista gore nema nego sutirati polu visoko, golmani najlakse brane takve suteve, razumes se u fudbal ko Marica u kriv...Vlahovicu svaka cast, nista protiv njega
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Jeste, zato mu je i procenat odbranjenih udaraca takav, jer mu najlakse brane. Ajde Bata Djoro da ti malo pojasnim, golman najlakse brani polu visoke kada je sutira sa daljine vece od 6-7 metara, u situacijama u kojima se nalazi Vlahovic i kada u punom trku ide na golmana, to je gotovo neodbranjivo, udarac je dosta jaci, dobija dodatno ubrzanje nakon 20-30 cm od kontakta sa nogom, ako je golman i potkaci rukom vecinom probija prste i ide u gol. A ti sto slusas Andrijasevica u trenucima kad ne spava, pa daje informacije sa svetskog ‘94, to je vec tvoja stvar. Promenio se fudbal, lopta, kopacke, tako i tehnika udarca. Ziv bio, kupi kikiriki.
a

avangardni

pre preko 2 godine

obara rekord lagano, samo napred!
D

Don Rossi

pre preko 2 godine

Ronaldu je trebalo 29 utakmica za 33 golova dok Vlahovicu 43..ali svakako Dusan je paklen igrac
A

Alili

pre preko 2 godine

Ronaldo je igrao za Juve a Dusan za Fiorentinu. Dusanu je mnogo teze da dobije dobar pas i da postigne pogodak. Fiorentina nije toliko cesto izraziti favorit u mecevima, dok je Juve u 90 posto.
G

Gost0

pre preko 2 godine

Ronaldo ima 35+. Dušan ima 21 čini mi se. Svakako ne može da se stavi na kantar i da se izmeri? Bečka je stvar obojice što su to uradili.
1

101

pre preko 2 godine

U kalendarskoj godini 2020 je Ronaldi igrao vise od 29 utakmica. Liga ima 38 utakmica, plus kup Italije i plus liga sampiona.
G

Gost0

pre preko 2 godine

90% igrača bi ovu situaciju 1 na 1 sa golmanom rešilo tako što bi samo plasirali loptu po zemlji na bilo koju stranu. A on, gube sa 2 gola razlike, ima čist zicer, on preuzima rizik i kove je pod prečku sa velikom preciznošću. Na trenutak me je podsetio na Suareza i Runija. Biće od njega sila igrač!
G

Gost83

pre preko 2 godine

U ovoj situaciji bi 90% napadaca sutiralo u levu ili desnu stranu. Ostalih 10% ce uraditi ovako kao Vlahovic. I zato i spada tu gde sada i jeste, jedan od 10 najboljih napadaca u svetu trenutno.
K

KROJF

pre preko 2 godine

SAMO CEPAJ MALI!