Evo još jednog za Fulam: Fabrisio za 6.000.000 evra! Čovek za vezu je trener iz Primere

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.07.18. | 17:50

Bešiktaš mu našao zamenu

Tandem iz Nice je potvrđen. Stigli su defanzivac Maksim Le Maršan i centralni vezni Žan Mišel Sari, ali Fulam se tek zaleteo. Da bi igrao ozbiljnu ulogu u povratničkoj sezoni u Premijer ligi potreban mu je što širi kadar, Slaviša Jokanović smatra i novi golman, pa je krenuo po – Fabrisija Ramireza.

Čuvar mreže Bešiktaša ušao je u završnu godinu saradnje sa istanbulskim velikanom. Sam se, posredstvom medija, ponudio da ostane u Turskoj, da potpiše novi ugovor, međutim, planove bi mogao da mu promeni poziv iz Londona. Uprava kluba sa Kraven kotidža je već dostavila dve ponude kolegama iz Bešiktaša. Obe su zasad odbijene.

Izabrane vesti

Englezi su najpre stavili na sto 3.500.000 evra. Turci odbili tražeći celih 8.000.000. Potom se Fulam vratio sa 4.500.000. Bešiktaš je i tad rekao „ne“, ali je saopštio da je spreman da spusti početni zahtev i da izda ispisnicu golmanu ako dobije 6.000.000 evra. Cenkanje je u toku, a Jokanovićev klub ima novac i na dobrom je putu da premosti razlike, a dobije golmana dokazanog u Primeri, dok je branio za Betis i Deportivo. Veza za posao je Hose Sambade, trenirao je Fabrisija u La Korunji, a pre dolaska u Fulam radio je s njim u Bešiktašu.

Popularni Fabri je doputovao sa ostakom Bešiktašove ekspedicije na pripreme u Austiriju, ali bi brzo mogao da ih napusti. Čak su mu čelnici turskog kluba našli zamenu, jer su postigli usmeni dogovor sa Žan Fransoa Žileom da bude njihov novi golman. Standardu iz Liježa je ponuđeno 2.000.000 evra na ime obeštećenja za bivšeg golmana Torina, Bolonje i Barija i čim Belgijanci pristanu da ga puste, otvoriće se put Špancu za London.

FOTO: Action images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Fabri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara