©Starsport
©Starsport

FSS u četvrtak bira dobitnike Zlatne lopte

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.12.23. | 09:22

Dodela krajem decembra ili u drugoj polovini januara

Dilema po pitanju održavanja tradicionalne godišnje ceremonije i dodele nagrada za najboljeg trenera, fudbalera i fudbalerku je razrešena. Prema saznanjima Mozzart Sporta dodela Zlatne lopte za 2023. godinu će biti organizovana u narednom periodu, a već u četvrtak na sednici Odbora za hitna pitanja će biti doneta odluka o dobitnicima priznanja.

Podsetimo, održavanje tradicionalnog izbora bilo je pod znakom pitanja usled ujednačene konkurencije, mahom usled skromnih rezultata, ali je ipak u Fudbalskom savezu Srbije preovladao stav u korist izbora.

Izabrane vesti

Svečana dodela biće organizovana krajem decembra ili u drugoj polovini januara, zavisno od toga da li će dobitnici biti u prilici da prisustvuju svečanosti.

Prošle godine, priznanje za najboljeg igrača pripalo je Aleksandru Mitroviću, dok je za najboljeg trenera izabran Dragan Stojković.

Prvi osvajači nagrade koja se dodeljuje od 2005. godine bili su Nemanja Vidić i Ilija Petković, a presedan je predstavljala 2020. godina kada je dodela otkazana zbog epidemije.



tagovi

Zlatna loptazlatna lopta fssFudbalski savez Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara