Gaćinović na pragu Hofenhajma

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.08.20. | 19:10

Srpski krilni napadač nije se našao u sastavu za današnju prijateljsku utakmicu Ajntrahta i Monaka...

Možda nije zablistao punim potencijalom, ali daleko od toga da nije imao svoju ulogu u uspesima Ajntrahta iz prethodnih sezona. Prvo je golom u plej-ofu protiv Nirnberga doprineo opstanku u Bundesligi 2016. godine, potom još jednim pogotkom u finalu protiv Bajerna osvajanju Kupa dve godine kasnije. Nesumnjivo, istorija Orlova u prethodnih pet godina bila bi znatno drugačija bez Mijata Gaćinovića.

Ali, izgleda da je vreme za rastanak. Prethodnih dana se spekulisalo da bi Gaćinović mogao u Marselj kod Nemanje Radonjića, kao zamena za Maksima Lopeza kojeg merka Sevilja. Navodno je poznati srpski agent Miloš Malenović, koji od skora vodi brigu o karijeri lakonogog veziste, već obavio razgovor sa predsednikom Olimpika Anrijem Ejraudom, međutim došlo je do preokreta - Gaćinović ostaje u Bundesligi. Prema saznanjima MOZZART Sporta, bivši fudbaler Vojvodine već je započeo pregovore sa Hofenhajmom i vrlo je blizu prelaska u klub iz Sinshajma.

Izabrane vesti

Da se rastanak bliži potvrdio je i Ajntraht na svom Tviter nalogu, istakavši da Gaćinovića, kao ni Lukasa Toroa, nema u sastavu za prijateljski meč sa Monakom, jer pregovara sa drugim klubom. Međutim, klub iz Frankfurta nije naveo o kojem se konkretno klubu radi.

Prema našim saznanjima u pitanju je Hofenhajm.

Gaćinović je u Ajntraht stigao 2015. godine iz Vojvodine za 1.250.000 evra, a osim novosadske Stare dame, nastupao je još za mlađe kategorije Leotara iz Trebinja.


tagovi

Ajntraht FrankfurtHofenhajmMijat Gaćinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara