Komentari na vest

Gordić: Nije bilo treme, ostvario mi se san

Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Apsolutna nemoć ovog mom pod rafalnom paljbom vejemajstorska i autogolgetera Radovana "Hladnog Raše" Del Pierankova nam stavlja na znanje da je ipak on, kao i mi, samo smrtnik. Napred Miloše!
B

Bzzz

pre preko 2 godine

Ozbiljan momak, izuzetno zreo za svoje godine... Idealan naslednik prvog golmana Zvezde... Izuzetno kvalitetan i kao covek i kao igrac...
H

Hannibal

pre preko 2 godine

Solidna utakmica za Gordica, deluje kao sasvim pristojna alternativa Borjanu i Popovicu. I dalje ostaje nejasno sta se desava sa Degenekom, prosto je nemoguce da besmisleni igraci poput Babica i Pankova konstantno dobijaju prednost u odnosu na jednog od najboljih defanzivaca koje smo imali u poslednjih trideset godina! Takodje, mozda bi Katai mogao da igra manje sebicno, juce je moglo biti 4-5 razlike za Zvezdu da je cesce dodavao lopte Benu, Dioniju, Krstovicu....cak i asistencija je pala onako nevoljno, kad je video da je otisao previse u stranu. Kako bilo, dobra igra Zvezde, Kanga je bio maestralan, Ben konacno dao gol...sad svom snagom na Serif!!
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Igra uopšte nije bila dobra, kvalitet utakmice dosta tanak. Svaka utakmica Nemačke druge lige je kvalitetnija od bilo koje utakmice naše lige. Svi gledaju samo rezultat, a kvalitet Zvezdine igre u tri kola naše lige i u Kazahstanu je daleko od Evropskog nivoa. Dosta sporo, bez nekih tečnih akcija, bez neke želje. Uopšte mi se ne svidja dolazak Krstičića i Dionija, na silu su dovedeni. Staviti Krstičića pre Kange je zločin, a i to se dešavalo. Mnogo više očekujem od Ohija nego od Dionija. Ne mogu da verujem da ljudi još nisu provalili da Degenek ne igra jer nije hteo u Singapur.
D

Daleka Azija

pre preko 2 godine

Degenek se nije dobro snasao na pripreme i nije dobro funkcionisao sa Dragovicem dok su na pripreme Pankov i Babic pokazali suprotno e sad Babic nije uspeo da nastavi formu sa priprema i Portugala dok se Pankov najbolje snasao plus to sto se najbolje uklapa sa Dragovicem i vec su uigrani jako dobro sto se pokazalo protiv Kairata,dzabe pljujete.Jedna stvar je favorizirati igraca a druga je realan kvalitet ,Stankovic je izabrao najbolji tandem i to je to.
b

babuebu

pre preko 2 godine

Srecno momak, odlican si golman.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Треба му повремено давати шансу, бар у купу!
G

Gost7171

pre preko 2 godine

golman za seosku ligu

nas 300

pre preko 2 godine

Bravo Miloše! Čestitam na uspešnom debiju.
G

Gašić StarMo

pre preko 2 godine

Važno je da mu je panj Pankov uvalio golčinu,u maniru velikih strelaca,čisto da momku debi ne prodje bez primljenog gola! Treba ga u zatvor a ne u prvih 11
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

A kad ce priliku da predahnu dobiti Katai i Ivanic,i kada ce zaigrati Njegos,Gavric, Nikolic i Degenek?