Komentari na vest

Hansi se pomirio sa Henesom, izgleda da je kucnuo čas za veliki povratak!

F

Flik

pre 3 meseca

je za Tuhela doktor fudbala. Bajern ima brutalan tim koji igra loše zbog kante trenera.
B

Bane1989Ns

pre 3 meseca

jedini trener Bayerna je jedino valjao Jupp Heynckes ostalo je sve nista
"

"Navijači"

pre 3 meseca

Intera,Milana. Nema gorih na komentarima.

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Pa sami krivi smenili Nagelsmana u ligu imali -1 u odnosu na Dortmund a u ligu šampiona imali 8-0-0 skor i nije im valjao
@

@@@@

pre 3 meseca

Nije Tuhel toliko loš koliko vi ovde ke....te.
k

krespo

pre 3 meseca

Nemaš pojma o fudbalu. Idi gledaj teletabise.
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Pa svi znaju da u svlacionici Nemackog Bayerna postoje klanovi.Eto,Mane je otisao upravo zbog tuce sa Saneom.Sta je tu Tuhel kriv? Ja nzm koji trener mozi doci i raditi u Nemackom Bayernu kad ima klanova u svlacionici.Ocigledno da sve mora da puca preko trenereovih ledja.
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Sta ste se bre svi uhvatili za Tuhela.Pa Nemacki Bayern je teska kanta od ekipe.Koju zvezdu oni imaju u timu???? Pa vcrs Lazio moze lako da ih iznenadi.Pa i Srpski Bayern je na klimavim nogama i oni su vec otpustili trenera😂😂😂😂
J

Jugg

pre 3 meseca

Večeras teško može da ih iznenadi , sutra možda...
S

Srbija 1991

pre 3 meseca

Tuhel je najveca neznalica svih vremena !
@

@@@@

pre 3 meseca

Jedni to kažu za Alegrija drugi za Piolija treći za Tuhela. Dogovorite se.
p

podesen

pre 3 meseca

Ovde su mnogi pre godinu dana hvalili poslovanje Bajerna,uvek profit ,stadion otplacen pre vremena,platni razredi,ideslno stanje.Tada sam bio u manjini i tvrdio da ima pogresnu politiku u vezi plata igraca,obestecenje os 100 miliona nijada nece platiti i more pravila.Sve je to pogresno a titula od prosle godine u poslednjem kolu je pala sa neba ,glupa Borusija bila.Henes glavni,trener Emeri,oterati,Sanea,Gorecku,Milera i Nojera ali ujutru.Naravno svi imaju ugovore ,tesko .Sada moze da dodje i sv Petar za trenera u kanalu su jer lose rade poslednje 3 godine,posle odlaska Levandolskog i onog veznog kod Klopa nema im pomoci .
i

ivann27

pre 3 meseca

Da, bas je pogresno... dok ostali klubovi grcaju u dugovima ili su igracke bogatih Arapa.
s

srka

pre 3 meseca

Da, ko drugi nego Flik, za ozbiljan Bajern Minhen.
0

003333

pre 3 meseca

Nisam neki veliki ljubitelj Murinja ali napisati za Murinja kao neozbiljno resenje pa on ima vise trofeja nego Flik utakmica.
P

Pep

pre 3 meseca

Kakav Flick covek nije mogao da prodje grupu na Svetskom i u ligi nacija gubio od svih redom. A zabeležio je 5 poraza za redom i dobio otkaz. Svi su isti Nagelsman, Flick, Tuhel...
2

21111

pre 3 meseca

Flik se previse uzdize a mislim da nije neki trener. Flik jeste osvojio Ls sa Bajernom ali ne mora da znaci da je dobar trener pa i Tuhel je osvojio sa Celzijem.
@

@ssss

pre 3 meseca

Flikov Bajern je bio jedna od najboljih ekipa u istoriji.Posle Hajnkesovog Bajerna najbolji Bajern ikada.Poznaje svlačionicu u dušu.Mislim da bi bio najbolje rešenje.Uzgred svako rešenje je bolje od sadašnjeg trenera Bajerna koji je najgori trener u Bajernovoj istoriji.Bar od kako ja pratim fudbal,a pratim ga od početka ‘80tih godina prošlog veka.

bez_EU4ije

pre 3 meseca

Neznalica Tuchel.
B

Budući Kapiten

pre 3 meseca

i trener idu u Barsu!!!
B

Burek

pre 3 meseca

Da, idu u Barsu gde će da ih pune Granada i Viljareal