(Reuters)
(Reuters)

Hitan zadatak u Mančester Junajtedu: Traži se levi bek, šestorica su kandidata

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.08.23. | 10:37

Povrede Šoa i Malasije naterale Crvene đavole da izađu na tržište

Planirao je Mančester Junajted da finiš prelaznog roka dočeka sa samo jednim zadatkom – dovesti zadnjeg veznog. Mete su Sofijan Amrabat i Rajan Gravenberh, taj plan je i dalje aktuelan ali je iskrsao mnogo veći problem i prioritetniji zadatak – levi bek.

Oba leva beka su povređena, a treći izbor Brendon Vilijams je otišao na pozajmicu u Ipsvič. Luk Šo bi zbog povrede mogao da odsustvuje nekoliko meseci, a alternativa Tajrel Malasija će biti van terena nekoliko nedelja. Crvenim đavolima je hitno potrebno pojačanje na levoj strani odbrane.

Izabrane vesti

Poslednjih dana nekoliko imena cirkulišu kao moguća rešenja. Mark Kukurelja iz Čelsija je najmanje realna opcija iako bi ga Plavci rado prosledili na Old Traford. Markos Alonso iz Barselone je mnogo realnija priča. Katalonci bi pristali da ga prodaju za pravu ponudu, a ima potrebno iskustvo za Premijer ligu. Opcija je i još jedan Španac. Serhio Regilon koji je precrtan u Totenhemu ali on baš i ne zvuči kao pojačanje.

Pored trojice Španaca, spekuliše se o još nekolilko imena. Nikolas Taljafiko iz Liona je đak Erika Ten Haga iz Ajaksa i moglo bi opet da dođe do saradnje. Trener zna šta može da dobije od Argentinca, a i igrač zna šta se od njega očekuje. Leonardo Spinacola iz Rome se pominje od sinoć, Romin bek je ovog leta imao i ponude iz Saudijske Arabije ali nije došlo do transfera.

Na kraju tu je i Riko Henri, možda i najveće iznenađenje na ovom spisku. Ali možda i najbolje rešenje na duže staze. Levi Bek Brentforda se već afirmisao u Premijer ligi, domaći je igrač ali mu je i cena najviša – oko 30.000.000 evra.


tagovi

Nikolas TaljafikoLeonardo SpinacolaMarkos AlonsoMark KukureljaSerhio RegilonLetnji prelazni rok 2023Riko Henri

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara