Humanitarni tiket u podne: Milica Dabović tipuje za Udruženje žrtava nasilja HAJR

Vreme čitanja: 3min | sub. 03.02.24. | 10:30

Legendarnoj košarkašici odgovaraju dva gola Đirone na utakmici protiv Sosijedada

U današnjem “Humanitarnom tiketu u podne”, priliku da se dokaže na terenu plemenitosti dobija dobro nam znana košarkašica Milica Dabović. Njena odluka je jasna, i svodi se na želju da potencijalnim dobitkom pomognemo Udruženje žrtava nasilja HAJR.

Mislili smo da je Milica arhivirala sve aktivnosti na parketu, ali ona je čak u ovom slučaju bila brža i od našeg pitanja. Sama je rekla:”Spremam se za Balkansku ligu i treći turnir koji se održava u mom voljenim gradu gde sam odrasla, u Herceg Novom. Želim da je osvojim i konačno okačim patike o kiln. To je moja želja, a ujedno bih završila svoju košarkašku karijeru uz svog oca koje me stvorio”.

Izabrane vesti

Idemo na tipovanje uz jedinicu s meča NJUKASL – LUTON. Vidi se da Luton sve bolje i bolje igra, ali se još uvek ne može reći da li će uspeti da se izvuče podalje od mesta koja vode u Čempionšip. Njukasl je s tim u vezi favorit na ovom susretu, ali ne potcenjujte Luton! Ovaj klub je u decembru poslednji meč para dobio s minimacem.

Dvojka figurira na meču FAMALIKAO – SPORTING. Po zdravoj logici, ništa sem pobede Sportinga na ovom meču ne bi bilo realno. Lider je lider, a tek da se zna, dobijao je poslednjih pet mečeva para.

Košarkašica od meča AJAKS – PSV očekuje GG ishod. Kopljanici su peti na tabeli, popravljaju se sve više i više, ali PSV je onaj koji drži sve konce u svojim rukama. Šta reći sem da gosti na ovom meču ubedljivo vode na tabeli sa 55 bodova, te da ih Fajenord prati sa 43. Dakle, opušten je PSV u gostima, a Ajaks mora da se pazi, budući da je prošli meč para izgubio sa 5:2.

Jedinica nam je na meti sa meča BOLONJA – SASUOLO. Bolonja je počela da greši, a Sasuolo da tone sa četiri poraza iz poslednjih pet kola. Da stvar bude jasna, primarno će domaći biti u ulozi umerenog favorita, mada je na poslednja dva meča para dolazio X.

A sada TM12+ sa meča ĐIRONA – REAL SOSIJEDAD. Đirona je hit sezone, a Real Sosijedad tim koji može da im pruži otpor. Domaćinu bi sva tri noda odgovarala zbog trke s Real Madridom, ali do njih neće biti lako doći. Setimo li se poslednja dva X ishoda na mečevima para, biće vam jasno zbog čega to i tvrdimo.

Inače, turnir o kome je govorila Milica Dabović igra se 24. i 25. februara za Dane mimoze u Herceg Novom, gradu po kome nosi ime i klub u kome je započela karijeru.

Inače, Milica je rođena je rođena na Cetinju. Nekako je bilo logično da se profesionalno posveti sportu jer potiče iz sportske porodice. Osim majke Nevenke, koja se bavila rukometom, svi u porodici su bili u košarci. Na vreme se Milica Dabović preselila u Beograd i sa ‘večitim’ rivalima osvajala silne trofeje. Bila je prvakinja SCG, Srbije, podizala je pehar iz najmasovnijeg takmičenja, pokorila Regionalnu ligu sa crno - belima… Tokom prebogate karijere Milica je nastupala u oko deset zemalja odnosno dvadeset klubova širom sveta. Više puta je birana za najbolju igračicu Evrolige.

Kao plejmejker i kapiten srpske reprezentacije predvodila je nacionalni tim do nezaboravne zlatne medalje na kontinentalnom prvenstvu odigranom u Mađarskoj i Rumuniji. Potom je usledio još jedan veliki uspeh, trijumf nad Francuskom u borbi za treće mesto, i velika olimpijska bronza za sestre Dabović, Milicu i Anu.

Želimo da baš sa tipovanjem Milice Dabović proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.814.709 dinara. Njemu naravno želimo puno uspeha u nastavku karijere.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Miloš MILIĆ

 


tagovi

sportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara