Humanitarni tiket u podne: Nataša Radošević tipuje za MS platformu Srbije

Vreme čitanja: 3min | čet. 07.07.22. | 11:03

Potpredsednica udruženja „MS platforma Srbije“, uz kvotu 11,98 krstari kroz kvalifikacije za Ligu konferencija

Danas je s nama Nataša Radošević, potpredsednica udruženja „MS platforma Srbije“, koja nam je u par rečenica opisala etiologiju priče koja je stoji iza ove institucije.

„Od osobe ne zavisi da li će od multiple skleroze oboleti, ali od terapije zavisi kako će život te osobe izgledati. Bolest se desi, ali život mora se nastavi. Osećam da mogu sve: putovanja, kafane… Obožavam sunce, obožavam more. Volim sport, volim prirodu. Imam veliko društvo, stalno se družimo. Volim rad sa ljudima, volim da pomažem. Uspeh u poslu me čini srećnom. Verujem u život“, izjavila je Nataša Živković Radošević predsednica Udruženja „MS Platforma Srbije“ i jedan od aktera MS priča, koja živi sa MS-om 24 godine, ima dve ćerke i zaposlena je kao viši fizioterapeut na VMA.

Izabrane vesti

Kada sve to znamo, red je da krenemo u tipovanje uz kombinaciju 1&2+, sa meča KuPS – DILA GORI. Finci su favorit. Tim iz Gruzije pred ovaj meč poražen je u nacionalnom šampionatu od Torpeda sa 4:1, dok KuPS za sobom ima remi sa Helsinkijem. S obzirom na razliku u kvalitetu, prirodno je očekivanje da domaćin bude taj koji će kontrolisati tok meča.

Idemo na tip UG4+, koji nam dolazi s meča OLIMPIJA LJUBLJANA – DIFERDANŽ. Olimpija je morala da popravi rupe u odbrani koje su dozvolile da ih Čukarički na prijateljskom meču dobije sa 2:3. Da se nešto radi, videlo se na utakmici sa Šibenikom koja je završena bez golova. Diferdanž nema naročito dobru ekipu, što je za Olimpiju pravi dar sa neba. Slovenci će dakle gledati da ovaj meč što lakše dobiju.

Gošća se odlučila na igru koja predviđa maksimum dva gola na meču HB TORŠAVN – NJUTAUN. Tim iz Velsa tretira se kao slabija karika. HB Toršavn pred ovaj meč odigrao je pet utakmica, samo sa jednim porazom od ekipe Klaskvika. Njutaun u utakmicu ulazi posle X ishoda sa Linfildom s kojim je igrao prijateljsku utakmicu.

Na kraju, od Nataše Radošević stiže igra 1-1&2+, sa meča LEH. GDANJSK – AKADEMIJA PANDEV. Na Poljake treba gledati kao na bolju ekipu. Makedonci su se za njih temeljno spremali, a utakmice sa Levskim i CSKA Sofijom izgubili su sa 3:1. Njihov ritam igara u poslednje vreme uglavnom pozitivno odgovara svima kojima na tiketu stoji GG3+.

I, to bi bilo sve od naše drage gošće Nataše Radošević u 2.218. izdanju „Humanitarnog tiketa“, koje po starom običaju završavamo uz zaseban tiket namenjen društvu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nataša Radošević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Javne ustanove „Dom za lica sa invaliditetom“, Prijedor. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara