Humanitarni tiket u podne: Nemanja Todorović tipuje za Udruženje slepih “Homer” iz Beograda

Vreme čitanja: 3min | sub. 15.10.22. | 11:59

Krilnom centru KK Borac Mozzart, odgovara Atalantina kombinacija, kao i kec Štutgarta

Na spomen imena Nemanje Todorovića, naravno u kontekstu Borac Mozzarta, reklo bi se da je upravo on neko ko je bio veoma zaslužan za prelazak ekipe u ABA 1 rang. Igrač koji svojim dalekometnim trojkama ume da raspali publiku u hali i neretko prelomi utakmicu u korist Borca, danas s istim zadadatkom tipuje i u “Humanitarnom tiketu u podne”. Pogodi li, njegov dobitak kompanija Mozzart će donirati Udruženju slepih “Homer” iz Beograda.

Pa da počnemo uz jedinicu s meča ŠTUTGART – BOHUM. Ovo je derbi začelja Bundeslige. Domaćin je u seriji od tri poraza, a poslednji Bohum ima iznenađujući trijumf nad Ajntrahtom iz proteklog kola. Interesantno, ali na poslednja dva meča para dolazio je X.

Izabrane vesti

Krilni centar tima Marka Marinovića, zatim kombinuje 1&2+ na utakmici TOTENHEM – EVERTON. Pevci su u Ligi šampiona savladali Ajnntraht sa 3:2, pa mirne duše mogu da dočekaju Everton koji je trenutno tek 12. na tabeli. Gosti su prošli meč para u martu izgubili sa 5:0, tako da bi rezultat te utakmice za njih u ovom momentu mogao biti strašno sećanje koje ne žele da im se ponovi.

Idemo do Turske, po dvojku sa utakmice KAJZERI – GALATASARAJ. Galata je šesta, a Kajzeri tek za dve pozicije niže od nje. Neće se dati domaćin, kao što nije ni na poslednja dva meča para, na kojima su zabeležili trijumf, a zatim remi u februaru mesecu ove godine.

Zak kraj, iz Serije A, stiže tip 1&2+, direktno sa meča ATALANTA – SASUOLO. Ambicije Atalante su velike, juri se Napolijeva prva pozicija, pa od popuštanja Sasuolu nema ništa. To je naročito izraženo nakon remija sa Udinezeom, na koji treba nadovezati sećanje na poslednji meč para koji je sa 2:1 u aprilu dobio Sasuolo.

I, to bi bilo sve od Nemanje Todorovića čiji košarkaški put svakako nije odvojiv od grada na Moravi.

Naime, naš današnji gost započeo je karijeru u košarkaškom klubu Mladost iz Čačka gde je prošao sve mlađe kategorije i u toku sezone 2009/10. bio član seniorskog tima tog kluba. U pauzi između sezona prelazi u KK Borac, za koji je uspešno nastupao zaključno sa sezonom 2012/13. Narednje 2013/14. sezone igrao je za Konstantin iz Niša, da bi se 2014/15. preselio u Valjevo i ekipu Metalca. Sezonu 2015/16. počeo je u Igokei da bi se u decembru 2015. ponovo vratio u Metalac sa kojim provodi ostatak te sezone. U sezonama 2016/17. i 2017/18. ponovo je bio igrač čačanskog Borca. U sezoni 2018/19. je nastupao za Lovćen, nakon čega se vratio u Borac Mozzart.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nemanja Todorović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara