Komentari na vest

I bi što biti ne može: Zmajevi na pogon Zvezdine dece spržili Baharovu odbranu! Šampion pao posle 22 meseca

V

VladaBg

pre 9 meseci

Ajde 700
Џ

Џими Џими

pre 9 meseci

Пржите Змајеви!
D

Dejcek

pre 9 meseci

AJDEEE 700 BREEE!
p

parerr

pre 9 meseci

nema napada medija, nemapadanja glave sa ramena zvezda izgubila od aucajdera, svi su primili to lagano bez nervoze kao da su dogovorili da to i bude tako i da se zvezda izgubi bodove dal zbog 10tog rođendana, dal da liga bude zanimljivoja, dal da duljaj ostane u partizanu(jer ako dobije javor i zaostalu u kragujevcu bezaće zvezdi 1 bod), ne umanjujem pobedu vozdovca izgunise momci svak čast i nisam navijao da zvezda da za 3:3 ne bi bilo pravedno prema vozdovcu koji je ginuo celu tekmu, i rezultat treba da ih nagradi. zvezda se uzdigla previse i mora se vratiti u realnost. da je zvezda 2:0 preokrenula u drugom na 2:3 ili 2:4 pislao bi se kako je terza ulazio u svlačionicu itd itd, što je čudan prelaz iz 2u 1 ne znam juče je mančester junajted gubio kod kuće pa preokrenuo jel neko pomenuo da su namestili!? čak je on igrao šrotiv istorijski velikog fudbalskom imena, a zvezda protiv kraja u Beogradu. junjted ako je naestio npr tu se okrenule milijarde i milijarde bilijarde od para jer junajted prati i igra ceo svet, a nasu srpsku ligu niti prate nasi ovde niti neko preko da okrene neke velike pare...nasi ako nameste nesto ne mogu ni milion da okrenu sigurno a ne da se bave time...real barsa standarno izgube od malih ekipa svake godine što pa zbog para nisu ovi bolji bili...lester šampion!? liverpul izgubio od zvezde? šerif dobio real? hahahah tu su se zaradile ozbiljne pare
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 9 meseci

Ooooo grobariiiii , pa vas još ima. Bez brige, Zvezda će biti prvak ove godine , a i 2024. i 2025. i 201l26. i 2027. i 2028. i 2029. i 2030. itdddddddddddddd. Generacije i generacije partizanovaca dakle narednih 20-30 godine gledaće komšije državne šampione ,+ biće doživotne komšije EVROPSKOG I SVETSKOG ŠAMPIONA U FUDBALU CRVENE ZVEZDE IZ BEOGRADA. Ajd sad nazad u svoje mišje rupice.
D

Dije

pre 9 meseci

Kudjo
s

sinko

pre 9 meseci

Jel ti dobro?
i

i

pre 9 meseci

Šta sad?E jesi nam i rekao
R

Raša P@Ludilo mozga

pre 9 meseci

@Ludilo mozga – kaže: “zamisli da Vozdovac ima dva crnca kao Danci, kuku majici”! A, zamisli da Voždovac ima 5 gromada iz Afrike, kao Zvezda! Gde bi mu bio kraj! Mogao bi igrati u LŠ i služiti za podsmeh, naravno! I sinoć je igra Zvezdinih Afrikanaca služila za podsmeh! Gde su sada oni ljubitelji lika i dela “strašnih” Zvezdinih Afrikanaca, koji su u poslednje vreme punili stupce na Mocartsportu, pišući hvalospeve i pevajući ode i ditirambe o njima?!
S

SULTANAT

pre 9 meseci

Sme li Partizan da pobedi danas i u zaostalom meču? Hoćemo li gledati suđenje kao u prvom kolu?
S

Sme

pre 9 meseci

da pobedi ali ne zna.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Kad su vam poklonili bod?
N

NORDSJELAND

pre 9 meseci

I posle neki komentari su. Strasno.
b

baš je

pre 9 meseci

slatka
Z

ZAXX

pre 9 meseci

Nego grobari gdje vam je Dijabate...
l

lj

pre 9 meseci

Sad će saopštenje
B

Bijadokija007

pre 9 meseci

A čime se ti baviš u životu???
Š

Šahmat

pre 9 meseci

Tek će se videti u ligi šampiona da je prodaja Erakovića pogrešan potez.Dečko je bio ubedljivo najbolji odbrambeni igrač.
S

Saša_PFC

pre 9 meseci

Polako Zvezdaši tek dolaze teski dani...niko nije ni pokusao da analizira nekoliko prvih kola domaceg prvenstva a svi ste rasirili krila.Vojvodina je protiv vas igrala bez najbolji igraca takoreci sa ekipom koja je samo na toj utakmici nastupila i vise nikada,u drugom kolu ste pobedili sa igracem vise uz penal i autogol a to niko nije uzeo u obzir.Gospodin madjija je pomislio da je Voždovac plitak potok pa utakmicu nije pokrio pre pocetka prvenstva i onda reakcija na poluvremenu je zakasnila.Ulozen je ogroman novac ove sezone a sta ce biti sa klubom ako dozivi Evropu kao prosle sezone pitanje je.Mislite da su stvarno igraci dosli za dzabe(nije placeno obestecenje)da igraju u Zvezdi...niko se nije zapitao kolike su njihove plate.Uzmite u obzir recimo da je Borjan pozajmljen u Slovacku a da C.Zvezda placa tu pozajmicu 400.hilj.evra za godinu dana.Neko ce reci da to nisu neke pare ali za klub kao sto je vas koji je zvanicno u dugu 75.mil.evra i to je premnogo.Placen vam je trener 2.mil.evra,na klupi vam sede igraci koji imaju godisnja primanja najmanje 800.hilj.evra godisnje a igraju vam igraci koji su dovedeni za dzabe ali zato imaju primanja najmanje milion evra.Pisao sam vec da ce vam ove sezone napustiti klub barem 11.igraca i da za njih necete sve zajedno uzeti 5.mil.evra i na kraju se tako i ispostavilo.Mozda i najboljeg igraca(Erakovic)dali ste Gazpromu za pozajmljen novac jos prosle sezone da bi platili porez a ostali koji su otisli(uglavnom na pozajmice)nisu doneli potreban novac.Imate situaciju gde ste platili igraca(Motika)2.5.mil.evra a otisao je u Sloveniju takoreci za dzabe i niko ne obraca paznju na tako losu politiku kluba...bitno da ste pobedili nekoliko pripremnih utakmica i na prvoj utakmici na kojoj protivnik nije skinuo gaće na samom pocetku utakmice dobili ste po tamburi.
R

Reci su suvisne

pre 9 meseci

Stefan Mitrovic krilo od 10-15miliona? HAHAHAHAHA!
M

Mig

pre 9 meseci

Pa kad odbjegli Dijabate vredi 7 mil i Asano 8 mil, onda Mitrovic sigurno vredi 20 mil
S

St Ettiene

pre 9 meseci

J.P. Krasso je jedan sasvim prosecan igrac i nista vise od toga. Stefan Mitrovic nije ni prosecan, a na klupi sve igraci koji ce da unesu promenu…Pravicemo Kataija i Ivanica od blata.
T

Tako

pre 9 meseci

je to kada ne igra Ivanica.
o

ok

pre 9 meseci

Ne komentarisem fudbal ali ono od juce je veoma dobar poraz. Mora doci kraj neozbiljnoj igri. Ostaviti prespore halfove na izvolte brzoj ekipi je neznanje. Tipicna postavka igre za slabe lige. Dok su dovodili strance da ubrzaju napad odbrana je ostala spora i na izvolte jer krila igraju bekove. Rodic je rupa u odbrani. Covek koga nisam video da je glavom udario loptu u karijeri. Dragovic, Degenek prespori da bi lovili kontre a prekratki na skoku tacnije ne skacu. Svaki centarsut u 16 pola gola. Erakovic je zatvarao brzinom. Micko mora na veznog halfa. Kanga nikako u half liniji. Za polutku prespor. Kad su igrali sa Lekovicem i Nedeljkovicem bili su ozbiljniji. Dakle uozbiljiti igru. Sa ovom generacijom klinaca gde spada i Burmaz idealno je bilo vratiti ozbiljnog trenera. Milojevica a ne eksperimentisati. Da mi razvijemo pas igru i vise trcimo. Odbrana je osnova napada. Predobar poraz bas na vreme.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Izvini Murinjo nismo te poznali.
G

GeOs

pre 9 meseci

Rodic da go glavom, a lik pise ne pamti kad je odigrao glavom... Pise o Rodicu kao rupi, Rodic uso na 2-0... I onda skapiras da ljudi ne gledaju utakmice ali komentarisu. I da, tu smo jer tako radimo u svim sferama zivota. Znamo sve o Uktajni, Rusiji, masonima, zaverama, Amerima, Nemcima... Bas se u sve razumemo, naravno sedeci kuci i listajuci portale. Taman posla da se nesto pogleda svojim ocima.
R

Realnost!

pre 9 meseci

Ocigledno je da Stefan Mitrovic ne moze da igra u Zvezdi, decko nije izbacio desnog beka ni jednom za 100min fudbala. Kraso misli da ja Kane pa kao on igra 10ku onako spor i debeo, bez sprinta na celom mecu. Bez Kataija i Ivanica ovakve utakmice Kraso i Mitrovic sigurno nece resavati. Fali nam jos 3/4 pojacanja minimum. Olayinka nije doneo nista otkad je tu, lazemo sami sebe a ovo je nasa realnost. Na klupi sve majstori, Sljivic, Nikolic, Kabic, Addo, Lekovic i cuveni Mijatovic koji ni ne lici na fudbalera. Igramo visok presing protiv ekipe koja ne izlazi is svojih 16m? Pa valjda se pomeris u srednju zonu i pustis ih da izadju. Sve u svemu, od svih ovih pojacanja jedino Stamenic moze da igra LS, a Kraso, Mitrovic, Olayinka(sve dok ne igra svoju poziciju) ne mogu i to ce se ubrzo pokazati.
T

Trajanje

pre 9 meseci

Ja vama kažem da bez Kange i Katajia ne može da se igra, pusto to na oko lepo, ali nema bodova...
Z

Zaboravio

pre 9 meseci

si i Ivanica.
m

mikac678

pre 9 meseci

Ovako će Zvezda na svakoj utakmici koju ne uspe da "zatvori" pre početka, prošlo kolo hvalospevi protiv Spartaka a igrači Spartaka napravili celih pazi sad ČETIRI prekršaja za celu utakmicu.
A

Alex DeLarge

pre 9 meseci

Da se igra jos 10 puta, Vozdovac ne bi pobedio nijednom. Isto kao sto ce na Marakani primiti 5, zivi bili pa videli... Prosto jedna od onih utakmica, svakako korisna da svi vide da Dragovic i Degenek ne mogu da igraju u ovoj formaciji bez jednog fail-safe trkaca kao sto je bio Erakovic ili jednog takvog u vezi... Dva gola su pala na amaterske greske, sam trener Vozdovca je rekao u izjavi da "se eto takva pobeda DOGODI" i da je Zvezda bila bolja... Zvezda stvarno nema potrebe da bilo sta "zatvara" pre pocetka meca pored Partizana koji prima 5+ od cetvrtorazrednih evropskih ekipa. Prekinite vise se deluzijama jer cete tonuti sve dublje i dublje dokle god budete pravili atmosferu da se ovde nesto "zatvara" a ne da je sadasnji Partizan najgori tim vecitih u istoriji postojanja ta dva kluba...
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Pa nemamo mi štit da zatvaramo. Mi moramo ozbiljno da igramo.
Z

Zaim

pre 9 meseci

Pa u ta 22 meseca smo valjda igrali i sa vama,pa sto ne pobediste ?
C

COOL

pre 9 meseci

Zvali se za NORDSJELAND inace bi pobedili.
L

Ludilo mozga

pre 9 meseci

Prosek godina Vozdovca 20.9 god. Sta ti je mladost, 3 puta za 90 minuta!
G

Gost "

pre 9 meseci

Danci su još mlađi pa pune dok mogu...
L

Ludilo mozga

pre 9 meseci

@gost zamisli da Vozdovac ima dva crnca kao Danci, kuku majici
G

Gandza

pre 9 meseci

Opustite se ljudi, to je samo fudbal.
H

Heavy metal

pre 9 meseci

Dali smo vam malo fore i trenutak radosti. Posle će biti slađe, a vas više boleti. 😘
n

nemam pojma

pre 9 meseci

Svaki poraz vaš me raduje. ODVRATNOG LI KLUBA!
O

Odgovor

pre 9 meseci

Zato ste tu gde jeste...
o

odgovor 2

pre 9 meseci

Ne, tu smo samo zahvaljujući izdajničkoj upravi podređenoj našim neprijateljima, koja uništava klub iznutra po želji onog ko ih je i postavio na funkcije.
a

ajde mrs

pre 9 meseci

gde su sad ovi zvezdasi sto navijaju za jsd u evropi,gde ste na vestima zvezde sad vas nema? Sad dominira grobarska mrznja a vas nema jel? lazni zvezdasi
B

Bok

pre 9 meseci

Ovo se Realu u doba Franka nije dešavalo.
Đ

Đukin fan

pre 9 meseci

Ni slučajno!!!Ali zato ovde prema “svecu i tropa”.Kakav Franko takav i Real !!!Luk i voda,teška paučina!!!Pocela da kašlje ponoćna uprava sa domom penzionera…Čekamo nastavak i izvesno još kikseva poput ovog na krovu.Predugo se improvizuje i petlja,folira i “izmišljaju”pojačanja!!!Vrlo je upitno sta ćemo zapravo videti od Krasoa,Olajinke a i od ovog Stamenica!!Sinoc sva trojica duplo golo!!!Od Bukarija i Kangve ni lane vajde nije bilo a Degenek kao i Dragović prespor i pasivan!!To nije takodje novost!!Opet Rodic jedina opcija na levom beku,težak direk i sporać tako da Netanijahu sa ovim presingom koji forsira gine u LŠ komplet!!Za našu ligu pod hitno Katai i Ivanic u tim i da nadju špica i makar jednog štopera koji može da odigra na nivou potrebnom u Srbiji!!!Da pusti Nedeljkovica na desnom beku bio bi red !!
m

matoriekspert

pre 9 meseci

Pa kad je naš Franko zauzet
C

C7

pre 9 meseci

Evo ovako, prvo od Zeljka Pantica pa nadalje ide prica kako je Zvezda srozala nas fudbal, kako je samo kod nas moguce da sampion ima skoro paa maksimalan ucinak, i evo dodje poraz i obrce se prica kako ako je Zezda izgubila ili jos gore sta je pricao covek, ako primi gol od nekog iz nase lige ide odma recenica a zamisli sta ce tek ovoj odbrani da rade u LŠ bolje ekipe. Znaci dogovorite se, jel hocete zdravo prvenstvo gde je normalno da sampion gubi bodove ili ako izgubi bodove onda je to sramota za Zvezdu i tesko joj u LŠ. Paa svi od svakog gube bodove, to je isto kao ona klinacka prica ako je Zvezda pobedila Fiorentinu sa 5:0, a oni posle pobede Milan sa 3:0, jel to treba da znaci da bi Zvezda pobedila Milan sa 8:0? To su ta poredjenja i dvostruki arsini, komentarise se uvek protiv Zvezde ma sta god ona uradila. A za poraz je ovo pravi trenutak, jos je daleko LŠ, a i jos traje prelazni rok paa ce imati vremena da se reaguje.
D

Dale Ro

pre 9 meseci

Hocemo samo da se vas Lutkar otkaci od Partizana i da ne siri lazi kako mu pomaze, lazi koje mogu da prodju samo kod vas i ovih koji gledaju ruzicastu tv 24/7.
2

22 meseca

pre 9 meseci

Niste izgubili utakmicu. Esi ti dobro?
b

bulls1996

pre 9 meseci

covece zvezda je izgubila posle 22 meseca...alooooo 22 meseca, to nema nigde na svetu
o

ooo moj druze

pre 9 meseci

Pijan sam kao guica,ali citajuci tvoj text,zbunjen sam...ne znam jesam li dosao ili sam posao
M

Ma čekaj

pre 9 meseci

da sve ovo objasni žeks. Ali sve jedno i poraz je normalna stvar ili bi neki da Baraku skinu glavu.
m

milisav kekez

pre 9 meseci

sta bih ovo večeras nepobedivi sz izgubili od dečicu iz vozdovac ahahaha cvrčiki se čavrate joj kad vi dodžu ovi iz ligu od šampijona će vas svaku utakmicu petardiraju ahahaha sledeći utakmicu sudije odms da sfira penal u prvega minuti da zvezda povede da nedodje opet u ovakvu situacije
c

cao cao

pre 9 meseci

Samo nek je tcoj kozak to skontao
l

lane9394

pre 9 meseci

Pravopis !
P

Pozdrav

pre 9 meseci

iz Dansku .
и

истина

pre 9 meseci

Ал ће нас петардирају у лиги шампиона, а не у квалификацијама лиге конференција. Конташ?
A

Amado22

pre 9 meseci

Mali Zecevic br. 18 iz Vozdovca je buducnos Srbije, dete je 2004 god. Brz, dobar sa loptom, bez straha igra mali kao da ima stotine utakmica u nogama.
o

ogisa ogisa

pre 9 meseci

Gdje to dete,to treba da se zeni jos malo......
S

Skundarac

pre 9 meseci

Ispeglaće Bahar te sitnice kao prošle sezone sa Makabijem u grupnoj fazi.Gol razlika 7:21.To vas čeka
c

cao cao

pre 9 meseci

vi toliko samo od Nordsjelanda imate :)))
K

Karasi iz Calme

pre 9 meseci

Decko, pa tvoj klub je primio 5 komada pre 3 dana , a ti ostavljas komentare ovde. Da li si normalan ?
G

Gost123456

pre 9 meseci

Zvezda odavno nije izgubila,Partizan odavno nije odigrao prelaz iz 2 u 1 , ili neki tacan rezultat 4:3 za Partizan cisto za 7+, sutra mozemo da ocekujemo i to ;)
c

cao cao

pre 9 meseci

partizan radnicki nis 2-1 pre 10 dana. Nemoj tako dobro da pratis :))
T

Timoti

pre 9 meseci

Pa gde bas da izgube u onim dresovima sa crveno belim av sarama
b

bahar,bahar

pre 9 meseci

ma moj....eto vam bahara.
z

zajec

pre 9 meseci

Za razliku od nekih zvezda sme da izgubi. Tsc zna najbolje o cemu pricam
o

onako iz

pre 9 meseci

prikrajka...tesko nama u LS.
r

realista007

pre 9 meseci

Sigurno, uverili su se svi zadnjih 3 god kako sme…
J

Jeste

pre 9 meseci

i onako sa ove distance teško je i u konferenciji cak mnogo teze nego nama.
e

eh

pre 9 meseci

Ooo izadjoše miševi iz rupa. Dobar poraz, ovo je dodatan motiv da zgazimo sve, a posebno ove miševe. Cigani, stižu još Drkušić, Rile, Diomande (onaj koji ih je j*bo) i vrhunski špic neki sigurno, a možda i Erak na pozajmicu. Sad za proslavu stadiona, bar 25.000 ljudi, oni koji komentarišu, pljuju, a ne dodju na stadion, da zajedno sa grobarima odu u mišje rupe.
G

Gorštak

pre 9 meseci

E bedo, odakle pare kad ste u dugu preko 100 mil evra. Nezajazljivi, bahati, nikad vam dosta, samo grabi, otimaj. U banci ne mozes uzeti 1.000 din van dozvoljenog minusa, a ovi uzimaju i ne vracaju, moze im se, sve ce to veliki strumf da regulise.
@

@Gorštak

pre 9 meseci

Isplači se, biće ti lakše.
C

CRe10

pre 9 meseci

Koliko imaš godina? 16?
M

Manche

pre 9 meseci

Samo da neko objasni malom Kabicu da smo mi vec imali momka u ekipi kome je smetao sorts. A njemu ako smeta kragna, neka batali fudbal. Ili bar nek je drzi spustenu dok ne predje u Mancester i bude novi Kantona.

Sebastian Popov

pre 9 meseci

mali je folirant.Talenat jeste ali bi ga zbog te kragne na hladjenje
R

Rokstedi

pre 9 meseci

Pa valjda nije nacionalna katastrofa ako zvezda izgubi! Pa nije ovo Rumunija iz doba causeskog sa steauom.Valjda nije....
c

cccccc

pre 9 meseci

Valjda nije.....valjda jeste xaxaxxa
Z

Zveki potrcko

pre 9 meseci

Mislio sam da smo toliko jaki da ne mora sed ni da zove nikoga.
G

GOST 510

pre 9 meseci

Ali najsmešnije mi je kako Katai preko noći postade najbolji ponovo a da nije ni prišao terenu a do juče su ga horski pljuvali, bio je i lenj i mator i prevaziđen i spor i nepotreban... Šta uradi jedna utakmica tima koji ne gubi jedini u Evropi.
L

Lk

pre 9 meseci

Samo neznalicama igrac koji donese 50golova po sezoni, nije odgovarao.Mada ima tu i grobarskih "prstiju".
S

Salamander

pre 9 meseci

Koliko komentara. Neko se baš obradovao porazu nastalom iz kardinalnih greški naših halfova. Pobedili su, sve čisto, sportski. I prihvatamo. Ne treba nam štit, alibi, bilo šta. Naše greške, ljudi koristili, i to je to. Čemu ovaj pokušaj masovne histerije? Fudbal je to. Smireno, polako, imamo dobrog trenera, ne sumnjam da će sve da dovede u red. Podrška za trenera i igrače.
L

Lakrdija

pre 9 meseci

Kod vecine navijaca reakcija je "Ok, porazi su sastavni deo sporta, mozda je i dosao u pravo vreme"..To govori da ovi momci i trener rade dobar posao i da ce biti to sve okej, samo da se ispeglaju jos te neke sitnice koje fale..
B

Batistuta1

pre 9 meseci

Srbi i fudbal😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂,ajde bezi bre tamo bre,veze vi nemate sa zivotom,sprdnja.
I

Istinsky

pre 9 meseci

U ovo avgustovsko vreme su nas obično šibali Šerif, Omonia ili Macabi ... UEFA nije opraštala, ali Superliga će nači način da razume, oprosti i natera Voždovac da nam se izvini što nas je tukao. Realno, ovo je vrlo nepristojan postupak od strane Voždovca. Ovo je njihova sramota!
M

Mire1983

pre 9 meseci

Čuj bolje Šerif nego Nordsjeland(ne mogu ni da izgovorim kako treba)
@

@mire

pre 9 meseci

Па и њих је Шериф избацио прошле године, не знам о чему ова бузга прича.
б

бата цуле

pre 9 meseci

Овој екипи би требали Пијеро из Макабија ,физички јак,јак ускоку и Касијера.Овог малог Мијатовића послатина каљење.Ријешити се Лучићаи Митровића и довести Хазизу и Немању Радоњића.Усредини терена интересантан је Шери из Макабија и довести задњег везног и штопера
s

serMudro

pre 9 meseci

Ovde stručnjaci palamu de; Šteta što se ne forsiraju naša deca...Mitrović,Lučić,Mijatović,Šljivić,Kabić...Kangva sto puta bolji od Kange...ovo su utakmice za njih da se razigravaju,posle LŠ će vredeti po 20miliona svaki...oterati Rodića,Kangu,Kataia... ali posle Voždovca ovoj supertalentovanoj omladini "koja večeras nije dobila šansu da igra" ni vodu da piju im ne treba dati !!! Čuj Mitrović igračina,Lućić mali Katai....prodaj Terza redom za 500000€ ma kolko daju,na kilo...protiv Voždovca se vedete supertalentovane ne vide...čuje vredeće posle LŠ 20m,a oni posle Voždovca ne vrede pišljiva boba kako su se na terenu pokazali,svi u stelt modu,prvi Mitrović za njim odmah Lučić,pa nesretni Kangva,pa onda ulazi supertalentovani Mijatović zvani Bekam i levo iskosa šutira ka golu a saigrač mu na petercu sam,pa onda mega zvezda Kabić i svaka lopta treba njemu da ide,bar je traži i onda ožeži nerezonski ka golu,možda uđe,a Šljivić 10minuta kao da nije ni ušao,ne pipnu loptu dete,mada on možda nešto i bude...sad lepo podeli pozajmice za ove što ne prodaš pa nek se puvaju tati svome i igraju sa dignutim kragnama !!!
c

cccccx

pre 9 meseci

mitrovic i kabic su bas vasa deca, bre niste izbacili van srbije dve decenije igraca koji pravi razliku, sve nesto osrednje a kad ode preko nigde ih nema.....kakva vasa deca, nemate blage preko, sem ovde uz vase medije i histeriju
s

serMudro

pre 9 meseci

Ovde stručnjaci palamu de; Šteta što se ne forsiraju naša deca...Mitrović,Lučić,Mijatović,Šljivić,Kabić...Kangva sto puta bolji od Kange...ovo su utakmice za njih da se razigravaju,posle LŠ će vredeti po 20miliona svaki...oterati Rodića,Kangi,Kataia... ali posle Voždovca ovoj supertalentovanoj omladini "koja večerad nije dobila šansu da igra" ni vodu da piju im ne treba dati !!! Čuj Mitrović igračina,Lućić mali Katai....prpdaj Terza redom za 500000€ ma kolko daju,na kilo...protiv Voždovca se vedete supertalentovane ne vide...čuje vredeće posle LŠ 20m,a oni posle Voždovca ne vrede pišljiva boba kako su se na terenu pokazali,svi u stelt modu,prvi Mitrović za njim odmah Lučić,pa nesretni Kangva,pa onda ulazi suoertalentovani Mijatović zvani Bekam i levo iskosa šutira ka golu a saigrač mu na petercu sam,pa onda mega zvezda Kabić i svaka lopta treba njemu da ide,bar je traži i onda ožeži nerezonski ka golu,možda uđe,a Šljivić 10minuta kao da nije ni ušao,ne pipnu momloptu dete,mada on možda nešto i bude...sad lepo podeli pozajmice za ove što ne prodaš pa nek se puvaju tati svome...

Goran Milojevic

pre 9 meseci

па није баш тако није све ни до деце... и у вождовцу су деца па нас разбише... биће нешто ваљда и до струке и вођења те деце....
А

Анђус

pre 9 meseci

Довели сте тренера натурчика из Израела који је познат као велика фудбалска сила. Тврдим да се ово никада не би десило покојном Милану Живадиновићу.
P

Pedjast3

pre 9 meseci

Ne znam brate gdje iskopa Zivadinovica,kakve on veze pokoj mu dusi ima sa ovim.Ajde ti popi nesto i smiri se.
r

reall

pre 9 meseci

Idemo grobari do 600 komentara. Sigurno ce vam biti lakse posle četvrtka. A i sutra vam se smeši ubedljiva pobeda da ostanu sto duze Vučela i Vazura
D

Djape45

pre 9 meseci

Eto izgubili smo, samo da ne plaču da je Zvezdina liga i da nam se svi sklanjaju
P

Pečurkana

pre 9 meseci

Ovi nemogu i nameštenu utakmicu da dobiju. Šampinjoni iz rupe.
g

gostivarski

pre 9 meseci

Poraz u pravom trenutku. Da pokaze da nam treba stoper, da nam treba vezni, da nam treba spic. Svaka cast Vozdovcu, odigrali su muski, bez respekta, kaznili svaku gresku.
m

marios

pre 9 meseci

ma jos dvadeset igraca vam treba, srpski bajern
Z

Zmajevi

pre 9 meseci

Zadnji put kad je Voždovac pobedio sektu, znase ko je bio šampion. Ajde opet.
J

JovanJovanov30

pre 9 meseci

Ja lepo juče napisah, možete da nađete moj komentar na jučerašnju izjavu Terzića. Kako je čovek takav maler za Zvezdu da je to za proučacanje. Da čim on izađe i kaže nešto kako je nikad jača Zvezda da redovno izgubimo. Dajte recite tom čoveku da iskulira malo sa izjavama.
s

stefanstefan stefan

pre 9 meseci

Samo mi nije jasno kome Mijatović predstavlja igrača profi fudbala???onakav izgled u 18god... Auuu
H

Hannibal

pre 9 meseci

Olajinka, a naročito Kings Kangva nisu igrači kalibra Kataija i Kange. Što pre se to shvati, Zvezda će imati više uspeha u bitnijim mečevima. Od samog početka sezone govorim da nema mesta euforiji i da se fudbal ne može igrati bez centarfora, kakav god on bio. Olajinka je polušpic, Kraso takođe, Bukari je klasično krilo, Mijatović je premlad i fizički indisponiran sa nedovoljnom visinom za modernog napadača... Takođe, Zvezda bez Kange nema plejmejkera, što se najbolje videlo u prvom poluvremenu. Koliko god Darijan ne voleo ovog igrača, gol i asistencija automatski zavređuju bar ocenu više od "šestice". Problem sa Zvezdom je što su i dalje najbolji igrači već iskusni Zvezdaši Katai, Ivanić, Kanga i Bukari, dok nijedno pojačanje osim Stamenića nije igrač koji donosi prevagu, čak ni nesumnjivo daroviti Kraso. Nije ovo toliko dobar tim kako je u nekim utakmicama delovalo, ali nije ni loš kako bi se dalo naslutiti po prvom poluvremenu. Treba dovesti proverenog napadača i ne treba olako odustajati od proverenih snaga poput Kange, Rodića i povređenih Ivanića i Kataija.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 9 meseci

ne zna covek na koju stranu bi ...da navijas za svoje ne vredi produzava se zlikovcu mandat.Opet da se radujes zvezdinom porazu opet produzava mandat zlikovcu. Da TSC bude sampion...onaj Lazetic pojma spojmom nema . Kazem nezna covek za koga bi,sta bi.
E

Esex

pre 9 meseci

Lako je sad pljuvati a vecina je hvalila i previse..ono sto meni upada u oci i sto pisem nedeljama je nedostatak brzine stopera a posebno sam kritikovao prodaju najbrzeg stopera eraka i dovodjenje kornjace degeneka..ni drago vise nije brz ko nekad,a milun i lekovic ko dva traktora belorusa...i tada kad sam ovako pisao imao sam preko 50 minusa za koje me briga,naravno,samo su pokazatelji neznanja pojedinaca ovde..micko i nije stoper a o rodi da ne pricam...znaci nama treba brz stoper,brz zadnji vezni i brz spic inace smo ugasili u LS...Imali smo dosta sansi veceras i moglo je biti 6 3 za zvezdu,gubice i smesni partizan pa poraz uopste ne boli u smislu titule ali je ogolio sve mane sistema sa 3 spora stopera i 2 previse ofanzivna spoljna koja su krila i koja beka u zivotu nisu igrali(boaci i mitar)..sve u svemu za superligu ne brinem al za sramocenje u LS vec sam zabrinut!!
K

KamenkoBG

pre 9 meseci

Nije mi jasno kako Bahar ne vidi da smo prespori nazad...Mozda smo slepi mi a mozda mu terza ne da vise pojacanja.
P

ParkDongMu

pre 9 meseci

Ad
o

opet

pre 9 meseci

Evo i vama malo veštačke trave.....mada bolje izgleda od one vaše /nove/ miksovane...... krpljene i požutele, posle 2 meseca. Neće ni trava da vam se primi u rupi ! Nekada su vam se primale i pečurke...sad neće ni one ! Žuta trava zaborava. Taman za LŠ
k

keruzzi

pre 9 meseci

bravo care hahahaha žuta trava , a bogami skoro bila i šarena ,snimala se neka akcija
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Мало вам за срећу треба.
P

ParkDongMu

pre 9 meseci

Administrator noću uhodi bolnice i mokri u patke pacijenata
Š

Šiki.....

pre 9 meseci

Najveći uspeh partizana ove godine...
В

Веља

pre 9 meseci

Отприлике...
g

gostbre

pre 9 meseci

jel to bajern castio za godisnjicu stadiona
P

Posmatrac sa strane

pre 9 meseci

Totalno potcenjivacki se je uslo u utakmicu u stilu “sta ce ovi klinci” tako, da zasluzen poraz.
P

ParkDongMu

pre 9 meseci

A

Zvezda ispred svih!

pre 9 meseci

Ozbiljna opomena i pokazatelj da su nam neophodni jedan dobar centralni bek i jedna klasicna devetka.
S

Sudija33

pre 9 meseci

Uh, misevi docekali prvu sansu da izadju iz rupa. Jedna losa utakmica i eto ih da likuju, sto nije iznenadjujuce, nije im lako poslednjih 6-7 godina. Elem, jedva cekam derbi, spustanje na zemlju ce biti jako i bolno toliko da ce petarda u Danskoj delovati kao setnja kroz park po malo jacoj kosavi. Vidimo se komsije :)
k

keruzzi

pre 9 meseci

Ćuti trojkašu jedan, jedva čekam loto sedmice od septembra , kad ti naiđe mbape biće bape bape i izuvanje iz čarape
I

Ih bre

pre 9 meseci

Al si opasan😂😂😂
P

ParkDongMu

pre 9 meseci

Zašto je administrator takva kopač noseva i šmrkljojed da ne objavljuje komentare :(
C

Cccc

pre 9 meseci

Iz tri razloga volim sto se desio ovaj poraz. Zbog navijača koji nemaju pojma i koji misle da ćemo biti prvaci evrope, zbog igrača i rukovodstva što su spušteni na zemlju i zbog komšija da shvate da nisu titule nameštene.
P

Pitam onako...

pre 9 meseci

Zna li neko koja je kvota bila 1-1 na Vozdovac?
r

reall

pre 9 meseci

507 komentara. Ipak su grobari preživeli četvrtak.
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Па, јесу...Знали смо, ипак, да не може да прође цела сезона а да не направе бар неки добар резултат.
1

1980

pre 9 meseci

Pišem pre dva dana Terziću umukni više! Čovek nas uporno maleriše!
A

AV

pre 9 meseci

Sad ću da ispalim projektile u vazduh kao moj brat Kim, da svi vide koliko smo jaki i moćni. Razmišljam da postavim još nekoliko tenkova ispred stadiona, možda stavim i neki pvo

angry_chainsaw

pre 9 meseci

Gledajte šta radi Kasijera!!! Ništa strašno!!! Pravi šamar u pravo vreme!!! Sada znamo da su nam neophodna, za ovaj sistem igre barem dva pojačanja, brz štoper i zadnji vezni sa iskustvom, pa neka Barak odluči... Naravno da bi dobrodošao i napadač... Ovaj Kasijera bi nam legaoali kasno, radi skauting služba Zvezde, u to ne sumnjam, ali vremena je malo... DOVEDITE POJAČANJA u batalite kalkulacije, čekanje žreba i sl. Koga god da dobijemo u grupi treba nam štoper, zadnji vezni i napadač!!!
M

Mislim da je malo

pre 9 meseci

Dva-tri treba 22, ovaj pardon treba 32 i još jedno 200-300 miliona pomoći od države. Naravno i 200-300 miliona od Telekoma pa kad može za Premier ligu što ne i Zvezdi pa da juri da osvoji LŠ.
M

Mislim da je malo

pre 9 meseci

Dva-tri treba 22, ovaj pardon treba 32 i još jedno 200-300 miliona pomoći od države. Naravno i 200-300 miliona od Telekoma pa kad može za Premier ligu što ne i Zvezdi pa da juri da osvoji LŠ.
M

Mislim da je malo

pre 9 meseci

Dva-tri treba 22, ovaj pardon treba 32 i još jedno 200-300 miliona pomoći od države. Naravno i 200-300 miliona od Telekoma pa kad može za Premier ligu što ne i Zvezdi pa da juri da osvoji LŠ.
M

Mislim da je malo

pre 9 meseci

Dva-tri treba 22, ovaj pardon treba 32 i još jedno 200-300 miliona pomoći od države. Naravno i 200-300 miliona od Telekoma pa kad može za Premier ligu što ne i Zvezdi pa da juri da osvoji LŠ.
C

CaleB pravi

pre 9 meseci

Vise je nego ocigledno - grobarski i Terzini botovi, sada udruzeni, lupaju gomile minusa na svaki smisleni komentar.
L

Lebdeći duh

pre 9 meseci

Ne zbunjujte mi botove takvim komentarima, ne znaju gde da lupe plus a gde minus.
d

def

pre 9 meseci

A od sporta nista.Jel bilo opet?
Z

Zvezdan Tvorzić

pre 9 meseci

Čeka se saopštenje vođe i sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
P

Perra

pre 9 meseci

Eto konačno malo i da se mi grobari radujemo mada ne znam šta nam vredi 🥳🤨

angry_chainsaw

pre 9 meseci

Čemu se radujete jado??? Pa ja prvo navijam za nemoguće, da prođete dance i plasirate se u LK i donesete bodove ovoj zemlji čija liga postaje sve jača!!! KAO što navijam da i Čukarički može da pobedi Olimpiakos na svom terenu i izvuče bar 2 pobede u LK i bar jedan remi, isto molim Boga za što lakšu grupu u LE TSC-u da i oni nekako prezime u Evropi, što nije nemoguće kada vidimo ko sve igra u LK. Ono što morate da uradite je da pobedite dance i da ČUKA pobedi Olimpiakos pa makar se ne plasirali dalje, donecete neki bod našoj državi!!! Dokle god ovako razmišljamo - nema nam pomaka!!! Ovakvi komentari su razumljivi za derbi a ne za Voždovac vs Zvezda, jer će već sledeće kolo Zvezda da otkine Novi Pazar, a vi gledajte da uradite nemoguće ili bar da im date 2 gola u pp a pritom sačuvate svoju mrežu i onda je SVE moguće!!! Naravno čeka vas i neugodni Javor Matis sutra gde će Duljaj, nadam se, da odmara većinu boljih igrača, za dance koje morate da pobedite!!!
R

Repa

pre 9 meseci

Pa mi delije smo se radovale u cetvrtak.
6

6845

pre 9 meseci

Kabic i Ado dovedeni za sicu...ostalo slobodnjaci...ulozeno u ekipu nema sta...jesu igrala ova petorica sto su za premijer ligu...samo pitam
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Uhhhh, ne znam odakle da počnem... Pročitao sam neke komentare gde šuplji mozgovi pišu kako je Zvezda namerno izgubila kako bi spasila upravu partizana. Pročitao sam neke komentare gde pišu da je uprava Zvezde igrala keca na Voždovac kako bi uzeli dobre pare. Samo vi uživajte u tim vašim glupim komentarima. Zvezda je milion posto zasluženo izgubila od golobrade dece Voždovca. Što se tiče utakmice, poraz boli, bar mene, ovaj poraz mnogo toga govori. Ja ovde više od dva meseca pričam da Zvezda nema tim za ligu šampiona. A na takve moje komentare dobijao sam brdo odgovara od raznih stručnjaka koji ovde komentarišu, kako ja nemam pojma, kako napadamo čak i drugo mesto u grupi itd itdddddd. To što ja nenormalno, pa čak i bolesno volim Zvezdu, ne znači da ću zbog toga da stavljam ruke na oči. Uvek ću da pohvalim kada je nešto dobro, kao što sam bezbroj puta hvalio utakmice na pripremama, kao što sam hvalio prvo poluvreme protiv Fiorentine. I uvek ću da kritikujem kada vidim da nešto nije dobro. Gde je sada Doktor Arizona, hoće sada da izadje pred Zvezdašku javnost i da objasni ovo večeras. I da objasni ono što je rekao da Zvezdi ne trebaju pojačanja za ligu šampiona da se starteri ne bi ljutili. Da objasni to što je rekao da Zvezda ima pet igrača za Premijer ligu, a onda nas pobede golobrada dece iz Voždovca. Naravno da sada se neće pojaviti, pojavljuje se samo kada je nešto dobro. Ovaj poraz je velika šamarčina svima nama, i onim navijačima koji su stvorili neku sliku o Zvezdi koja nije realna, i ljudima iz kluba koji su još više poleteli. Iskreno se pribojavam lige šampiona, ukoliko se ozbiljno ne pojačamo sa tri četiri ozbiljna igrača koji će odmah igrati startnu postavu i odmah doneti kvalitet, crno nam se piše. Šta god da bude, ja ću uvek redovno biti na Marakani, kao i prethodnih 30 i koju godinu. NAPRED ZVEZDA.

angry_chainsaw

pre 9 meseci

Bravo 👏 👏 👏!!! Svaka na mestu!!! Prodati Kangwu i Lekovića i dovesti pojačanja koja Barak želi, na njemu je i siguran sam da zna šta radi!!! Zadnji vezni, štoper i napadač!!!. OBAVEZNO!!! Pa mi nemamo zamenu za Ivanića jer Katai se godinu dana zezao i ne može da dođe sebi već dva meseca, uz njega na terenu i Ivanića u formi nam trebaju još minimum tri pojačanja. Rešite se igrača koji nisu na spisku Baraka i dovedite ta pojačanja koja je Barak izabrao... Brz štoper, zadnji vezni sa iskustvom u Evropi i napadač kakav he Kasijera, pa gledajte šta Kasijera radi!!! Da ste ga doveli prošle godine umesto čekanja i blamaže sa Ohijem, vaše blamaže upravo FKCZ, sada nam ne bi trebalo puno, ali niste, ostavili ste Srnića i Gobeljića da igraju Evropu i prave kartone i penale bar na svakoj utakmici... Alo ljudi dobili smo jedan moćan Zenit, dobili smo Fenerbahce, Fiorentinu, imamo potencijala jer to nije bilo slučajno, ali su nam pojačanja neophodna za Evropu!!! ERAKOVIĆ ni ne igra niti je u protokolu, a to ste bar mogli da sredite, prodaja sa pozajmicom za polu-sezonu i sada bi nam, u tom slučaju trebala samo dva pojačanja!!!
s

srka

pre 9 meseci

Kad kažeš da Zvezda nema tim za Ligu šampiona, ne znam na šta konkretno misliš. Tvoj stav je u redu, ali moraš precizno da ga formulišeš. Ako je cilj prolaz grupe, onda si sigurno u pravu. Ako misliš na treće mesto, to će zavisiti od žreba u četvrtak i toga ko će doći iz poslednjeg šešira. Ima tamo ekipa sa kojima ova Zvezda može da se potuče i da se bori za ostanak makar u Ligi Evrope. Dosta si ti ovde detalja izneo, ali nisi precizirao koje su tvoje navijačke ambicije. Ponavljam, ako ciljaš na prva dva mesta, onda si u pravu, nema tim za to, a treće mesto će joj zavisiti od sreće prilikom žreba. Jer u četvrtom šeširu ima ekipa protiv kojih ne može da igra. Njukasl, Union Berlin, Lens, su prejaki, sa svima ostalima je egal.
N

Nije ni bitno

pre 9 meseci

Koga boli uvo šta si pisao i šta inače pišeš.Ti i svi ostali koji misle da su prepametni i veliki poznavaoci fudbala zato što su pogledali par utakmica i ne retko odigrali nijednu imaju ogroman problem sami sa sobom.Probajte da vodite klub iz Opštinske lige i budete prvi.Nakon toga možete da pomislite da imate pravo da pitate za savet nekog ko vodi klub iz srpske lige.A da iznosite svoje " stručno" mišljenje o najvećem fudbalskom klubu u istočnoj evropi.......Nepotrebno i neumesno.Pozdrav za sve koji razumeju!
a

argh

pre 9 meseci

Koliko me nervirate vi koji cele godine pričate kako smo loši, i pljujete, iako sve pobeđujemo. I onda jedva čekate neki poraz, da bi ispalo da ste u pravu. Ne, nisi u pravu, pa i Siti izgubi od nekih jadnih timova, pa ne znači da je loš. Samo
h

hgfd

pre 9 meseci

Grobarske šuge...kuš...jezik za zube..što vi ovde imate uopće za komentirati jad i brdo..zar vas nije sramota kluba za koji navijate

The Intersect

pre 9 meseci

kako bi ti rekao po srpski “UOPĆE” se ti ne zamaraj Partizanom i grobarima, opusti se, kužiš stari?
j

ja ja ja

pre 9 meseci

KomenTirati kazes... odakle si seleee,devojano mladaaa
T

Trebaju nam pojačanja hitno !

pre 9 meseci

A nas Terza rece pre neki dan, ne trebaju nam pojacanja ni za LŠ, imamo uigranih 11 fudbalera, e moj Terzicu a tek ces da vidis gde ste kad pocne i ta LŠ....Bojim se mnogo vece bruke od one u Danskoj onomad....
N

Nicker

pre 9 meseci

Panticeva slika sa insta profila,precepio sam se
P

Pokret DVCorleone,

pre 9 meseci

Bi stvarno sto ne sme biti! Kazu brz teren, vestacka podloga, mozda se sinoć i izašlo malo… sta ce biti u LS, ne smem ni da pomislim…
н

нс бој

pre 9 meseci

мора још појачања,појачај акцизу на гориво.
p

prolazno vreme

pre 9 meseci

Ekipa koja igra nezanimljiv fudbal nije kvalitetna ekipa, upravo tako igra Baharova Zvezda, kreator igre "premijerligas "Stamenic koji besomucno ponavlja providne poteze bez lucidnosti. U takvom banalnom fudbalu jedina opcija su brzina Bukarija i Mitrovica koji u "telefoniranim" akcijama gadjaju duplo pokrivene spiceve Zvezde, u prevodu, tako mozes da igras protiv malo losijih veterana. Presing Zvezde Vozdovac je uvezbao za 20 min, stoper, bek, stoper, zadnji vezni iz prve na beka i promaja kod nase Zvezde, lepo su nas obucili....Nema fudbala bez plemenitih igraca, nije fudbal atletika, nego zamolite Ivanica i Katai da se vrate pa da gledamo smislenu igru, bar nam nece Vozdovac deliti lekcije, a za Evropu svakako nemamo opcija za nesto vise, mozda za neku trku i poneki bod sa ovim strancima, ozbiljan fudbal trazi ozbiljne igrace a mi smo daleko od toga....
J

Jajaš Marko

pre 9 meseci

Ovo je odlicno i za Zvezdu da se malo "otrezni" u nevaznoj utakmici. Odlicno i za nasu ligu koja je nikad interesantnija i zanimljivija i postenija rekao bih. Posle izbacivanja Kolubare mislim da ce svi dvaput razmisliti pre nego krenu prodavati i namestati utakmice. Sudjenje vrlo dobro, domacini nisu "povlasteni" kod sudija. Samo jos da nema "mladih autošovinista" po portalima koji tvrde da smo najgora liga na svetu, da je svaka utakmica namestena, ko poslednji izadje neka ugasi svetlo i slicno.
B

Bata Želja

pre 9 meseci

Povratak u realnost koji kaže sledeće: bez špica se nemože, Degenek za ligu šampiona nikako, Mitrović i Kangva su kriminal i već godinu dana su u padu forme i činimi se da je Milojević to odmah video zato su pomenuta dvojica i bili cele prošle sezone na klupi, Olajinka je tanak i na svojoj poziciji a ne na špicu gde je skroz bezopasan i na kraju Kraso kada nema dan a nadam se da je to samo danas mi nemamo igru jedino Bukari nešto srlja i sili bez ikakvog učinka a i posle tri godine se vidi da mi bez Kataia i Ivanića nismo tim sa nekom igrom i da ove pompezne izjave Terzića mogu biti opasne kao i pre 16 godina kada je čuveni ljubitelj novca Piksi dovodio one krševe iz J. Amerike i Japana za napad na ligu šampiona a posle svi znamo šta nam se desilo dok je dotični iznenada hvatao avion za Japan!!!! Pamet u glavu jer nije nam na klupi Jirgen Klop već tamo neki koga smo mi sami digli u nebo iz neznam kog razloga.
R

Rajko car

pre 9 meseci

I opet ocajno odradjen prelazni rok.Dzaba 30 mil.kad mi ne mozemo nikog da dovedemo.Jako sam zeleo da se ova rupetina Degenek ne vrati,ali evo ga.Zbog njega smo izgubili u Surdulici,a evo i sada.
I

Inspektor

pre 9 meseci

Ovo sam i ja kao grobar očekivao. Zvezda igra previše otvoren fudbal, a ako realizacija zakaže dolaze problemi. Svaki protivnik koji zna da odigra kontru će vas namučiti. Jeste izgubili ali ne sramno kao moj Partizan. Uprava napolje!
s

south

pre 9 meseci

Nisam znao da ovo sme
T

Treppenkind

pre 9 meseci

шта конкретно???
-

-.-

pre 9 meseci

Sva sreca pa Terza ubedio Dragovica da ostane i Bahar ubedio Degeneka da se vrati
D

Delije Sever 1398

pre 9 meseci

Cokna vrati se!
0

015

pre 9 meseci

Znate li kolika je kvota bila na 1-1 na Vozdovac, razmislite malo?!
K

Krov

pre 9 meseci

Ista kao protiv Liverpula

Crno Beli Partizan

pre 9 meseci

Nisam od onih koji se slade, ali drago mi je zbog poraza, pogotovo nakon onog proseravanja Terzića. Što se tiče utakmica, dešava se, a ko zna možda je i namešteno. Malo da se smire strasti i s naše strane (ako ih uopšte i ima). Da se ponadamo da smo uopšte konkurentni za titulu... Uglavnom, da ste sebe precenili, to sigurno jeste. Čeka i vas slična sudbina u LŠ ko i nas u LK. Vi sigurno jeste bolji, ali takodje i igrate ozbiljnije takmičenje.
D

Delije 1989

pre 9 meseci

Mitrović nije kalibar za Zvezdu i šteta je prodaja Azarova.Sad pod hitno dovesti Ristića, Radonjića, krstenog igrača sredine terena i špica!Koliko nam je samo trebao ovaj poraz, više od pobede od 10:0! Zvezda se opustila, Terziceve izjave pretenciozne i ovo je prava stvar.Imamo vremena da se preispitamo i krenemo po pojačanja.
А

АМОС

pre 9 meseci

Не видим ништа претерано трагично у овом поразу од самог губитка три бода. Киксеви искусних штопера се дешавају и то није новост. Буде и таквих дана... Оно што је битно је то да поред стартера може да се рачуна на још максимум три, четири играча са клупе. Повређени Катаи и Иванић, Родић и Канга. То је то. Не дао Бог још неке повреде. Не доводим у питање титулу али за искорак у Европи о чему сви причају и који се очекује морају се довести барем два капиталца. Сваки домаћи пораз није пријатан али ево ја потписујем да се деси сваке две године и све ок! Ништа страшно, пуна подршка момцима!!!
m

mosad

pre 9 meseci

ovo je KGB uradio
J

Jöle 39

pre 9 meseci

I onda zašto nema ljudi na tribinama. U svakoj normalnoj državi bi tim koji razbija drugi nastavio da napada i ide po još koji, ali u ovoj mora da radi poziv na poluvremenu, pretnje sudiji, penal, crveni i 100 minuta nadoknade. Sramota od lige i hvala Bogu da će u naredne dve godine pasti što više na koeficijent listi.
J

Jöle 39

pre 9 meseci

I onda zašto nema ljudi na tribinama. U svakoj normalnoj državi bi tim koji razbija drugi nastavio da napada i ide po još koji, ali u ovoj mora da radi poziv na poluvremenu, pretnje sudiji, penal, crveni i 100 minuta nadoknade. Sramota od lige i hvala Bogu da će u naredne dve godine pasti što više na koeficijent listi.
a

ajde i

pre 9 meseci

ti Vito Korleone i repac Plandište opravdajte poraz
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Mora još najmanje tri pojačanja. Da budemo kao KKP, šta fali? Terza, samo sipaj. Treba nam Real Madrid ili MUTD… raspadaju se, sad ili nikad!
V

Vladimir 2311

pre 9 meseci

Vidimo se opet za 22 meseca sa novim porazom i nekoliko trofeja
s

samo ređionale

pre 9 meseci

R E G I O N A L N A L I G A O D M A H
T

Tvin piks

pre 9 meseci

Znači ovo je dobar poraz?Auh kakvi komentari
P

Pfc

pre 9 meseci

Vidim ovi moji grobari komentarisu nesta, mene je iskreno sramota da išta kažem posle onog debakla od neki dan.
P

Preža

pre 9 meseci

Bahar: Ja i moj tim prvi put se srećemo sa ovom podlogom, Mali Burmaz: ako dam gol neću se radovati? Malo previše koincidencije ili je jednostavno tako ispalo?
@

@ssss

pre 9 meseci

Dajte Mančester,Real i Barsu da se igramo.
Z

Zvezda 91

pre 9 meseci

3 5 2 odvranta i nikakva formacija. U evropi ispod 5 nece da prodje ni jedna utakmica.
L

Lučence

pre 9 meseci

Gospodine Terziću, ništa nama bez Kataija i Ivanoća. Moraš da reaguješ, da ove zvezdice spustiš na zemlju. Lučića već sutra ponovo vrati na Banovo brdo. Mnogo je poleteo, treba mu još godinu dana pozajmice.
z

zaks

pre 9 meseci

Evo malo radosti i grobarima.
д

да, да...

pre 9 meseci

...ево кикснусмо, сад су пургери први. Шта, нису ни сад први? Ок, ништа онда, позз 😂😂😂
j

jbgbrateee

pre 9 meseci

Jesu prvi lazetic je na vrhu tabele
С

СрПсКи БаЈеРн

pre 9 meseci

ЗвЕзДа ИгРа ТоТаЛнО дРуГаЧиЈе Од ДрУгИх па у праву сте нисте у стању вождовцу да дате гол 20 минута са играчем више и судијом
T

Tvin piks

pre 9 meseci

jaojaojaojaojaojaojaojao pa šta ovo bi?pa kako ne prepoznaste ovakve talente?Vraćaj Erakovića Jovića daj Late lata i još jedno desetoricu novih
u

uzunee

pre 9 meseci

ne igra se fudbal bez bekova, bez pravog veznog, neko i odbranu mora igrati, bahar nema plan b ako ne uspe, nemoze da igra ofanzivnije od ovoga dok gubi
L

Lk

pre 9 meseci

Ne moze bas sve da se istumba, a da nema i losih strana. Mitrovic i Lucic nisu nivo za Ls, a stoperi su sad suvise spori za ovu taktiku. Sa ovskvim postavkama protivnika cemo stalno imati ptoblema,zato sto fudbal nije samo sablon. Mnogo fale Katai i Ivanic, za ovakve bunkere.
K

Koga vi farbate?

pre 9 meseci

Ovo je nameštena utakmica. Crvena zvezda nije izgubila 22 meseca a izgubila je u trenutku kada navijači Partizana 1. put kreću u organizovan protest iz centra grada posle toliko vremena. Sada će ići priča da je prvenstvo regularno i da Crvena zvezda može da izgubi. Malo morgen, treba čovek da bude debil pa da ne vidi šta se dešava.
Г

Гост Ад

pre 9 meseci

Звезда је још једном показала да је велики клуб. Звездини играчи су играли коректно без грубих стартова, није било притисака на судује, Навијачи обе екипе су били коректни, Звездини играчи који су играли за Вождовац нису дали велики допринос у победи свог клуба нису се склањали као играчи Чукаричког у мечу са Партизаном. Звезда је имала посед лопте 70 посто али своје шансе није искористила. Навијачи обе екипе су испратили своје љубимце аплаузом после утакмице. Велики клуб и у поразу треба да буде велики. Још једна добра ствар је што су звездина деца у дресу Вождовца показала да Звезда може да у будућности рачуна на њих.
M

Manche

pre 9 meseci

Onima koji mesecima troluju i teraju Kangu iz Zvezde a velicaju lik i delo Kangve, dozivotno zabraniti ulaz na stadion. Bahare, Mitrovic je krilo, nije wing bek. Mijailovic je zadnji vezni, nije centralni odbrambeni. Ne salite se salom vise.
U

Ultras Delija

pre 9 meseci

Bahar out! I vodi ovog tvog judu Glazera! Naš jedan igrac skuplji na mesecnom nivou od svih njihovih za celu sezonu!
А

Алекса977

pre 9 meseci

Само нас немојте обрукати у Европи 🤣😅😅😅😅😅
G

GOSTIC1899

pre 9 meseci

LIKUJTE SAD VI...VI KOJI PRIMATE PETARDE U EVROPI U SEZONI KUPANJA,A GOVORITE DA JE EVROPA MERILO
B

B.C

pre 9 meseci

Klasičan primjer da se ispita regularnost! Al naravno, nije Kolubara u pitanju!
P

Partymaker

pre 9 meseci

Makar su pale u vodu razne teorije zavera kako Zvezda ne sme da izgubi, kako se za Zvezdu svira itd.
K

Krajcek

pre 9 meseci

Partizan ako pobedi sutra Javor i Kragujevcane izbija ispred nas na tabeli.
G

Gost iz košmara

pre 9 meseci

I šta onda? Sezona je tek počela. Zvezda ima boljeg trenera, kvalitetniji tim i za razliku od Partizana mnogo bolju atmosferu u ekipi. Liga je maraton, igra se 30 kola plus plej-of. Partizan će sa onakvom igrom i limitiranim timom sigurno prosuti još mnogo bodova.
G

Gost_PartizanBiH

pre 9 meseci

ostali samo dugmici , u evropi ce biti sramocenje samo takvo
k

kussta

pre 9 meseci

Evo i vama malo veštačke trave.....mada bolje izgleda od one vaše /nove/ miksovane...... krpljene i požutele, posle 2 meseca. Neće ni trava da vam se primi u rupi ! Nekada su vam se primale i pečurke...sad neće ni one ! Žuta trava zaborava. Taman za LŠ
G

Gost45

pre 9 meseci

Vidi odlikasa sto su se raspisali. Nije vas bilo par dana,da vam nije nedaj boze sta bilo? Sta vas briga,cujem da danci ne dolaze na revans jer podrzavaju bojkot. Bar cete pobediti 3-0 i eto veselja malo jos.
N

Nikola0212

pre 9 meseci

Lepo sam ja rekao.U oktobru cemo terati ovog izraelca iz Zvezde.Kakav crni Degenek.Prelazni rok nula! Niko nije doveden.Znao sam da mora stati i da nece ici,a nema Ivanica,Kataija,Kange da rese utakmicu.Sve u svemu dok je Terzica interes kluba zarad sopstvenog dzepa je na poslednjem mestu.30 mil od lige sampiona,a nikog ne moze da dovede.
A

Aebre

pre 9 meseci

Bice sankcija za Vozdovac nazalost.Ovako bi oni prolazili cesto da ostali smeju jer su umislili da sa poluigracima niko ne moze bod da im uzme
h

hahahah

pre 9 meseci

ma daj te real da se igramo kako kaze magnifiko
s

severna koreja

pre 9 meseci

penal,crveni,10 minuta,ma sramote bez1samo zadruge,av i pink i zvezda ...100 ka napredna
D

Duki grobar.

pre 9 meseci

Real madridu se gace tresu
a

abc

pre 9 meseci

Ovo je vec viđeno 2017, potpuno nesnalaženje na ovom terenu, na ovom stadionu, utakmice sa krova su mućne za praćenje, ali poraz je više nego zaslužen jer nismo odigrali ništa celu utakmicu. Nikako da izvučemo pouku da se na onoj konzervi ztakmice igraju na silu, tvrdo na sredini a mi smo tu bili najmekši, na konzervi je ndmoguće vratiti se iz 0:2, 0:3, i mi tako kiksnemo dva puta.
S

Sale Kg

pre 9 meseci

Idemo Tudjmanova go....a, 3, 2, 1...
H

Hannibal

pre 9 meseci

Olajinka, a naročito Kings Kangva nisu igrači kalibra Kataija i Kange. Što pre se to shvati, Zvezda će imati više uspeha u bitnijim mečevima. Od samog početka sezone govorim da nema mesta euforiji i da se fudbal ne može igrati bez centarfora, kakav god on bio. Olajinka je polušpic, Kraso takođe, Bukari je klasično krilo, Mijatović je premlad i fizički indisponiran sa nedovoljnom visinom za modernog napadača... Takođe, Zvezda bez Kange nema plejmejkera, što se najbolje videlo u prvom poluvremenu. Koliko god Darijan ne voleo ovog igrača, gol i asistencija automatski zavređuju bar ocenu više od "šestice". Problem sa Zvezdom je što su i dalje najbolji igrači već iskusni Zvezdaši Katai, Ivanić, Kanga i Bukari, dok nijedno pojačanje osim Stamenića nije igrač koji donosi prevagu, čak ni nesumnjivo daroviti Kraso. Nije ovo toliko dobar tim kako je u nekim utakmicama delovalo, ali nije ni loš kako bi se dalo naslutiti po prvom poluvremenu. Treba dovesti proverenog napadača i ne treba olako odustajati od proverenih snaga poput Kange, Rodića i povređenih Ivanića i Kataija.
B

BANDO ODVRATNA

pre 9 meseci

U cetvrtak uvece na vesti utakmicec Nordsjeland partizan bilo je svega 180 komentara sada par minuta posle utakmice vec 130 komentara, A bice ih 300+ kako vas iz redakcije nije sramota da nekad ceznurisete komentare nekad pustate? DA i vas je i malo sramota to sto radite? Jel samo zato sto je partizan izgubio onda necete da pustate komentare? Bole vas komentari jel?
S

SezonskaJakarta

pre 9 meseci

Ne mogu ptići da budu "razigrani", a "avgustovska sparina u kombinaciji sa veštačlim terenom i prolećnom melanholijom" ukazuje na prenatrpanost.
S

Sreca

pre 9 meseci

Sva sreca pa je Bahar ubedio Degeneka da se vrati opet u zvezdu i sreca da je Terza objasnio projekat "Evropska zvezda", pa je Dragovic ostao.
B

Bando odvratna

pre 9 meseci

U cetvrtak uvece na vesti utakmicec Nordsjeland partizan bilo je svega 180 komentara sada par minuta posle utakmice vec 130 komentara, A bice ih 300+ kako vas iz redakcije nije sramota da nekad ceznurisete komentare nekad pustate? DA i vas je i malo sramota to sto radite? Jel samo zato sto je partizan izgubio onda necete da pustate komentare? Bole vas komentari jel?
M

Miror

pre 9 meseci

E moji poreski obveznici za sta ste vi dali pare...bruka i sramota
S

Sta reći

pre 9 meseci

Jad ičemer vještačke naduvane tvorevune. Szdije sklanjanja i ostale mađije. Bruka luga, bruka savez, bruka bruka. Sve silom i naguzove. Hajde nemojte objaviti istinu, sladite se lažima
D

Dejanex

pre 9 meseci

Partizan sa dve pobede nad prestize. Strasno! Ne smemo gubiti ovakve utakmice
o

ovimmmm

pre 9 meseci

grobarimaaa ne valja ni kad izgubimo xD komedijaaaà....
H

Hahahahaha

pre 9 meseci

Kakva namjestaljka ajajajajajaja
м

макси

pre 9 meseci

Враћајте Немању Радоњића,довести нападача,задњег везног,играча средине терена нико не спомиње.Лучића и Митровића проддати .нешковић је бољи од поменуте двојице.Доведите Кастањеду Хазизу и Шерија с 35 год би био најбољи.Иванић када ср врати питање је како ће играти ,играчки засићен ,Катаи је пред пензијом ,не мође више од 3о мин,Драговић катастрофална грешка као Максимовића против Бордоа.Лоше одрађени прелазни рок као и увијек и неће бити помака и не требамо се заносити.Терић пуни свој собствени џеп
k

kida

pre 9 meseci

A gde ce ova petorica za premijer ligu?
А

Алекса977

pre 9 meseci

Ма немогуће, зар не ослободише Книн и Призрен?

Delija

pre 9 meseci

EVO Komšije VI DA SE RADUJETE MALO OD POCETKA SEZONE, brzo zaboravili DANCE, ali evo ih u cetvrtak dolazi kaznena ekspedicija, do tada slavite poraz Zvezde.
S

Sto

pre 9 meseci

Si toliko ljubomoran, pa ti si pre dva dana isto tako slavio.
K

Krov

pre 9 meseci

Krivo mi je samo što ne može 4.u grupi LŠ,da igra LK,pošto osvajate 4.mesto.Bilo koja ekipa iz LK,malo brža će da vas raznese.
Z

Zvezda le

pre 9 meseci

Svakog čoveka i navijača koji ima gram poštenja je sramota ovoga što nam sviraju i koliko nam produžavaju a ti se i dalje bavi nebitnim komšijama
j

jesi li

pre 9 meseci

Našao šampon?
G

GOVNA JEDNA

pre 9 meseci

Kada partizan izgubi cenzurisete komentare kada zvezda izgubi onda ne cenzurisete dozvoljavate grobarsko izivljavanje na ovom sajtu bednici jedni odvratni , Kako vam treba jebati mater za ovo sto radite .. Stoko odvratna besramna
m

mx

pre 9 meseci

Ne skreci sa teme,sta uradila zvezda?
n

ne njajke

pre 9 meseci

Vaših bljuvotina na sve strane
p

podesen

pre 9 meseci

Popi bensendin,ne psuj,ne vredjaj druge,portal je korektan cim ti nije cenzurisao ove baljezgarije.Poleteli ste puno,rekao sam da ce pad biti bucan.
p

pa jbt

pre 9 meseci

Jel realno? Izvredja ljude, ne pustaju oni mnoge kom..sta si puko toliko, jedan poraz posle kolko godina..
D

Dzoni-1970-

pre 9 meseci

Cuti, ovi bar dopuste opciju komentarisanja, na jednom drugom portalu kada nesto izjavi pudlica, oni ne daju komentarisanje uopste... Valjda misle da ce dodji da ih izbaci iz redakcije kao zandare iz Pionira...
S

SMS

pre 9 meseci

Kakva sramota. Imaju budžet kao Al hilal, zasticeni od drzave i od sudija. Neverovatno.
G

Gosttt

pre 9 meseci

Čestitke Voždovcu na zasluženoj pobedi i taktički odlično odigranoj utakmici. Meni kao Zvezdašu je drago što su pobedili iz jednog prostog razloga, Zvezdi je trebalo da se desi ovakav dan i bilo je očekivano da nestvaran Baharov niz bude prekinut pre ili kasnije. Pored toga, prvenstvo je zanimljivije kada gube favoriti i kamo sreće da se ovo češće dešava u ligi, da svako svakog može da pobedi. Poraz se desio u najboljem mogućem trenutku, jer je ekipa počela da se opušta u poslednje vreme. Voždovac je svoje šanse iskoristio, potom se zatvorio i to je to. Voždovcu još jednom čestitke na zasluženoj pobedi. Jedno pitanje za čelnike Superlige i FSS-a, da li je trebalo nekome da pozli i bude loše da bi se setili da utakmice na ovako visokim temperaturama budu pomerene za kasniji termin ? Nisu Španci, Portugalci i drugi mediteranski narodi ludi kada svoje utakmice leti i igraju u kasnim večernjim satima. Nijedna utakmica ovog vikenda nije smela da počne pre 21h, ali očigledno da niko nije razmišljao o zdravlju igrača. Sportski pozdrav!
S

Stoko odvratna

pre 9 meseci

Kada partizan izgubi cenzurisete komentare kada zvezda izgubi onda ne cenzurisete dozvoljavate grobarsko izivljavanje na ovom sajtu bednici jedni odvratni ,
R

Raša P

pre 9 meseci

Baš ovo je trebalo da se desi da bi ekipa mogla da izvuče određene pouke. Više vredi ovaj poraz i od ubedljive pobede.
D

Dejani

pre 9 meseci

U potpunosti se slažem. Ja sam bas i priželjkivao da se desi ovakav samar i povratak u realnost. Previše su se opustili i već su pomislili da ih niko ne može dobiti kako god da igrali. Sreća je da im se ovo desilo na vrijeme, a sada je pravi trenutak za tako nesto.
P

Popsi

pre 9 meseci

Otrežnjenje.
G

Goust

pre 9 meseci

Ovo je klasičan primer utakmice u kojoj ti ništa ne polazi za rukom, u kombinaciji sa neverovatnim kiksevima odbrane i definitivnim dokazom da Kangva Kangi nije ni do kolena. Takođe, danas se po ko zna koji put videlo da je Mitrović šupalj i nekonstantan, a da Lučić itekako mora još da uči i sazreva. Ovaj poraz je došao u pravo vreme i siguran sam da će biti lekovit. Našoj deci i stručnom štabu Voždovca sve čestitke na zasluženoj pobedi.
J

Jedini put

pre 9 meseci

Je ovo sto radi Vozdovac igraju klinci plate do dve hiljade , to je jedini pravi put u Srbiji
O

Ovo je

pre 9 meseci

klasican primer utakmice, kad protivnik nece da se skloni. Vidis kako je bila laganica sa sestricom Vosom,crveni,penal autogol,sklanjalica...
P

Popsi

pre 9 meseci

Hvala, ne moram da pišem i ja to isto.
L

Lakrdija

pre 9 meseci

Sve lepo receno!
O

Ovo je

pre 9 meseci

klasican primer utakmice kad protivnik nece da se skloni,vidis kako je bilo lagano sa Vosom,crveni,penal autogol,laganica sklanjalica.
-

-.-

pre 9 meseci

Ovo je klasican primer utakmice kad protivnik nece da se skloni,vidis kako je bilo lako sa Vosom,crveni,penal,autogol,laganica sklanjalica
K

Krov

pre 9 meseci

Kakav bre jadniče Kangva,Kanga.....o čemu pričaš jadniče gledaj prelazni rok,kakve se igrače dovode za LŠ,kakav Dragović,Rodić,Spajić,Degenek,Milivojević,dobro je rekao Ranko Stojić ...ova odbrana Zvezde je za LK,mogu da dodam i da napad i vezni red ništa nisu bolji.
M

Mile led

pre 9 meseci

Ne znam da li samo ja čujem sirene u Pjongjangu ili je stvarno stupilo vanredno stanje kako su javili na ružičastoj televiziji

geostartraca@gmail.com

pre 9 meseci

Možda ako si u S.Koreji,a možda ti je samo loša roba.
K

Koan

pre 9 meseci

Na tvom odelenju ima vas još koji čujete svašta a prozori vam zatvoreni 😂😂😂
K

KALČOSMORISTA

pre 9 meseci

Kamo sreće da je Pjongjang. Onda greške prirode kao što si ti ne bi mogli ni da ostave komentar
G

Gost "

pre 9 meseci

Nema tebi pomoći...
a

asensio marko

pre 9 meseci

I ovako jadan Partizan sudije ce opljackati sutra zbog ovoga.
д

да, да...

pre 9 meseci

...то је зато што сте добри људи, а добрима се све лоше деси 😂😂😂
g

gost23 #

pre 9 meseci

Kao protiv Radničkog iz Niša.
V

Vamos

pre 9 meseci

Sjutra i partizan pada :)
G

Gost1979

pre 9 meseci

Bajern iz Pjongjanga izgubio.🤭🤭🤭 Mora još pojačanja, samo dok se realizuje jak izlazni transfer u neku Gasprom ekipu.
д

да, да...

pre 9 meseci

...јел платисте порез? 😂😂😂
y

ysuxnek

pre 9 meseci

Kako odlicno pripremljena utakmica domacih, fantasticno odgovorili na presing, iskoristili 3 kiksa od X koliko ih je bilo danas i sasvim zasluzena pobjeda. Neodoljivo podsjecanje na proslu sezonu i vrhunac forme u prvoj polovini avgusta, a onda pad. S tim sto sad imamo bolju ekipu i nadam se reakciji vec na sledecoj utakmici.
R

Rajko car

pre 9 meseci

Sad imamo bolju ekipu?? Po cemu? U proslogodisnjoj ekipi samo Pesic nije valjao,a malo srece je falilo za LŠ.Ove godine necemo ni prvenstvo osvojiti.
x

xyz

pre 9 meseci

Malo srece falilo za LS? Fizicki smo pored izraelaca izgledali kao kadeti. Okej je to sve izgledalo jedno poluvreme, ali drugo poluvreme nismo mogli da stignemo nijednog njihovog igraca. Samim tim, nespremna ekipa ne moze da bude dobra, a i da ocekuje bilo sta. Realno, bili smo prespori i totalno nepripremljeni, sto se kasnije pokazalo i dokazalo u grupi LE.
M

Mile led

pre 9 meseci

Ne znam da li ja samo čujem sirene u Pjongjangu ili je stvarno stupilo vanredno stanje kako su javili na ružičastoj televiziji
P

Popsi

pre 9 meseci

Mile, opet te voz udario!? 120 komentara od Mileta.
P

Popsi

pre 9 meseci

Ako, valjda Terza sada konačno vidi da nam fale štoper, vezni i napadač. Dobar tajming poraza.
G

GostHilti

pre 9 meseci

Pogotovo kangva da zamene on je prosečan igrač
z

zcbn

pre 9 meseci

pre svega fale napadač i levi spoljni. Lučić i Mitrović rezerve.
D

Dale Ro

pre 9 meseci

Samo po 1 na svakoj poziciji? Pa u ovoj ligi imate nekih pedesetak igraca u drugim klubovima i imate 3 tima. Mislim da mozete do kraja prelaznog roka da napravite i cetvrti tim, Lutkar finansira, bez brige.
D

Dragan Z.

pre 9 meseci

Kasno Marko na Kosovo stize. Madjija da pogodi 3 prava pojacanja za LS mora da dovede bar 30 igraca a toliko ih sada naci je nemoguce.
Đ

Đukin fan

pre 9 meseci

Kako je ovom rabinu lepo i dobro sa platom 100.000 € mesečno ljudi moji!!!A dunsterčina velika!!!Ladno ruke u džepu još se klanjaju onim teletabisima koji su vatrom i dimom kidali i ono malo ritma te prekidima uništili makar privid da eventualno mogu do nerešenog !!!No s Rodicem i Mijailovicem te ona dvs balvan stopera biće petardi u LŠ da ne brinemo !!! I ne biva u raspaloj državi da se prikrije raspad i u Partizanu i Zvezdi;malo fingiranje i teško laganje al izbije sve na videlo!!!
g

gott

pre 9 meseci

Idi leći se
h

hajalasakala

pre 9 meseci

MLADOST GAT 4 - 0 Ppsssssttt
f

fjfjf

pre 9 meseci

zvezda borac cacak 0 5 ostace zuavek zapsiano
0

015

pre 9 meseci

Madjijo vraze...👹
1

1/1

pre 9 meseci

Juce prica o Junajtedu, Barsi i Realu a vec danas samar od Vozdovca. Pravovremeni samar nadam se

Goran Milojevic

pre 9 meseci

ja sam vec rekao cim se baksuz sa poternice raskokodace po novinama sledi brukanje ovo je prvo u nizu....
D

Dragan Banjaluka

pre 9 meseci

Nista strasno, poraz ko poraz, ako nista u oravo vrijeme. Ono sto je ova utakmica pokazala da nam sto prije treba klasični napadač koji je perfektan u skok igri, jer desiće se još situacija gdje će protivnička ekipa dati go prva pa će se povući i igeato bunker i gdje je jedini način da se postigne go skok nakon centaršuta. I na kraju za sve što komentarišu sudijsku nadokandu neka vide druge utakmice, prije svega Lige petice ili Lige šampiona. Sama UEFA je izdala upistvo sudijama u kojima se govori o minimalnoj sudijakoj nadoknadi, znači ono što sudoja pokaže je minimalna sudijska nadoknada. U ovom konkretnim slucaju pogledajte vrijeme lada je sudjen penal (89 minuta i XX sekundi), penal se izvodi u 92 minuta i 02 sekundi, nakon cega ide prekid zbog bakljade Delija i igra krece sa centra u 93 minut i XX sekundi. Skoro tri minuta je proslo BEZ efektivne igre.
G

Gost 976

pre 9 meseci

Trebalo bi kupiti još jedno 5, 6 igrača , obratite se glavnom navijaču neće biti problema za to para ima
S

Sta kazes sad Terzicu

pre 9 meseci

Ako cemo iskreno ovo je veca bruka od one u Danskoj...
b

brukica

pre 9 meseci

Kako za koga sine moj.
l

lolol

pre 9 meseci

Samo se vi tešite 🤣
M

Mile12

pre 9 meseci

Prati košarku dete, posle ćeš plakati kod tate u krilu.
K

Koan

pre 9 meseci

Ma ne, ono u Danskoj nije bila bruka, ne mogu se brukati oni koji nemaju i ne znaju..ono je bila milostinja 😂
D

Dell

pre 9 meseci

Samo se ti teši
1

1982Mz

pre 9 meseci

Poraz da se smiri grobarska javnost i sacuvaju VV
F

Firma1989

pre 9 meseci

Sto to ako vas ima 70 posto kao sto lazete sami sebe nego znate da i ovih drugih ima koliko hoces pa smirujete malo...
Z

Zaza Paculia

pre 9 meseci

Ova kompozicija ekipe ce imati problem na gostovanjima tipa Vozdovac, IMT, TSC, Surdulica, na tim uskim i kratkim terenima, gde Bukari i Mitrovic nece moci da koriste prostor. Dok ce na Marakani svi primati minimum 3.
G

Goust

pre 9 meseci

Bravo! Jedan od retkih ozbiljnih i kvalitetnih komentara. Na tolickom terenu brza krila nemaju prostora i u napadu mora drugačije.
U

Unknown 84

pre 9 meseci

Čisto ds znaš, dimezije terena na krovu su 106 sa 67...Akp je to usko i kratko onda ok.
с

срки

pre 9 meseci

Ми играмо споро годинама.Немамо брзе играче.Нешковић нам забије већ трећи пут ,бржи од сваког нашег играча.Нама већ сада треба рез ,да оде 5,6 играча и довести толико.Спора игра ће се тек показати у Лиги шампиона.Боље дасмо довели младе играче уз тројицу странаца који би били плаћени по 5 милиона овако доводимо у ризик и првенство.Дерби послије много год може одлучивати и титулу
@

@srki

pre 9 meseci

Naprotiv, ekipa Zvezde je ekstremno brza, ali imaju problem kada nema prostora da se trci, e tu Katai i Ivanic mogu da rese utakmicu, a inace da je Vozdovac trebao da kreira i napada ne bi dao gol 3 dana, kada je cela polovina protivnika prazna lako je trcati
B

B. Grobar

pre 9 meseci

Ma zasto samo sest novih igraca? Bar 15, posto novac nije problem, movca ima u bidzetu koliko vam god treba. P.S. oterste polovinu njih koje ste sada doveli, rasteretite klubski budzet i zacepite usta svima koji vas prozivaju.
C

CaleB pravi

pre 9 meseci

E moj cifutine Terzicu....samo ti i dalje cuvaj tu zmiju u dzepu, i nemoj slucajno da potrosis koji evro na pojacanja...a mi cemo u LS bez napadaca, sa Kangwom u sredini i puzevima stoperima, nema problema....nadam se da ces pojesti sve svoje izgovorene reci iz poslednjeg intervjua....sa sve tim evrima koje stiskas po dzepovima.
G

Gost 123456

pre 9 meseci

Reaguj, svemogući, oduzmi licencu ovom stadionu, ne gradiš valjda onakve "lepotica" a ovi igraju bez trave i još na krovu!!!
M

Mr.

pre 9 meseci

Ne padajte na ove jeftine trikove drzavnog vrha… ovo je namerno pustena utakmica kako bi se skrenula paznja Grobara sa lopovsle uprave i losih rezultata Partizana… samo kako bi Vucko sacuvao svoje ljude u prostorijama u Humskoj! Procitani ste smecari!
2

23

pre 9 meseci

Sto se babi snilo to joj se i zbilo
p

prvoOdbrana

pre 9 meseci

Ajde ovako valjda su svi videli da Degenek nije ni za ekipe iz plej auta, te pateticne price sto prodaje o voljenju kluba i ostalo mogu da prodju samo na drustvenim mrezama. Treba nam stoper koji zna da igra a ne koji zna da lepo tvituje. Najbolji igraci u istorji kluba nisu isticali tu pateticnu verziju ljubavi. Lucic, sta reci osim strasno, njegov pormasaj praznog gola sa metra je slomio utakmicu i psihicki unistio ekipu jer je u istoj akciji primljen drugi gol. Nasa publika nikad nije volela igrace koji cuvaju noge kao baletani. Tako da neka sam odluci od toga mu zavisi karijera. Nezamisliva greska Dragovica onakve ispade je pravio Azarov prosle godine. Mitrovic igrac manje kad se igra protiv bunkera. Fali centarfor, fale golovi centarfora i on se mora dovesti, fali stoper Degenek je MNOGO los, fali i zadnji vezni da bi krpile rupe u odbrani kad se igra u ovoj formaciji. Nadam se da je ovo alarm za ceo klub jer deluje da su se ljudi iz rukovodstva opustili ali jos uvek nije kasno da se isprave greske
P

PAPASOPLOS92939

pre 9 meseci

BAHAR OUT
P

Popsi

pre 9 meseci

A Vazura?
j

jejejo

pre 9 meseci

Svi sad nesto pametni , usla voda u usi ali ako cemo iskreno igraci su krivci za ovakav epilog.
M

Miloje sve ti je oprosteno

pre 9 meseci

E sad ako cemo iskreno Stankela je vodio mnogo slabiji tim mnogo bolje od Izraelca ali ga oteraste, pa dobro...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Stankela je došao da rezerviše parcelu. To mu je bio prioritet. I gradnja na Divčibarima. Barak je za njega gospodin i trener sa velikim T.
m

miki33

pre 9 meseci

Das tolike pare za trenera da te vozdivac isprasi sa 3 komada...covek ne kapira da dva poraza u domacoj ligi znaci kraj za titulu...
K

Kao zvezdas

pre 9 meseci

Kada sam pisao posle debakla Partizana u Danskoj da nista nije smesno nego je zalosno da nam je fudbal spao u rang Farski Ostrva,Malte,Andore upravo vam je Vozdovac pokazao zašto.Sve ekipe protiv Partizana i Zvezde se natovare u svoji sesnaest metara pa ako imaju sreće povede ili izvuku bod ako ne nikom nista.Valjaju se po terenu,treba im jedan minut da izvedu aut,gol-auta ili faul.
С

Сале2323

pre 9 meseci

Шта причаш човече, па баш обрнуто. Лига нам није слаба као што је била, већи су буџети. Пусти ти Партизана што се брука, а не може се баш због неускуства Чуке и ТСЦ-а у Европи судити исправно. Ајде да видимо кад крену групе, видећеш да ће играти све боље и боље. Немаш тима у лиги који има буџет испод 2 милиона. Погледај трансфере који праве Младост, Чука, ТСЦ...
g

grrr

pre 9 meseci

prccc...ufffg jaoooostara dobra zvezda...
g

gooxy

pre 9 meseci

Vozdovac je najjaci
Z

Zvezda le

pre 9 meseci

Zar nam je stvarno potreban penal, crveni i sto minuta igra da bi osvojili titulu? Takva titula nam ne treba...
B

Bllerim L

pre 9 meseci

Da Crvene Zvezda izgubi utakmic lepo pribllizi se Partizan i.Da postaneš Šampion dugo vremen u .Duljai da malljo razmislliš kako Voždova c pobedi Crvene Zvezda u
S

Slayer011

pre 9 meseci

Kad stalno pocinjes sa istih 11 pocnu momci da se osecaju nedodirljivo. Nadam se da je Bahar uvideo koliko Kanga vise radi za tim nego Kangwa koga uporno gura. Usput, Lucic nije napadac - experiment propao.
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Ne moze uvek da se pobedjuje, kakva god da je liga. Zvezda moze da kiksne 2-3 puta u sezoni i to je to.
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

Ivan FCRS Ne moze stalno da se pobedjuje to je tacno nekad ce da se igra igra nereseno nekad ce da se izgubi ali zalaganje mora da bude maksimalno danas smo slabo odigrali ali dobro popravice se sve to duga je sezona.
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

Vidim da svi ovde spominju da je potreban napadač. Mislim da su bekovi potrebniji a mi smo pre par dana jednog prodali. I kada se pobedjivalo ubedljivo napominjao sam da mi se ne svidja igra sa trojicom u poslednjoj liniji, da ima previše prostora po bokovima, da će se Mitrović i Bukari brzo potrošiti fizički i da je potrebno izbalansirati ekipu sa 5 defanzivnih i 5 ofanzivnih igrača. Poslednji poraz od Voždovca nam je preokrenuo mnogo stvari na bolje pa se nadam da će tako biti i ovog puta. Čestitke Voždovcu na zasluženoj pobedi a Baharu i ekipi puna podrška u nastavku sezone!
s

stigli gosti

pre 9 meseci

pravi samar u pravo vreme
o

odavno

pre 9 meseci

Kad gledam zvezdu na krovu vidim da se pati... vjerovatno ta podloga da ne odgovara kao i vrucina danas... ali dobro, treba i poraz da se desi jer da ne raste ono "neunistivi smo" ... samo hrabro momci, castan poraz
"

"Castan ?"

pre 9 meseci

Ako je "casno sudjenje" da se Vozdovcu ne svira 80 posto faullova,nego samo kad neki galaktikos skrlja igraca pa sudija bas mora da svira faul za Vozdovac.
o

odavno

pre 9 meseci

Castan nego sta... koliko je danas bilo sudjenje regularno pogledaj snimak, sudija je sam pokazao golmanu da ce nadoknaditi sto odugovlaci, pa je pokazao igracima na dim-baklje, da ce nadoknaditi ( vjerovatno sto su svi robovi tv prava) , a onda kod gola iz penala diskutabilno je da li igrac ima pravo iza gol crte rukom da igra a da ne dobije crveni pri tome upitno gdje je lopta presla, faulovi egal, sjeti se faula rodic i onaj u skoku , decko se baci on svira faul...itd... sudija nije madijonicar ali je dobro odsudio utakmicu.
R

Ratko Dostanic

pre 9 meseci

Bahar odlazi! Ej ova logistika van terena, 11 minuta nadoknade i ne mozemo bod da izvucemo! Sramota me je kao Zvezdaša!
K

Koan

pre 9 meseci

Dobro, je l' se ti stidiš što si Tole Karadžić i što navijaš za mali klub u komšiluku?
M

Mali mrav 1977

pre 9 meseci

I nas ostale Zvezdaše je sramota da neko poput tebe "navija" za Zvezdu!!
n

najveca je najveca

pre 9 meseci

bahare odlazi tamo odakle si dosao
1

12345gs

pre 9 meseci

Dobro ... da je Zvezda kojim slucajem pobedila opet bi bilo da je namesteno. Sve i svemu Barakov poraz. Cist ko suza. I trebalo je da se dogodi jer su visoko poleteli. Sad ide spustanje lopte. Otreznjenje jer svi igraju fudbal osim grobara, oni samo kukaju pa kad im njihov klub ne donosi radost eto malo da ih mi usrecimo.
G

Gostiona

pre 9 meseci

Moze moze samo tako i u derbiju
P

Post

pre 9 meseci

Koje mesto ste osvojili u grupi LE,prošle godine? Vi ćete da igrate LŠ,tamo nema ove sudije i državni vrh!
1

12345gd

pre 9 meseci

Mi cemo bar da je igamo a vi u berbu kukuruza mucenici
P

Post

pre 9 meseci

Šta ćete da igrate mučenici,sa ovim brzim igračima? Sa kim mislite da odigrate nerešeno? Dovodite neke Olajinke i Kroasoe,vi ćete da igrate LŠ,pa još treće mesto će osvojite u grupi.Tamo se ne igra Mocart liga,tamo se kupuju igrači od 20 mil. pa naviše,ne dovode se ispušene muštikle
g

gost 12345

pre 9 meseci

Sve ok, poraz ko poraz, desava se. Ali kukanje na penal i crveni? Covek je bukvalno odbranio gol rukom na gol liniji...
d

def

pre 9 meseci

Bukvalno rukom uz telo pa neka je i penal al crveni nikako
G

GOsobuljiv

pre 9 meseci

Ma pusti grobare, neverovatno da kukaju na penal i crveni ahahah lik rukom odbrani gol... Al grobari ce da kukaju uvek
x

xfsfdgh

pre 9 meseci

Spic, vezni defanzivni i stoper ! Rok je nedelju dana da se dovedu pojacanja, do tad mogu da se registruju igraci za LS. Ako se ne dovedu pojacanja, trece mesto u grupi ili nadigravanje sa bilo kojom ekipom mogu samo da sanjaju.
h

huehuehue

pre 9 meseci

Ko visoko leti nisko pada, niste vi uopste toliko iznad nase lige koliko mislite nego samo koristite trenutak kad je Partizan u nikad goroj situaciji kao i cinjenicu da ste privatizovali pola lige
5

56677

pre 9 meseci

Vozdovac je potpisao drugi ligu
N

NN3

pre 9 meseci

Ma da, kao što je i posle 2017. ispao i kao što je Surdulica ispala kad u oba meča u sezoni nisu izgubili od nas. Kako vas ne smori više
B

Bogoljub Gagic

pre 9 meseci

I ti kao i Milojko,sutra u mozzart trazite kvotu za ispadnje Vozdovca iz lige,verujem da ce vam izaci u susret i dati bar kvotu 2.00 pa stavite po 100-200 000 eura i lepo se obogatite.
D

Dale Ro

pre 9 meseci

Kako ce sudija da se opere kod Lutkara i Terze, penal i crveni tek u 90. minutu i produzio samo 11 minuta, bar da je pustio da izjednace...
U

U zemlji Srbiji

pre 9 meseci

Srpski Bajern Minhen je izgubio prvu utakmicu od 27. oktobra 2021. godine u najregularnijem prvenstvu na svetu. Nek se i ovo desilo
K

Koan

pre 9 meseci

Ovaj poraz ne treba ni puno razmatrati.Ekipe koje imaju koncepciju da igraju brzo, da napadaju prostor, jednostavno na ovom suženom i skraćenom terenu, ako ne otvore protivnika u ranoj fazi, imaju problem.Ovoga će biti na mnogim gostovanja,ali dobro sve je to manje bitno.
G

Gostiona

pre 9 meseci

Ma NE bitno je🤣🤣🤣⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
D

Druze

pre 9 meseci

Pa nas je fudbal pao u rang Malte,Farskih Ostrva,Luksemburga,Andore bas zbog ekipa poput Vozdovac,Mladost Lucani,Radnik i sličnih ekipa koji kada igraju protiv Partizana ili Zvezde svi udju u svojih sesnaest metara pa ako imaju sreće povede ili izvuku bod uz obaveznu opstrukciju igre.Valjanje po terenu,treba im jedan minut da izvedu faul,aut ili gol-auta
f

fusbaler

pre 9 meseci

poraz u pravo vreme da se spustimo malo na zemlju
V

Voip

pre 9 meseci

Odlican poraz u pravo vreme. Mnogi su umislili da su brazilci pa tupe onu loptu do besvasti. Stoperi bez zastite jer svi negde gore izjure ko muve bez glave a linije daleko jedne od drugih. Glavni problem je los protok lopte jer su bukvalno svi imali par dodira vise sa istom. Odlicno sto se ovo sad desilo kao samar da se ekipa trgne. Kraso malo sporo usao u mec ali covek deli lopte kao rukom, to je igrac zbog kojeg bih dosao na utakmicu. Kad se vrati Ivanic i Katai bice ovo dobra Zvezda.
K

Koliko ste odvratni

pre 9 meseci

U cetvrtak uvece na vesti utakmicec Nordsjeland partizan bilo je svega 180 komentara sada par minuta posle utakmice vec 130 komentara, A bice ih 300+ kako vas iz redakcije nije sramota da nekad ceznurisete komentare nekad pustate? DA i vas je i malo sramota to sto radite? Jel samo zato sto je partizan izgubio onda necete da pustate komentare? Bole vas komentari jel?
d

dejkan

pre 9 meseci

Kako bas sada da izgube!?Kada dodje neko bolje vreme sa drugim ljudima ovo ce ici u slucaj kao najveci kriminal u sportu!!Gde je granica!!
M

Mauro Tasoti

pre 9 meseci

Izgleda da je poziv odozgo stigao prekasno.
t

tasotic

pre 9 meseci

Gresis,poziv je stigao bas kad je trebalo .KVOT je mnogima napunila dzepove ali mlad si neznas jos gde zivis.
O

Oto

pre 9 meseci

Prvi poraz srpskog Bajerna od 2017. sta se ovo desava auu
Z

Zvezda mi je sve

pre 9 meseci

Još jedan dokaz da ne treba da se palimo pre vremena, sa ovakvom igrom ima da oborimo rekord dinama iz Zagreba
V

Vozdovac

pre 9 meseci

Ce uskoro biti poslat u drugu ligu .. umesto njega dolazi Ofk Brograd. Drzava ce reagovati sto pre na ovaj brzobrazluk
Đ

Đeneral Draža

pre 9 meseci

Ako smo pre neki dan prozvali poraz Partizana brukom, što i jeste bila, ovo je svakako bruketina. Krajnji rezultat je samo zamaskirao sve loše odigrano večeras. Gubiš 0:3 od dece a čekaš ligu šampiona za 3-4 nedelje. Jeste bila viktorija veći deo meča, ali kakva korist od toga, videsmo li sve one kriminalne centaršute, nedostatak centarfora,
V

Visente Del Boske

pre 9 meseci

Nije ovo nista strasno i da smo prvenstvo poceli sa -10 bodova u odnosu na ostale opet bi bili sampioni na kraju jer ovakav partizan nam nije apsolutno nikakva pretnja,ovo je samo pustanje da ne odemo napred u odnosu na konkurenciju vec na samom pocetku.
O

Odvratni ste

pre 9 meseci

U cetvrtak uvece na vesti utakmicec Nordsjeland partizan bilo je svega 180 komentara sada par minuta posle utakmice vec 130 komentara, A bice ih 300+ kako vas iz redakcije nije sramota da nekad ceznurisete komentare nekad pustate? DA i vas je i malo sramota to sto radite? Jel samo zato sto je partizan izgubio onda necete da pustate komentare? Bole vas komentari jel?
B

Bahhhar

pre 9 meseci

Ovo je sramota za naš klub. Jedina ispravna odluka je da Bahar već večeras pakuje kofere. Protiv najmlađe ekipe u ligi, ovo je poniženje za sve Zvezdaše. Smejemo se drugima, a mi ništa nismo bolji, a ovo je trebalo da bude generalna proba za ligu šampiona. Terziću toliko si uložio, a ovako da ti se vraća. Narušavaju ugled kluba,treba jedan ozbiljan razgov, Vladan Milojević čeka da spusti na zemlju ive naše zvezdice, koje su mnogo poletele. Bahare odlazi.
o

ojo

pre 9 meseci

Terza,jel još želiš u grupi :Bajern, Mančester?
b

brigadni_vd

pre 9 meseci

Opet penal??? HA-HA-HA-HA
D

Deka PG

pre 9 meseci

Ovo je trebalo ovako da se desi. Jednostavno, da se preispita taktika i igra pojedinih igrača. Imam osjećaja da su se pojedini uzdigli i da igraju za sebe (Bukari i Lučić) Možda misle da treba da rivali legnu i da se predaju. Imam osjećaj da Benzema dođe da lopte ne bi gledao, kao nesrećni Olajinka. Ivanić bi mu poslao koju loptu, a Bukari i Lučić samo za sebe igraju. Neka Bahar malo promisli sad. Nije glup. A uprava neka vidi treba li nam centarfor ili ćemo lažne devetke samo gledati
Л

Лаик

pre 9 meseci

Што не пустите коментар спонзоре, или је у моди само пљување?
R

Rsd

pre 9 meseci

Sta kaze Madjija, Real Barsa Man Utd. Svaki put kad se pravio pametan ispao je glup
г

гост 1312

pre 9 meseci

Нико у лиги не сме да победи Звезду кме кме, све је намештено за њих, шмрц…
g

gost033

pre 9 meseci

sve je namešteno čak i Zvezdin poraz...
Z

Zabrinut

pre 9 meseci

Oduvek smo pogresno vaspitavali ovu decu da budu navijaci,a ne profesionalci,pogledajte ovog Burmaza daje gol za Vozdovac,a ne raduje se jer je eto nekad igrao u juniorima Zvezde,dosta njih to radi i to je greska,treba da budes lojalan klubu koji te placa,a ne onom za koga navijas.
m

maxom

pre 9 meseci

Poraz se desio na vrijeme,sad je sve u barakovim rukama
T

Trenercina

pre 9 meseci

Za cas sve slabosti isplivaju na videlo.Nemozes nonsalatno protiv nikoga.Zabrinjava nemoc na kljucnim pozicijama.Stoper ,vezni,spic.Imamo li vremena za dovodjenje zna samo Terza i Bahar
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Hteo sam da ostavim komentar na poslednju Terzinu izjavu, u porazu se ne unizi u pobedi ne uzvisi. Ali nešto drugo mi je odvuklo pažnju i zaboravih posle. Svi smo poleteli. Mi navijači, igrači, Terzić sa izjava o Premijer ligi, seoskim terenima i ostalom. Samo je Barak oprezno izjavljivao da njegov tim nije igrao na ovakvoj podlozi i da ne zna kako će sve izgledati. Izlgeda niko nije slušao. Dobro je ovo. Upozorenje u pravi čas. Daj Bože da grešim, samo da nam novac koji smo uzeli za Erakovića ne izađe na nos.
B

Bolji naslov

pre 9 meseci

"I bi sto biti ne sme"
V

VOZDOVACX6 REPLAY 2017

pre 9 meseci

Terza trazi barcu reala manchester junajteda, ali popije dva komada u 45 min od najmljadje ekipe super lige :)))
D

Darja(d)ni

pre 9 meseci

Ti novinaru ne znaš ništa ako ti je naslov kakav je. Za Zvezdinu odbranu svi pravi 5vezdaši znaju da je bušna kao sir. Još je Spasić puž trebao da igra i da prime 5. Bez bekova i halfova se ne igra ova igra.
S

Soko

pre 9 meseci

zvezda ima sigurno najbolji sastav ali nisu ne pobedivi problem je sto vecina klubova i ne pokusava da se suprostavi.
g

golemac

pre 9 meseci

*ne sme da se suprotstavi! Vozdovac od vcrs krece put u drugu ligu
2

257

pre 9 meseci

Kraso na bensendinima. Mora regionalna liga, kako da motivišeš ljude da igraju ligu gde se igra na krovu...
r

rs 1989

pre 9 meseci

Interesantan detalj da kad smo god krenuli da napadamo ,u naletima,da damo gol Delije su to sprecavale ubacivanjem onih gluposti,INTERESANTNO.
G

Gost "

pre 9 meseci

Au koliko stručnjaka na ovom sajtu.. Koliko je grobarčića igralo dvojku na poluvremenu ?
M

Mile led

pre 9 meseci

Ovo će najteže pasti penzionerima jer Bajern iz Pjongjanga posle ovog sprema još 3 nova milionska igrača

Bojank91

pre 9 meseci

zasluženo su nas dobili, čestitke za taktiku
L

Lazeta

pre 9 meseci

Crveni, penal i jos 10min jhaahahah titovka spremite se za punjenje u LS, to vam nece datavati u LS jadnici
2

272727

pre 9 meseci

Lepo rece Terza mnogo nam je slaba liga
?

??

pre 9 meseci

Svaka cast vozdovcu na borbenosti. To je ta mladost i zelja za dokazivanjem. Treba vise ovakvih klubova u ligi pa onda mozemo da ocekujemo od svakog ucesnika u kvalifikacijama nesto.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Kolko je stručnjaka uložilo kuće na poluvremenu jer se znalo da će biti preokret?
s

sine jug

pre 9 meseci

Bolje 5 od Nordsjelanda nego 3 od Vozdovca
G

Gost313

pre 9 meseci

Da,da,samo sto ce Partizan tih 5 da kosta bar 5 mil eura a Zvezdu ova 3 nece ama bas nista
M

Marko1105

pre 9 meseci

Ajmo sad da se uozbiljimo. Objasniti Baharu da Lucic nije igrac za evropsku Zvezdu. Dalje, objasniti mu da Mitrovic i Bukari nisu wing bekovi nego klasicna krila. Dalje, objasniti mu da nam je potreban napadac, a ne dvojica poluspiceva. Dalje, objasniti mu da Mijailovic moze da igra samo zadnjeg veznog, a ako nije dovoljno kvalitetan onda na klupu da se preseli. Terzicu objasniti da nam trebaju stoper, zadnji vezni i napadac. Ali ne da popune broj nego da zaista budu pojacanja. Takodje, ukoliko Bahar zeli da forsira 3 5 2 ili 3 1 4 2 moraju se dovesti i pravi wing bekovi! Ovaj poraz je mozda dosao u najboljem mogucem momentu, da prestane lozenje vec da se radi, radi i samo radi. Da radi jos jace strucni stab i igraci ali i Terza sa Marinom na pronalazenju svih igraca na pozicijama koje sam naveo. A sad pljujte. 1...2...3...ali znam da pljujete jer vas boli ovo sto citate u mom komentaru. I mene boli ali vidim i spreman sam da napisem sta je lose. Pozdrav
E

E to brate

pre 9 meseci

Sutra pravac na jutarnji trening i sve lepo da mu objasnis.
D

DakaCZ

pre 9 meseci

Nikad ne volim kad gubimo ili igramo nereseno ali u neku ruku je i dobar poraz da otvori oci na vreme kome treba.A i malo konkurencija da se poraduje i ponada.NAPRRD ZVEZDO
M

Metodija

pre 9 meseci

Šta li će posle ove bruke reći samozvani mega doktor Terza? Ogroman novac potrošio za samozvane zvezde. Dug preko 100 miliona evra, a on priča o "evropskoj Zvezdi". Jad i čemer. Ne pomaže ni penal, ni 10 igrača, ni deset minuta produžetka...

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

ZMAJ BLJUJE VATRU
E

Eee da je

pre 9 meseci

sa druge strane bio Real ili Barselona,galaktikosi crvene lljubimice bi sa njima lako izasli na kraj,ali nazalost,sa druge strane bio je, uvek neugodni Vozdovac
C

Comi81

pre 9 meseci

Bruka!!! Gdje je sad priča o budžetu Terziću??? Koliko puta mi imamo veći budžet od ovih??? Sramota,mrs iz Zvezde!
G

GHOST0402

pre 9 meseci

MA JEL BESE OVO SRPSKI BAJERN,KAKO JE ZVEZDA 5 PUTA JACA OD OSTATKA LIGE,PONAVLJA SE 2017
m

mile led

pre 9 meseci

Ali nadoknada deset minuta 😂😂😂😂
B

Bob.f

pre 9 meseci

Probali da odigraju jednu utakmicu regularno🤣🤣🤣🤣
a

a broj

pre 9 meseci

suteva 6:33,kad nece,nece.
i

ilija stolica

pre 9 meseci

Bahar HAHAAHAHAHSGAJS
e

eeeej

pre 9 meseci

Vredi jedan ovakav poraz za otreznjenje i nauk za ubuduce,jer skoro svaka utakmica ce biti ovakva protiv bunkerasa ... Hteli ne hteli,klub mora dovesti nekog spica razbijaca za ovakve utakmice ....
п

прле

pre 9 meseci

Под хитно уручити одказ господину Бахару,ако не може Вождовац да победи шта ће бити у ЛШ биће брука. Вратити Милојевића човек зна тренерски посао.
G

Gile 88

pre 9 meseci

Dragovića vratiti odakle je došao 1 i 3 gol direktna njegova odgovornost promašio loptu od 850 grama sa 30 santimetara ne bi ti meni za ovu grešku izašao 15 noći iz trening kampa da je ovu grešku napravio Nedeljković ja bi razumeo omladinac pa ok ali čovek sa 100 utakmica u Austriji to je neshvatljivo. Igra je bila dobra 80 minuta smo napadali u njihovih 30 metara Vreme je za gvozdenu disciplinu kao u ratu samo to može da spreči Dragovića da prestane da izigrava Vidića i radi ono što ume .
S

Samo gledajte

pre 9 meseci

Znači Voždovcu se ne piše dobro. Samo gledajte, predsednik misteriozno daje ostavku, trener takođe u što skorije vreme. Ovo što su večeras uradili nije smelo da se dogodi.
S

Sram vas bilo

pre 9 meseci

U cetvrtak uvece na vesti utakmicec Nordsjeland partizan bilo je svega 180 komentara sada par minuta posle utakmice vec 130 komentara, A bice ih 300+ kako vas iz redakcije nije sramota da nekad ceznurisete komentare nekad pustate? DA i vas je i malo sramota to sto radite?
Z

Zvezdan Tvorzić

pre 9 meseci

Aj sad arbajt sutra sirotinjo za 20€
e

ecka siti

pre 9 meseci

Da ne dramimo... Ovako ce isto biti i u ligi sampiona Samo cemo mi biti u ulozi vozdovca Protiv koje god ekipe da igras napravices barem jednu ili dve sanse, jedino je pitanje da li ces ih iskoristiti ili ne... Vozdovac veceras jeste i treba im cestitati...
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Sva tri štopera su večeras pogrešili po jednom, kod sva tri gola. Prvi gol nonšalantan Degenek. Nedopustivo kako reaguje amaterski. Čak da je pustio loptu ne bi protivnik stvorio šansu. Drugi gol Mićko isto potcenjivački reaguje, kao po malo blokira protivničkog igrača i onda noga iza noge ukršteno da tako malo spreči pas po zemlji. Treći gol neozbiljno Dragović i to je bilo dovoljno za danas. Kangwa i Kraso bolje da nisu ni počinjali danas. Bukari igrao sam za se sebe, trebalo ga je zameniti na poluvremenu. Sebičan do bola.
r

recko

pre 9 meseci

Eto vam Bahara samo vi Slusajte terzine price i Prodavanje Magle Kakva liga sampiona Terza jeste Doktor za Manipulaciju a izgleda Navijaci to vole.
Z

Zack LeNight

pre 9 meseci

Ovaj Vozdovac je projektovan za osminu finala LS, i imaju budzet od 120 miliona evra...
G

GostRadan

pre 9 meseci

Ovaj poraz Zvezde znaci da Partizan sutra nema sanse da pobedi Javor. Posle najvece blamaze u Istoriji, uprava i Duljaj ostaju, tako da navijaci danasnjih gubitnika, sutra ce opet pobediti.
g

gost.istambul.1992

pre 9 meseci

srecno treneru vozdovca u daljoj karijeri, posle ovoga moze da da ostavku ili ce je dobiti sutra na stolu bez obrazlozenja od strane duha koji lebdi nad pecukanom sa novim kineskim stolicama
j

jaaaaaaa

pre 9 meseci

odavno sam govorio da ce nam odbrana biti najveci problem, 3 stopera 3 greske i krivca za gol, cim je dosao nisam razumeo zasto uopste trener trazi Degeneka njemu je proslo vreme a jos smo ga platili ovo sto on igra je tipa Raduljice i kuzmica u kosarci sada, na ovakvim terenima malim gde protivnik se sabije u svoj sesnaesterac ne vredi ti brzina jer nemas gde da pretrcis ovde treba neki znalac kao Ivanic koji je povredjen ili prava devetka u napadu koju takodje nemamo a jos kada ti sudija samo prekida 5-6 puta je prekinuo zbog par baklji na tribinama koje uopste nisu imale nikakav uticcaj na teren plus posle dosudjenog penala i datog gola prakticno 5 minuta se nije igralo ,na 72% poseda nama su svirana 16 faulova a protivniku na 28% samo 6 ,ne da su sudije nesto uticale ali je ipak kontradiktornom i bas smo nonsalantnousli u utakmicu i bas dosta smo gresili u centarsutevima i sutevima,nismo okvir gola mogli da pogodimo ali dobro, dovesti jednog normalnog stopera i bice to u redu
U

Uške

pre 9 meseci

Ma koja pobeda Voždovca,sve igrači Zvazde,nego da ne pišu ljudi cirkus liga,kao evo i Zvezda može da izgubi u Super ligi,da se kao ućute navijači Partizana,da ne traže uprava napolje.Dosta više bacanje magle u oči.
K

Kiki Golub

pre 9 meseci

Jeste i onda pusti Zvezda da im ovi uvale tri komada....daj bre ne lupetaj.
B

Bzvz

pre 9 meseci

I Bajern nekad izgubi, samo Zvezda ne. Nek cvili sad Terza kako mu ne treba pojačanja.
L

Logitech

pre 9 meseci

Nikad jaci Vozdovac hahahaha.
Y

Yika

pre 9 meseci

Sta bi sa onim, niko ne moze da izdrzi 20 min sa zvezdom. Partizan je cirkus, ali je narod je navikao na taj cirkus, a vi trazite grupu sa realom, barsom, mancesterom, a ono vozdovac pisa po vama
C

Caletov Panter

pre 9 meseci

Uplatio sam 2 hiljade na dvojku, i nije mi zao, ucinio bih to ponovo.
g

grastion

pre 9 meseci

Nek sudija produzi jos koji minut mozda i izjednace hahahahaha
1

123455

pre 9 meseci

Ceka se madjijino saopstenje
D

Dosije X

pre 9 meseci

Екипа од 2017 до данас није напредовала ни педаљ,ни квалитативно ни квантитативно,задња линија Драговић-Дегенек-Родић ће доживети бродолом у ЛШ.Продаја Ераковића изнуђена огромним дуговима ће се показати као катастрофална грешка,Дегенек који је враћен зато што му се дугују паре,неких 800,000 евра одавно није озбиљан играч,афричка осовина Кангва-Букари-Олајника-Красо-Кангва су играчи за ЛК,тај исти Красо велики стрелац Лиге 2 није заинтересовао ни једног француског прволигаша,мислите о томе,Олајника је лагано пуштен из Прага нису ни покушали да га задрже о овој осталој тројици не бих трошио речи.Све у свему,медени месец је прошао и сада иде суочавањем са истином која није ни мало ружичаста и то не због овог пораза већ генерално због стања у клубу.
B

Bogdan58

pre 9 meseci

Brini ti o tvom raspalom Partizanu, a ne o Evropskom i Svetskom Prvaku. Neko voli Bari, a neko Fljamurtari !!!
r

realni delija

pre 9 meseci

Imali smo penal,crveni,10 minuta produzetka,i opet krompir..vucicu hvala ti za sve i svaku titulu od 2012 te sto nma dajes zarad ostanka na vlasti..!
Z

Zasto se nije

pre 9 meseci

Zatvorila i ova utakmica? Taj Vozdovac ce uskoro biti izbacen iz lige ako ne bude prihvatio zatvaranje tekmi . Uskoro im sledi poziv od orvog coveka Zvezde i Srbije
C

Cudo

pre 9 meseci

u Nord Srbistanu. Svaka cast Vozdovcu,pobedio galaktikose crvene ljubimice i rezimskog sudiju Ostracanina
Z

Zabrinut

pre 9 meseci

Mislim da Vozdovac ima bar 15 igraca koji su jos uvek deca,a igraju vrh,pa zar niko od njih nije imao mesta u Zvezdi i Partizanu.
M

Mili77

pre 9 meseci

Da objasni Barak Bahar zbog čega je razdvojio ubojiti napadački duo Kraso-Olajinka i gurnuo Lučića na silu u navalu!
0

011

pre 9 meseci

A jesteeeeeee... Terzina moćna Zvezda da izgubi od Vozdovca... 😂😂😂
k

kup

pre 9 meseci

Legenda kaže sudija je svirao kraj...
C

Chiki Lav

pre 9 meseci

Dobro je, izgubili smo!! Nije to loše da se dogodi, da se malo prodrmamo!! Idemo dalje!!
Б

Бибарс

pre 9 meseci

Ако им је Вождовац дао 3, колико би им дао Нордсјеланд, 15?
g

gost23 #

pre 9 meseci

Poznat si po pameti. ...te Tole !
A

Andrićev venac, Železnik

pre 9 meseci

Ovo je toliko fejk da je to strasno.
N

Novi rezultat!

pre 9 meseci

Odlučeno je da se utakmica ipak poništi odlukom vlade Srbije i ruskim vetom u Savetu bezbednosti. na rezultat ovog meča. Voždovac se složio sa odlukom, a Crvena zvezda je dala saopštenje u kome izražava da je njena pobeda ipak zaslužena obzirom na viđeno na terenu i da ne bi bilo fer da se meč zaista registrovao rezultatom kojim je meč zaista završen.
Б

Бск

pre 9 meseci

Браво Вожде! Честитке момцима из Јерковића и околине. Вожд стари српски клуб, још из краљевине и то Србије (1912.основан). Били су конкретнији, директнији, знали су шта хоће и залужено победили. Вештачка трава, брза подлога, мањи терен. Све је брже, директније, занимљивије. Ето зашто би остали морали да имају бољу подлогу. Сутра свим срцем уз Јавор!
b

beogradjanin

pre 9 meseci

Vratite milojevica za trenera
b

beogradjanin

pre 9 meseci

Vratite milojevica za trenera
M

Mile led

pre 9 meseci

Od večeras stupa vanredno stanje u Severnoj Koreji povodom pada Bajerna iz Pjongjanga
G

Gost "

pre 9 meseci

Realno mnogo smo poleteli posle priprema i ovih par kola , a zna se ko visoko leti nisko pada i mislim da je poraz došao u pravom trenutku!
S

Sreca nasa

pre 9 meseci

Pa je predsednik ugasio Partizan i nemamo konkurencije .. malo je dosadno ali sta je tu je.
d

def

pre 9 meseci

Pukli na terenu pa pojurili da pobede u igrici plusevi i minusi
A

Ab

pre 9 meseci

Jbg kad Degenek, Mićko, Mitrović glume glumu i igrače... Treba ŠAMARČINA!!! Štoper, vezni, špic... Ovo prvo dvoje obavezno... Degenek je crna rupa... Bio-ostao....
M

Milivojev

pre 9 meseci

Poraz u pravom trenutku. Da ogoli sve nedostatke ekipe, uz prisutnu ležernost pojedinih igrača, pogotovo stranaca. Tri greške u odbrani, i tri dobijena gola. Deci iz Voždovca svaka čast na borbi. Zaslužena pobeda. Evidentno je da je potreban centarfor. Rad, rad i samo rad!🔴⚪💪 🧨🤫
R

Realni Arth

pre 9 meseci

Pitanje: Zasto ne moze bit?? Pa Zvezda ce da izgubi jo puno bodova, ali posto ostali timovi su bas slabiji, nadam se da ce biti prvak. Idemo dalje, sta je tu je, ova je jedan od onih poraza koji su bezbolni, doduse, gledacemo TSC-u i Partizanu u ledja od danas, ali sta je tu je, nek se spuste malo na zemlji. Bezpotrebno izgubljeni bodovi, jer titule se osvajaju na malim tekmama a ne na derbijima, ovo moze da zaboli a ne mora. Znaci primamo tri gola, od tri kiksa, a nazalost od nasih najiskusnijih igraca, Degeneka i Dragovica, a prvi gol, pgledajte snimak, Degen gresi, ali Mr. Kangwa trci ko na zagrevanje umesto da drzi svog igraca i prelep gol naseg igraca Burmaza. Saljes decu na pozajmice oni te pune! Imam poruku za navijace Partizana, da umuknu vise, eto pola Vozdovackih igraca su nasa, trener i zamenik trenera Zvezdasi, i uzeli nam bodove, jel vam jasno? Mislim da lose igramo u zadnje vreme, jer smo lose igrali i prethodne dve, ali neki autogolovi i otvorili nam tekme pa je bilo lako posle. Imacemo ozbiljni problema u daljem toku takmicenja, meni se ovo ne svidja, ne kazem zbog poraza nego zbog zalaganja! Volim te Zvezdo!
Л

Лаик

pre 9 meseci

Победе и порази су саставни део спорта. Свака част прво тренеру Вождовца на перфектно припремљеној утакмици. Иначе, прошао је Звездину школу и види се да му је усађен победнички менталитет. Подценили смо Змајеве, и то нам се обило о главу. Извући поуку из овог пораза, радити на поправљању грешака и биће то добро. Нисмо се предали до краја и то се увек поштује. Зато и јесмо велики клуб!
R

Raki1

pre 9 meseci

Mnogo je para drzava ulozila u nju. Dobili su na poklon titulu i ligu sampiona. Kako se samo jedan prosecan klub u SNS Zvezda ligi usudio da ih pobedi. Bice belaja 😲🙉
V

Vrlo prosto

pre 9 meseci

Olajinka nije napadač, Kraso nije desetka, Lučić nije fudbaler.
D

De jàn

pre 9 meseci

Ovo je dobro iz vise razloga. Prvi je da se malo spustimo na zemlju. Drugi da se vidi na koje igrace se ne moze racunati, a ima ih. Treci da se poboljsa igra u odbrani, jer je danas bila katastrofa. Valja ovo, malo da se restartujemo, a i bolje da se desi prptiv Vozdovca nego protiv nekoga iz LS.

VecaBg1971

pre 9 meseci

Sta kaze Terza, koliko igraca imamo za Premijer ligu....ali BIH 🤣🤣🤣 Ako...ako...trebalo nam je ovo, mozda se nesto izrodi dobro iz ovog poraza, jedno 8-10 novih igraca...nadam se.
u

ulovila zeca

pre 9 meseci

Sta bre 8-10 ? 30 minimum i novi trener i nove sudije
Б

Бибарс

pre 9 meseci

Вечерас смо имали пенал и црвени, фалио је само аутогол. За ово неко мора да одговара из Вождовца.
M

Markko

pre 9 meseci

Bravo za Zvezdine klince, vidi se da skola odlicno radi, samo mi nije jasno zasto ih se Zvezda tako lako odrekla. Rekao sam da je prodaja Erakovica velika greska, i to se sad vidi. Ali kod 3-0 juriti i za malo i izjednaciti, za zelju i volju svaka cast, za podcjenjivanje protivnika veliki minus.
4

446

pre 9 meseci

Kakve ce nevolje od sutra za Vozdovac da uslede,inspekcija na stadionu,policija onako niotkuda,jedno igracu rodjaka ce biti otpustena sa posla,drugom tasta..I tako,recept za AV TITULu od 2012 te...
U

U zemlji Srbiji...

pre 9 meseci

Ono što znam da će već sutra biti skuplje gorivo za nekoliko dinara. Sprdam vas braćo cigani, realno gledano u fudbalu nema leba za nas. I posle se svi čude što prate košarku. Ne nego ću Surdulice, Ivanjice i slične poljane pre nego Evroliga i velikani. Sad će prepucavanje ovde ovaca, ali znajte, svi oni sede za istim stolom i smeju se vama, baš vama. Juče Tole, danas Vučić, sve je to slična šema, kad nam se sklanjaju svi, onda smo nepobedivi i vi i mi, nama je šamar realnosti pljusnuo Danac, vama će ko zna ko u LŠ, čim se ne skloni Voždovac ili neko nama na primer, onda ide problem. E to je prava slika našeg fudbala a vi se zaluđujte do sutra. Već unapred se zna slika kod nas, dovešće krilo i štopera, mi ćemo biti nepobedivi u ligi i jako 2 mesto, Vučićev klub prvi i svi srećni i zadovoljni. Tišina tamo. Ovo pisano iz pola sprdnje a velika je istina ovde.
B

BIA

pre 9 meseci

Slucaj "Vozdovac" drugi put
G

Goldic

pre 9 meseci

Da li je moguće da svaki meč moramo da dobijemo penal i protivnik crveni... Preko 20 godina navijam za zvezdu i stvarno nikada veću sramotu nisam osećao.
G

Gost45

pre 9 meseci

Darjane,cemu ovakav naslov da bi sto ne moze biti? Zasto dizati nervozu i tenziju time? Zasto ne moze poraz Zvezde? Da li je Zvezda nedodirljiva? Ne sme da izgubi? Sta? Desava se i to i ko zna sta ce se jos desavati,ali ne moze se nikako reci da se desilo sto ne moze ili ne sme..!
G

Goldic

pre 9 meseci

Da li je moguće da svaki meč moramo da dobijemo penal i protivnik crveni... Preko 20 godina navijam za zvezdu i stvarno nikada veću sramotu nisam osećao.
T

Totalno nebitno

pre 9 meseci

Mozemo da izgubimo jos 10 utakmica bicemo prvi sve dok je nas ponos na vlasti !
5

56789

pre 9 meseci

Ovo pomazu V V da ostanu na celu Partizana?
R

Reč je reč

pre 9 meseci

Zaslužen poraz nema šta.Teško da ovakvu utakmicu možemo ponoviti.Nezna se ko je bio gori.Degenek,Dragović,Kraso,Lučić,Mitrović ... Opet po meni Kraso najslabija karika večerašnjeg bledog izdanja.Izgubio bezbroj lopti.Iskreno ne bih voleo da smo se izvukli nakon ovako loše igre i iz ovog poraza treba izbući pouke.
N

NN3

pre 9 meseci

Uh kako mi je drago kao Zvezdašu da se zapuše usta svim teoretičarima zavere koji su stavljali svoja bogatstva na poluvremenu na preokret, "znajući" da dolazi dvojka. Jedan loš dan se desi svima, za titulu nemam brige. Svaka čast Voždovcu i klincima što su sa pet igrača iz Zvezdine škole '02 i mlađi pobedili, pokazali su kako treba da se bori.
M

Ma da

pre 9 meseci

Potrudio se sudija sa nadoknadom, ali jednostavno nije bio dan
z

zmaj sa krova

pre 9 meseci

Dokazano je da Voždovac i Partizan vas ne puštaju. Ostalo su manje-više prijateljske, to znate i vi.

Usput

pre 9 meseci

15 poraza zaredom od Zvezde do danas... Ovde je samo dokazano koliko si ti zatucan.
N

NN3

pre 9 meseci

Potrudio se sa nadokandom vama slepima koji niste gledali meč i videli da se prva 3 minuta nije ni igralo zbog izvođenja penala, gola i mini prekida.
h

hehehe

pre 9 meseci

Pametnjakovicu, moze biti namesteno uprkos cinjenici da ste izgubili. Od 9 utakmica koji je bostonski koledz tim namestio 1980. (ucestvovali mafijasi iz filma "Goodfellas"), uspeli su da osvoje novac mafiji samo 4 puta (2 puta vratili ulozeno, 3 puta izgubili). Uprkos cinjenici da su bili uspesni samo 4 puta, mafiji su doneli preko milion dolara sadasnjeg novca. Samo zato sto ste izgubili ne znaci da nije namesteno. QED
Б

БАРИ 1991

pre 9 meseci

Терзића и,Мркелу и већ сада,али шта вриједи када имају заштиту политичара.Мислим да ће у Лиги шампиона бити скор 2 према3о датих и примљени голова

Kalčopolista®

pre 9 meseci

Eto sta se desi kada igrate sklanjalice pa sami sebe ubedite da ste galaktikosi, i onda odigrate jednu utakmicu posteno! Koliko vam jos para treba balončine jedne da bi ste skockali tim i pobedjivali posteno? Nego doktor terzic rece da ce pola ovog tima zavrsiti u ligama petice, kao i vecina galaktikosa iz ovog zlatnog doba!

Delija

pre 9 meseci

Tebe redovno pustaju za vikend, zaboravio si petardu iz danske od nekih tamo kuvara! Da ne pominjem MLADOST. Prva radost za tebe od pocetka prvenstva.
L

Legolass

pre 9 meseci

Nemoj se uzbuđivati toliko...
5

5 komada

pre 9 meseci

Samo da nam se ne desi nordspetarda 😂
c

cccc

pre 9 meseci

opa vidi ko se javio. nema veze sto ste doveli najskuplje pojacanje ove sezone u nasoj ligi, nema veze sto vas naduvala deca iz danske ko ameri curku za dan zahvalnosti, eto tebe da brines o zvezdi. mi smo do sada od prodaje igraca i ucesca u lš uzeli 40miliona eura, bez gasproma, bezulaznica, bez tv prava. i bez nekog boda ako ga bude. a ti mukice uzivaj i gledaj zvezdu. mi iz svakog poraza ucimo.
m

mmook

pre 9 meseci

Nije ti lako posle petarde? A sklanjalica protiv TSC, mi bar ne skacemo na sudiju, i ne jurimo ga posle utakmice, o saopstenjima da ne govorim. Al zato cete nam vi partizanovci biti najveca sklanjalica..
M

Madjija

pre 9 meseci

pa covek i jeste doktor, uspeo da spasi Zvezdu od bankrota, koji su zuti izazvali, majku im njihovu, zato vas i boli Terza doktor ✌️
M

Milan990

pre 9 meseci

Pravi si odlikas, sve za pet...
D

Deka PG

pre 9 meseci

Oooo, živ si. Mi mislili da si gotov. Ajde ti pred lavor sjutra, a mi ćemo se već snaći. Idi slušaj šta će ti Žex Pantić reći
@

@Kalcopolista®

pre 9 meseci

Obzirom na to da su za vas postene samo one utakmice kad mi izgubimo i kad vi pobedite neces se ove godine nagledati postenja u nasoj ligi.Ovo je samo jedan los dan Zvezde i jedan dobar dan Vozdovca.Svaka cast decacima Vozdovca i da samo nastave ovako.Brze kontre,dobre kontre i dobro organizovan bunker pozadi...Ovako se pobedjuju bolji od sebe
G

Godzila

pre 9 meseci

Koliko smarate sa tim sklanjalicama čoveče. Ali jezivo je koliko smarate. Neverovatno je koliko vam je mozak zakržljao kad godinama vrtite jedno te isto. Kakvi likovi.
V

VRANjANAC DS 1989

pre 9 meseci

Ej petardo, pa što nam se i vi sklanjate u derbiju, petardo, nije tebi lako.
D

Dr Laza

pre 9 meseci

Odlikaši živnuli posle Danaca pa se raspisali, do sutra, onda opet u bunkere da kukaju na državu. Zaslužena pobeda Voždovca
Д

Дадо Нк

pre 9 meseci

Цз су потребни Реал,Сити,Псж,а разније их Српски Нордсиланд!Свака част Вождовци,момчићи одучили напуване милионере из рупе!
G

Gostiona

pre 9 meseci

🤣🤣🤣⚽️⚫️⚪️
G

Gorštak

pre 9 meseci

8 minuta nadoknade i jos produzuje za 3 minuta, ej 11 minuta, ma bagra, produžio bi i do 120 min, ali su mu sa klupe Voždovca nešto dobacili i upozorili ga i morao je da svira. Niste nedodirljivi zvezdasi, ne rugajte se drugom, kazna ubrzo stigla. S obzirom na 20 puta veci budzet ovo je za kritiku, ali ne brinite, vi ste prvaci pre pocetka takmicenja, svi znaju zašto.
N

Norsjel

pre 9 meseci

Hajde ne mlati, 5 min se ukazivala pomoc golmanu vozdovca, 8 izmjena, 2 minuta se pomoc ukazivala Mijatovicu, da ne govorim sto se penal razvukao 3 min do 93, tako da je smjesno to sto pises trebalo je bar 15 min...
j

jaaaaaaa

pre 9 meseci

da je po pravdi 20 bi trebalo da produzi jer je pravio 20 puta prekide zbog izlezavanja igraca vozdovca i zbog baklji na tribinama koje nikom nisu smetale samo da se sto manje igra, najbolje da se zaustavlja vrme kao ukosarci pa bi se videlo koliko bi ovakva utakmica trajala

Usput

pre 9 meseci

Da nisi prestao da pratiš fudbal i prešao na basket znao mi za nova pravila o nadohnadi. Sportski pozdrav
z

zukii

pre 9 meseci

zbog njega!
n

nordsjalend

pre 9 meseci

Nordsjalendanac!!!
a

ajde ne laprdaj

pre 9 meseci

DA si pratio utakmicu znao bi zasto je toliko nadoknade bilo jadni grobarcicu
h

hanter

pre 9 meseci

Ne lupaj sudio ti Ostracanin grobar
k

kizabg

pre 9 meseci

da li je moguće da ovakav teren ima dozvolu za takmičenje? Zid na 2 m od terena. Jednog dana će neko gadno da nastrada, kad se zakuca u njega
p

pfc

pre 9 meseci

Ponistiti utakmicu, u leskovac da se igra
V

VladimirBrdo

pre 9 meseci

Pa sta predlazes da sruse trzni centar pa da naprave novi zbog zida?
g

gost333

pre 9 meseci

Ja mislim da treba da trazite da se utakmica registruje 0-3 za petokraku
D

Da li je realno

pre 9 meseci

Da i u porazu vi nadjete da su ZVEZDINA DECA iznela pobedu na Stadionu? A Neskovic Vidakov- Voša?!? Sramno sta pisete
C

Chivas

pre 9 meseci

Jel to Vidakov igra na dvojnu registraciju? Sinoć je igrao za Radnički Kragujevac u Nišu. Toliko obrealnosti...
L

Legolass

pre 9 meseci

Vidakov igra u Kragujevcu...🤭
P

Pardon strucnjak

pre 9 meseci

Novevski… slucajno
P

Pobogu

pre 9 meseci

Antonijevic, Novevski.. greska, sta zevate, ko da ne xnate na koga sam mislio
D

Da li je realno

pre 9 meseci

Da i u porazu vi nadjete da su ZVEZDINA DECA iznela pobedu na Stadionu? A Neskovic Vidakov- Voša?!? Sramno sta pisete
s

scarecrow

pre 9 meseci

какво спуштање на земљу државне мезимице
Х

Х Х

pre 9 meseci

Да, било је приземљење у Данској.
G

Gost45

pre 9 meseci

Ono protiv danaca? Jeste blaaam zlo! Dobiti licencu i onda se obrukas sa 5 komada..stvarno sramota za mezimce!

Delija

pre 9 meseci

Mi spusteni na zemlju, a vi zakopani od Danaca.
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Nažalost ovo će Voždovac poslati u drugu ligu jer svi znamo kako su u prošlosti prolazi oni koji su se našli na putu državi i ovom sistemu
G

Gost "

pre 9 meseci

Kako onda Partizan nije u drugoj ligi , a da zaboravili ste kad ste zadnji put pobedili...
t

torkić

pre 9 meseci

mladost gat je u drugoj ligi
N

Ne verujem

pre 9 meseci

Koliko moras da budes jadan od jadan do grobar da se zalis na penal a odbranio gol rukom, neverovatno kakva zloba kakva pakost
u

u rupu

pre 9 meseci

AV GLASAC PRICA O ZLOBI.
p

pfc

pre 9 meseci

Sta ste se rastrcali? Ofk zvezda 2016
d

darkok

pre 9 meseci

Dal si normalan pa ruka je bila uz telo nema ni govora o penalu još manje o crvenom kartonu sudija do tada nije imao niti jednu priliku inače bi on i ranije svirao penal jer mu je tako naredjeno,produžetak 8 minuta i plus još 3 ukupno 11 sramotaaaaa
U

Ukki

pre 9 meseci

Cekaj pa kako ovo zar prvenstvo nije namesteno kako Petardari kazu i da niko ne sme da pobjedi Zvezdu.
p

pfefer

pre 9 meseci

Vi ste nasli da nam pricate o pakosti slavite onih pet komada od danaca ko da su vam braca rodjena eto vam sada tri komada od uvek neugodnog vozdovca
n

ng

pre 9 meseci

pa kad dete nije gledalo
P

Prepot Terzo

pre 9 meseci

Uterali seljani menadžeru Terzanu
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Nažalost ovo će Voždovac poslati u drugu ligu jer svi znamo kako su u prošlosti prolazi oni koji su se našli na putu državi i ovom sistemu
B

Bogoljub Gagic

pre 9 meseci

Ok hvala na informaciji.Unovci to znanje.
N

Nordsromtjumplastklub

pre 9 meseci

Gde ste SKIJAŠI 🤣
N

Nord

pre 9 meseci

Cekaj pa zar prvenstvo nije namesteno, pa zar neko sme da dobije Zvezdu? Sta kazu ovi petardari, kako to... Vidim od danas su navijaci Vozdovca, bar imate tu dugo zeljenu drugu upravu.
A

Aco Veliki

pre 9 meseci

Ih je vec pozvao .. nece im ovo proci bez posledica . Ofk ulazi umesto njih u ligu najverovatnije
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Nažalost ovo će Voždovac poslati u drugu ligu jer svi znamo kako su u prošlosti prolazi oni koji su se našli na putu državi i ovom sistemu
G

Gostyyy

pre 9 meseci

Voždovcu svaka čast, svaku šansu iskoristili. Hvala im i na ovoj pobedi, jer će sad valjda glavni i odgovorni da vide konačno da ne može fudbal da se igra bez napadača. Ovaj šamar će svakako biti statistička greška, ali je ogolio da ne može bez napadača, bez Ivanića i Kataija koji izmisle gol ni iz čega, bez pravog napadača koji će da iskoristi sve ove centaršuteve, i da se ne može sa ovim stilom igre kad se protivnik zavuče sa svih 11 igrača u svoj šesnaesterac. Šamar tačno na vreme.
K

Krob

pre 9 meseci

Ali što se javljaju ovi kojima država ne da fa uzmu titulu, a neki prosečni Danci im uvale 5 komada iako su mogli 10 ahahahahahha
G

Gostiona

pre 9 meseci

⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️🤣🤣🤣🙌
"

"Prosecni"

pre 9 meseci

Danci bi ovoj crvenoj ljubimici spakovali bar 5 komada. Pokrij se usima,Vozdovac pobedio galaktikose sa sve sudijom,koji je mucenik navlacio iz sve snage za petokraku.
d

djdj

pre 9 meseci

Kakva lepa nameštaljka.
C

Cirkus kolorado

pre 9 meseci

Opet penal,crveni i preko 10 minuta nadoknade?! Partizan je ugasen od predsednika licno .. zasto jurimo rezultat kad se pre pocetka zna ko je prvak ? Glupost totalna !
G

Gost999

pre 9 meseci

Je l' nešto sporno bilo? Koliko sam ja video, sve po pravilima.
C

Chesterfield

pre 9 meseci

Od kog predsednika? Đurića, Vučele, Vazure?
о

окарб

pre 9 meseci

Бламажа же бити у Европи,а можда и изгубимо титулу,ако изгубимо дерби.Звездаш сам ,али треба истини погледати у очи.Стално хвалисања по медијима како играмо атомски фудбал под палицом Бахара,препотентост Терзиње ће се обити оглаву.Неће нам ништа помоћи долазак Дркушића и Јовића или оног франуза с 33 год.Лоше одрађени прелазни рок.Красо у 2 утакмице наше лиге ниједао гол.Жао ми је што нисмо примили 5 комада
H

Hahahahahahahhah

pre 9 meseci

Crveni ✔️ Penal ✔️ 12 minuta nadoknade ✔️ Punjenje u Evropi 🔜
G

Gost45

pre 9 meseci

Sve ono sto smo videli pre koji dan u Danskoj? M? Ima li gde da se kupe petarde?
R

Reall

pre 9 meseci

Vi ste ispred nas. I kod vas crveni penal isključenje jedino ste ispred nas u punjenju u Evropi. Vi ste to završili
D

Daj faul

pre 9 meseci

Pomesao si… vi ste napunjeni
M

Milivojev

pre 9 meseci

🧨🤫
n

nordsjalend

pre 9 meseci

Nordsjaledanac!!
g

gggt

pre 9 meseci

sve za pet, odlikas pravi... Nego napisi nam prognozu za vas tim u evropi.
H

Hahahahahahahhah

pre 9 meseci

Haha gle pantljičare što se javljaju. Isto važi i za vas i vašu braću iz Humske.... Samo puniiiii državne investicije!
T

Toole

pre 9 meseci

Zasluzena pobeda da nije monotona liga i da se ova deca zmajeva nagrade svaka cast. A nasa Zvezda vredno da radi!
G

Gostiona

pre 9 meseci

Auuuu sad Vozdovac ode u drugu ligu!!!
O

Ogiczv

pre 9 meseci

Svaka čast Voždovcu. Više nego zasluženo
M

Mitros

pre 9 meseci

Pisao sam pre neki dan kad je Darjan govorio o velikom restartu Zvezde da je ovo manje više isra ona odbrana koja je bila zadnja u grupi Lige Evrope prošle godine, samo još oslabljena za Erakovića. Ako ista ova odbrana izađe protiv iole ozbiljnijeg protivnika u Ligi šampiona moglo bi svašta da bude.
S

Sifon Klasan

pre 9 meseci

Kolika nam je liga bruka imali smo priliku da vidimo danas. Ni nadigravanje blizanaca od 3:0 u 70 minuta nije dovoljno, jer će sudije i to pokušati da nadoknade, penalima, crvenim i 15 minuta nadoknade
e

ej bre

pre 9 meseci

Jel realno da ste toliko bezobrazni da se zalite na penal i crveni?
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Inače odbrana gola od igrača rukom nije crveni i penal? Čudno je kako pratite neki sport,a pravila ne znate.
m

milvoj

pre 9 meseci

i sta cemo sad?
d

def

pre 9 meseci

Bahar faca neverica ladno izgubio namestaljku
n

nik1909

pre 9 meseci

Nažalost kao što sam već posao,sramota je da mi nemamo centarfora nije mi jasno svi pričaju sjajan prelazni rok fali nam zadnji vezni centralni bek a niko ne spominje da mi nemamo napadača. I još nešto ako je moguće prodati Bukarija što pre,mnogo je poleteo a realno tanak igrač koji sem brzine nema ništa.
C

CaleB pravi

pre 9 meseci

Sve je ovo samo posledica nedovodjenja napadaca, centralnog veznog i pristojnog stopera...sve na dusu demagoga Terzica. Moralo je da se desi.
k

koksii

pre 9 meseci

Znaci, Partizan ako pobjedi sutra i onu zaostalu, bit ce ispred Zvezde 😂😂
G

Gostiona

pre 9 meseci

🤣🤣🤣⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚽️⚽️⚽️
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Otkaz Baharu, izgubio je utakmicu, drzavni udar je u toku...Zvezda izgubila cuju se sirene
Ч

Черноморец

pre 9 meseci

црвена звезда нек освоји титулу сад ако хоће, ако их није срамота наравно. Једно је сигурно, а то је да ће проћи још доста доста година, док овај судија не буде поново судио звезди. А питање и да ли ће икада

Delija

pre 9 meseci

IDEMO DALJE, JOS JACE, i poraz je sastavni deo igre, mozda je dosao u pravo vreme, IDEMO LIGA SAMPIONA.

Sakur

pre 9 meseci

Ni ti sam se ne radujes ligi sampiona,vise se mi grobari radujemo da vas gledamo tamo a znas i zasto
k

katanac65

pre 9 meseci

De si lepi😆
b

brt

pre 9 meseci

sve je to dobro,malo na zemlju da se spuste,jednostavno desilo se i kraj.
S

Samo pitam Terzu

pre 9 meseci

jel igrali večeras u Zvezdi i oni igrači što bi mogli u Premijer ligi da igraju…Kad liku bez dovoljno intelekta, manira i vaspitanja dozvoliš da se bahati, a onda ga realnost zvekne u čelo kao kamen sa neba…
J

Jöle 39

pre 9 meseci

Da se fudbalski savez pitao igralo bi se još bar 10
j

ja ja ja

pre 9 meseci

Rugao se lonac loncu, a oba su suplja....... hvala laku noc
S

Sekcija Lajkovac

pre 9 meseci

Sramota! Ono sto sam ja pisao od prvog dana danas je došlo do izražaja, a to je da je Bahar jedna obična neznalica. Katastrofalna postavka igre. Odbrana busna kao sir! Crno nam se pise u ligi šampiona!
D

Delija@

pre 9 meseci

Cestitke Vozdovcu! Moraju da postoje bekovi prdim na formaciju sa 3 zadnja.. Degenek veceras 0 Dragovic 2 Kanga doktor za sve ove trkace.
C

CA

pre 9 meseci

KAKVA JE ONO LOPTEKANJA, KAO SA AFRIČKOG KUPA 1995.?!
i

iskreni zvezdas

pre 9 meseci

Je l to ta zvezda sto je nas gradjane kostala tolikih miliona? Ako nam vozdovac stavi 3 komada, sta ce tek biti u ligi sampiona? ja necu da placam igrace, ja hocu da jedem...gladan sam...
L

Ljupče od milošte

pre 9 meseci

I ja sam gladan. Nemam za kiflu.
K

Kurir djoka

pre 9 meseci

Samo nek Bahar vrati ono sto je igrao u Haifi, a i sto Zvezda yvek igrala do sad 4 3 3, ne moze jedan covek da pokriva celu stranu, ovde je tesko utvrditi ko sta igra, ubaci bekove i krila i to je jedina zamerka, poraz kao poraz nista specijalno 3 puta preali centar 3 gola, nista novo, desava se
B

Bambusinjo

pre 9 meseci

Sam podatak da 22 meseca niko nije pobedio pandursku konkubinu govori sam za sebe
s

smf

pre 9 meseci

Sve je ok, bez panike i glupih komentara. Igrali smo sve vreme pred njihovim golom ali nismo uspeli da ih probijemo. Odlican poraz u pravom trenutku da nas malo resetuje i spusti na zemlju. Golove smo primili iz nasih gresaka ali svaka cast i Vozdovcu na pobedi, iskoristili su svoje sanse.

Goran Tubin

pre 9 meseci

I bi crveni i bi penal i bi produženo 15 minuta ali jbg.zmajevi ne poštuju naredbe iz vrha. Bravo Voždovac,tako se igra sa srpskim Bajernom.
m

merllin_pfc

pre 9 meseci

Ma nemate vi rivala u ovoj nasoj lizi. Vi ste pravljeni za polufinale sto rece magija. Dobili ste opasno po pi.ici
M

Miroslav 68

pre 9 meseci

A iz cijih gresaka je Vozdovac primio golove?

Usput

pre 9 meseci

Koliko trebaš biti zatucan da komentarises penal i crveni sa punim imenom i prezimenom i da te nije sramota ...

Sakur

pre 9 meseci

Jel moze statistika u ove tri utakmice miljenice koliko su protivnicke ekipe dobile crvenih i koliko penala je miljenica dobila?
b

biggiesmalls

pre 9 meseci

Nemoj da plačeš

Delija

pre 9 meseci

Moze jedno petardiranje od konobara iz Danske?
T

Turim ti tuki

pre 9 meseci

Norseland 🤣🤣🤣

Usput

pre 9 meseci

A šta je po tebi statističaru trebao da dobije za ovo?
V

VRANjANAC DS 1989

pre 9 meseci

Zini da ti kažem.
A

Ajde gukni

pre 9 meseci

Koliko ste besramni, jel znas koliko je penaltizan dobio penala? Odbraniti gol rukom kao igraca nije penal ti to ne bi svirao jel?
g

gostttt

pre 9 meseci

i svaki je bio opravdan i penal i crveni…stim sto je ovo morao da bude direktan gol jer je igrac bio duboko iza linije aki ocigledno kod nas ne funkcionise gol tehnologija
V

VuleMađija

pre 9 meseci

Jedva si čekao da napišeš komentar
R

Reč je reč

pre 9 meseci

Pa raduj se čoveče.Iskoristi priliku.Propuštaš jedinstvenu šansu i pišeš gluposti umesto da se raduješ i malo podjebavaš.
s

smehoteka..

pre 9 meseci

delija@stavio sliku stongmena il je onaj sa rvanja poznati baja ne mogu se setim pa se klinci kao nesto,hahahahha
D

Djovani

pre 9 meseci

Nista strasno, ne mozes da pobedis sve nekad moras da imas dan kad sve promasis i sam sebe pobedis. Dobro je da je ovo sad doslo nego kad je bitnije! Idemo dalje
p

pfc

pre 9 meseci

Da vam treba, ne biste izgubili. Partigan u kanalu pa hocete da odigrate celu sezonu bez namestanja. To je veliki plus..
B

Bajernminhen

pre 9 meseci

Srpski Bajern izgubio prvi put od oktobra 2021….u najregularnijem prvenstvu….znaci sledeci put gube 2025, srecno treneru vozdovca u potrazi za novim klubom…
V

Violator

pre 9 meseci

Ne razumem zašto ne može? To što svi prate i slušaju Zvezdana Terzića kao hipnotisani, ne znači da je Zvezdu nemoguće pobediti. Srbi se lože samo na velike reči, dok ih dela ne interesuju. Zvezdan Terzić jaše na tom talasu već godinama. Vladanu Milojeviću bistu da podigne pored Mitićeve.

rising999phoenix@gmail.com

pre 9 meseci

I šta kaže , prolećna melanholija
M

Muslin

pre 9 meseci

Bahar odlazi!
J

JEDAN VELIKI SAMAR!

pre 9 meseci

Posle prizivanja Mancestera, Barselone itd itd…treba nam malo da ss spustimo na zemlju.
C

Czz

pre 9 meseci

U zadnje vrijeme mi ne objavljuju komentare, valjda zato sto ne vrijedjam nikoga i ne potpaljujem. Da probam opet, ne gubim nista. Poraz u pravom momentu, odlicno sto smo primili ovoliko golova. Mozda dovedemo pojacanja dostojna lige sampiona. Kanga mora da ide jer decko je odavno ispod Zvezdinog nivoa
m

mnb,mnb

pre 9 meseci

Ne objavljuju ti jer si Zvezdin navijač. Cenzura radi na max već neko vreme. Svaka negativna stvar napisana za Partizan, ili pozitivna za Zvezdu se cenzurišu.
k

kangvica

pre 9 meseci

I sad ti meni kazes da smo mi gledali istu utakmicu.Pa da Kanga nije uso mi bi dali gol prekosutra.Sad tvrdim da je Kanga i dalje najvise zan fudbal od svih ovih liliputanaca
G

Gost9

pre 9 meseci

Sva 3 gola,kiksevi.Nedopustivo,pogotovo treci.Svaka cast ovim klincima iz Vozdovca.
r

rea

pre 9 meseci

Voždovac bi Fjorentinu pobedio barem 8-1. Elem, ovo je prva zvanična utakmica koja nije rešena za "zelenim stolom" pre početka utakmice koju igra Zvezda.
b

beogradjanin

pre 9 meseci

@rea , ne brini docicete vi petarde na red pa ce opet da radi zeleni sto.😁
P

Pristrasni posmatrač

pre 9 meseci

Pravi trenutak za poraz, da se malo razmrdaju i ne "uspavaju" se... Pred žreb su dobili otrežnjenje.. Ali i pored poraza, ne mogu da se otmem utisku da jesmo bili bolji, dešavaju se i porazi, sastavni deo sporta... Hrabro i jako u narednom kolu!
M

Mile led

pre 9 meseci

Pitanje za bar jednog poštenog navijača zvezde ako uopšte postoji, zar vas je bar malo sramota?
P

PP

pre 9 meseci

Pošten navijač Zvezde? To postoji?
G

Gostoljuv

pre 9 meseci

Čega sramota druže, nije strašno i izgubiti neki meč, nadamo se poukama iz ove utakmice
g

gost127

pre 9 meseci

Bravo za Voždovac, razguzili nas. Dobar šamar upozorenja. Ne može bez klasičnog napadača. Pogotovo ne u našoj ligi. Voždovac iskoristio sve što mu je dozvoljeno i uz malo sreće jer sve što su šutnuli je vrhunski ušlo
L

Lucic

pre 9 meseci

Tele
M

Makks

pre 9 meseci

Nemojte vise od Lucica praviti igraca. Amater.
Б

Бибарс

pre 9 meseci

Па ви не можете ни намештену утакмицу да добијете? Џабе и што је Терза лупао у свлачионици на врата Вождовца.
G

Gost4

pre 9 meseci

Dzabe kad je Partizan nikad gori konkurent za titulu
M

Mile led

pre 9 meseci

Pitanje za bar jednog poštenog navijača zvezde ako uopšte postoji, zar vas je bar malo sramota?

Delija

pre 9 meseci

Zasto? Petardiranje bilo u Danskoj.
u

ubitacni

pre 9 meseci

Daj Vucko jos meleona
O

Osveticemo se Barsi

pre 9 meseci

U Ligi sampinjona..
c

cv

pre 9 meseci

Darjane ovo je sramota kakvu Zvezda ne pamti !
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Biće zajebano. Štit će sad napraviti seriju kao Real i ako bi bio na 0 bez štita. Nas su Degenek i Lučić ukanalili,a Dragović dotukao. Sebičnost opet uzima danak u napadu.
A

Ako do sada nije jasno

pre 9 meseci

Valjda smo sada videli na sta nam lici odbrana...

VecaBg1971

pre 9 meseci

Sta kaze Terza, koliko igraca imamo za Premijer ligu....ali BIH 🤣🤣🤣 Ako...ako...trebalo nam je ovo, mozda se nesto izrodi dobro iz ovog poraza, jedno 8-10 novih igraca...nadam se.
I

Ipak pobeda!!!

pre 9 meseci

Odlučeno je da se utakmica ipak poništi odlukom vlade Srbije i ruskim vetom u Savetu bezbednosti. na rezultat ovog meča. Voždovac se složio sa odlukom, a Crvena zvezda je dala saopštenje u kome izražava da je njena pobeda ipak zaslužena obzirom na viđeno na terenu i da ne bi bilo fer da se meč zaista registrovao rezultatom kojim je meč zaista završen.
G

Gostgost

pre 9 meseci

Oterati bagru iz Zvezde i Partizana i privatizacija odmah. Zvati šeike da ulože novac ako žele. Koji crni naš fudbal, tuga, čemer, jad. Grci bi razlupali svaki naš klub da ne pričamo o drugima
@

@gostgost

pre 9 meseci

Mani se floskula od pre 100 godina, Grci veze nemaju, nemoj da te zacudi ako kilavi Olimppijakos ispadne od Cukarickog
G

Gostgost

pre 9 meseci

Grci veze nemaju??? Hahahahahahaahaha ako Grci veze nemaju naši jadnici su poluamateri onda, što realno i jesu
h

humaka...

pre 9 meseci

Sudija mora da bude suspedovan.. U pvih 15 min mora crveni i penal, i da vidis kako igramo posle..
S

Srpski Bajern

pre 9 meseci

Ne može se napraviti bez penala u prvih 15 minuta. I crvenog do 30-og. Onda se lagano povede sa 3-0 i napumpava samopouzdanje.
P

PETARDIRANJE

pre 9 meseci

Brzo zaboravili sada se raspisali pa slave, BRAVO ZA VOZDOVAC, odlicna utakmica, idemo dalje ZVEZDA ŠAMPION.
m

mx

pre 9 meseci

il nemas mozga il si popio lek za pritisak
Л

Лукаку 98

pre 9 meseci

Терзо, одлази и поведи оне играче за ПЛ!!
s

stokton

pre 9 meseci

Sta bi nedodirljivi? Puce labrnja, aaaa??????
M

Mile led

pre 9 meseci

Hahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
P

Pravda

pre 9 meseci

100+ Minuta, Penaldo offcorse , sta reci...
i

ivan 82

pre 9 meseci

Da Terza vrati 10Miliona pozamljemih od firme nastale 2020/21 godine.
M

Mi cemo

pre 9 meseci

Vratiti to sve. Skuplje namirnice i ostali proizvodi ce to nadoknaditi
J

Junker

pre 9 meseci

Izgleda da je Siljo Pesic bio u pravu za onu “sutnutu macku s praga” kad je rekao da se nece pojaviti spic koji ce imati njegove brojke. Olajinka je mnogo daleko od gola, ne znam sta mu je.
D

Druzee

pre 9 meseci

Pa zvezda nema Spica oba crnca su krila
G

Gost999

pre 9 meseci

Olajinka nije špic, to što ga tu guraju da krpi, to je druga stvar. On će da proigra kad dovedemo špica.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Nije velika šteta ako se iz ovoga izvuku pouke i ispravi što ne valja.
b

brukacz

pre 9 meseci

Lučić bolji od Kataija hahahahahajahaha koliko ljudi ne znaju !!!!!!!!
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Ovo je sve što treba da znate o ovoj ligi i državi
g

gott

pre 9 meseci

Neka malo,valja malo za otreznjenje.Da se ne poleti bez veze.Branili su se ko da im život o koncu visi ali ok,sve je to igra.Nek se malo zakuva
U

Ujka Zitko

pre 9 meseci

Penal za zvezdanku,ocemo JOS jedan penal za zvezdanku!!!!! AHAHAHAHAHAHAHA
s

ser onja

pre 9 meseci

Jel nije bio penal?
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

Šta ono reče Terza, nemate skim da igrate?
N

Nkgrad083

pre 9 meseci

Zaslužena pobjeda Voždovca.... dok nama se kao Lesi vraćaju razni Degeneci,Mijailovići i igraju Rodići tu odbrane nema....

Usput

pre 9 meseci

Svaka čast voždovcu, ali sami smo sebe pobedili. Ne shvatljive greške. Lučić kao da se plaši gola... Ulazak Kange interesantan, svi sutaju iz daleka sem njega, gol posle njegovog kornera, ozbiljne promene.

Usput

pre 9 meseci

Ah umalo da zaboravim... Čemu bakljade? Delije danas 12 igrač Voždovca, udahnuli im vazduh kad god bi ga izgubili
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Ovo je sve što treba da znate o ovoj ligi i državi
A

Aleksandar znate koji

pre 9 meseci

Preko 100 minuta igre , jedan crveni,jedan penal za moj najskuplji projekat u istoriji sporta na balkanu! 🤡
O

Ogavni ste

pre 9 meseci

Koliko ste vi besramni u vasim komentarima, zna se zasto je bio penal i crveni i zasto je bilo produzeno 8 minuta dzaba lazete
V

VuleMađija

pre 9 meseci

Vidi se da nisi gledao utakmicu uopšte
n

nick kerr

pre 9 meseci

А шта? Није био пенал нити црвени? Руказ била уз тело.
n

nick kerr

pre 9 meseci

А шта? Није био пенал нити црвени? Руказ била уз тело.
C

Charuga067

pre 9 meseci

Šta, Terzi zafalilo para, pa malo na "kladžu"..
Z

Zvezda mi je sve

pre 9 meseci

Ako moramo da dolazimo ovako do golova i pozitivnih rezultata onda stvarno sramota

Delija

pre 9 meseci

Kako ? Ajde objasni grobaru mali.
t

taatta

pre 9 meseci

GDE SU BUKARI TERZA LS EKIPA HAHAHAHAHAHAHAHAHA GAZIIII MOCNU EVROPSKU ZVEZDU.HAHAHAHAHA AHAHAH AHAHAHAG
z

zabrinuti 2

pre 9 meseci

sta je ovo, ni komentara nema???
R

Raki1

pre 9 meseci

Auuuuuu sad ce Vozdovac da se bori za opstanak. Rezimsku miljenicu niko ne sme da pobedi, bice sankcija.
v

vtvtvtvtvt

pre 9 meseci

kiksnuo bajern a
C

Cipiripi LE2

pre 9 meseci

Svaka cast Vozdovcu, nama je hvalio Ivanic u prvoj i Katai da udje sa klupe, takodje spic da probije ovakav bunker kad protivnik igra 45 minuta sa 11 igraca odbranu
P

Preža

pre 9 meseci

Hvalio?
O

OkosBokos

pre 9 meseci

Najveca pobeda partizana u poslednjih 5 godina je ovaj poraz Zvezde. Nema veze, desavaju se porazi svima, bili smo bolji ali nas gol nije hteo. Oni su dali 3 gola iz 3 greske kakve se retko desava i jedna.
h

hanter

pre 9 meseci

Tako je,bice ovo odlicna opomena u pravo vreme
2

272828

pre 9 meseci

Slaba naša seljačka liga...

AvantiStellaRossa

pre 9 meseci

Neka neka, malo da se spustimo na zemlju da se opametimo. Mora jos dosta da se radi
N

NN3

pre 9 meseci

I mora špic da se dovede, umislili smo da možemo lagano bez klasičnog napadača. Dobro je došao ovaj poraz i ovakav meč, najbolji mogući trenutak
j

jel da?

pre 9 meseci

Ne treba nam stoper napadac zadnji vezni jel tako Terzicu? A licemerni grobari kojima je sve sada posteno cim je zvezda porazena a prosle godine kada smo razbijali vozdovac oni su nas pustali jel? licemercine jedne
z

zemljacuda

pre 9 meseci

I crveni i penal i 12 minuta dajte ljudi pa ovo je i deci smesno

Usput

pre 9 meseci

Deci i jeste smešno, jer odrasli znaju pravila.
S

SD

pre 9 meseci

Jel dečko rukama odbranio gol? Jeste. Jel se za to daje direktan crveni karton? Daje. Ne vidim problem.
Z

Zvezda le

pre 9 meseci

Sramota me treći put u životu što navijam za zvezdu
m

mrnajuuu

pre 9 meseci

Pa vama Vozdovac odrzao lekciju zamisli Psg,Siti,Real tek sta bi vam uradili hahahajaja ahahahha ahahhahahaga

Severna strana

pre 9 meseci

zasluženo nema šta, sa Degenekom,Kangwom i Lučićem nemamo šta tražiti u Evropi
z

zukii

pre 9 meseci

Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Evropska zvezda?
B

Bravo paceri...

pre 9 meseci

I šta kažete, Bakar je doktor u odnosu na Coknu? Ne treba nam Borjan imamo mi izraelskog Bufona....
I

Idzoooo

pre 9 meseci

Nadoknada vremena je bukvalno trajala 12 minuta
S

Sone_91

pre 9 meseci

Sram vas bilo !!!
z

zene u crnom

pre 9 meseci

Se raskokodakale, brzo zaboravili petardiranje od nekih konobara iz danske! ZVEZDA ŠAMPION!
h

hazahaha

pre 9 meseci

na 3 2 1 krecu losi komentariiii 3 2 1 sad hahhahahahaha
z

zeljko jehovinho

pre 9 meseci

Dokle vise ovo guranje, ali bog je iznad
B

Bahar odlazi

pre 9 meseci

Da se ne lazemo ovo je veca bruka od one u Danskoj...
3

350

pre 9 meseci

KO GURA OVOG LUČIĆA, PA ON NE ZNA DA HODA
f

ffFFaa

pre 9 meseci

hahahahahahahahahahahahahah jak sampion hahahahaahahhaah LOZENJE GOTOVO VRACENI STE U REALNOST
g

gost iz Draznja

pre 9 meseci

Prva radost ove sezone za navijače FK Partizan.
d

dejang12

pre 9 meseci

Valjda su konačno shvatili da je za ovakav bunker potreban pravi spic golgeter. Olajinka suvi prosek . Nije mi jasno sta Bahar vidi u Degeneku , on je bio korektan samo prve godine posle toga smesan , setimo se crvenog kartona protiv Mitjilanda. Mitrović krilo bez driblinga samo je gura u stranu , ko muva bez glave.