Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Ibrahimović zna pobednika Mundijala: Negde je već zapisano, Mesi će podići trofej

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.12.22. | 15:34

Za Milanovog napadača nije iznenađenje što je Maroko dogurao do polufinala...

Sa 32 mundijalska priča spala je na četiri slova - Argentinu, Francusku, Hrvatsku i Maroko. A, kod Zlatana Ibrahimovića dilema ne postoji ko će prigrliti “boginju”. Lionel Mesi osvaja Mundijal. I nije to prognoza, niti želja švedskog napadača. Veruje da je zapisano u zvezdama.

Izabrane vesti

“Već je zapisano ko će pobediti, a znate na koga mislim. Mesi će podići trofej. Kažem vam, negde je to zapisano”, rekao je Zlatan Ibrahimović novinarima u Dubaiju, gde se Milan priprema za nastavak sezone.

U prošlosti je Ibrahimović dobrano umeo da potkači Lionela Mesija, nije štedeo Argentinca po odlasku iz Barselone. Ali, ni druge. I to je jednostavno Zlatan.

„Može Mesi da ima četiri Zlatne lopte, ali džaba mu i one kada je toliko mali da mora da se popenje na kutiju da bi dohvatio čokoladicu iz automata. On ne može ni pedale u automobilu da dohvati“, svojevremeno je Ibrahimović komentarisao visinu od 169 centimetara nekadašnjeg saigrača iz Barselone.

Ali, nikada nije osporavao kvalitet argentinskog napadača. Pred završnicu Mundijala u Kataru čvrsto je uveren da će on doći do izrađaja i da će se Mesi od državnog grba oprostiti kao šampion.

Cela Argentina to priželjku, mnogi širom sveta, međutim, ne pita se samo Lionel Mesi. Moraće Gaučosi prvo da izbace Hrvate, a zatim u finalu da nadigraju boljeg iz drugog polufinala. Aktuelni svetski prvaka Francuska udariće na mundijalsku senzaciju, a Zlatan nimalo nije iznenađen dosadašnjim rezultatima Marokanaca.

“Ne mislim da je to iznenađenje, jer sam znao da su dobri i pre Svetskog prvenstva. Očigledno da na Svetskom prvenstvu svašta može da se desi”, kaže Ibrahimović i dodaje:

“To što su stigli do polufinala, možda je malo iznenađujuće, ali zapamtite da je to dobar tim, dobra nacija. I mislim da se ljudima dopada ovo što se dešava, oni uživaju, jer žele novu dozu adrenalina”.




tagovi

Katar2022Zlatan IbrahimovićLionel Mesifudbalska reprezentacija Argentine

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara