Edin Džeko na aerodromu u Istanbulu (©Fenerbahce)
Edin Džeko na aerodromu u Istanbulu (©Fenerbahce)

Ima 37, a i dalje mu daju 5.000.000 po sezoni: Džeko na pregledima u Istanbulu

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.06.23. | 09:51

Ugovor do 2025. godine

Pune već dve decenije igra na profesionalnom nivou i potrajaće još. Edin Džeko, iako već u poznim fudbalskim godinama, sleteo je danas na lekarske preglede u Istanbul posle kojih će, ako sve prođe kako treba, potpisati unosan ugovor sa Fenerbahčeom.

Unosan preko granica očekivanja, jer prema navodima iz Turske 37-godišnji Sarajlija dobiće platu od 4.000.000 evra po sezoni, ali će uz nju ići i potencijalni 1.000.000 u premijama. Pride, ugovor će biti potpisan do 2025. godine što samo govori koliko na Bosforu veruju u Džeka.

Izabrane vesti

Svetski poznati napadač Edin Džeko stigao je u Istanbul na lekarske preglede i potpisivanje novog ugovora”, slavodobitno je objavio Fener.

Podsetimo, Džeko je prethodne dve godine proveo u Interu, za klub odigrao 101 utakmicu, dosta njih kao rezervista, postigao 31 gol i namestio još 15. Pre toga igrao je i za Romu, Mančester Siti, Volfzburg, Teplice, Ušti nad Labem i Željezničar.

Mora da mu se prizna – karijera vredna dike. I kao nagrada dve berićetne godine na Bosforu, a i Fener je ipak vrlo ozbiljan nivo.


tagovi

Edin DžekoLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara