Printskrin
Printskrin

Ivić pobedio Murinja! I snimak koji mnogo toga pokazuje

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.09.20. | 20:48

Stršljenovi slavili protiv Totehema s 2:1

Čudan je klub Votford. Prethodnih dana su se pojavile informacije da svlačionica nije baš najbolje prihvatila čvrstu ruku Vladimira Ivića, te da su igrači već počeli da spekulišu oko toga koliko će dugo ostati na klupi, a već danas je taj isti tim, taj isti trener i isti igrači su uspeli da nadigraju Totenhem Žozea Murinja. U prijateljskoj utakmici bilo je 2:1 (2:0).

Može se reći da je to bila prilično ubedljiva i dobra pobeda Votforda koji je u prvom poluvremenu dao oba gola na utakmici.

Izabrane vesti

Daleko najlepši momenat bio je u 20. minutu kada je Kina iz daleka šutnuo i pogodio za 1:0, a onda je Grej sa bele tačke povisio na 2:0 u 39. minutu. I tako je Votford napravio razliku sa kojom je obezbedio pobedu.

Ivić je postavio Votford u formaciju 3-4-1-2 i to se pokazalo kao dobitna kombinacija. Dakle, lako bismo mogli da gledamo Stršljenove u formaciji sa tri igrača u odbrani.

Želeo je Ivić da isproba što više igrača pa je napravio čak osam izmena, dok je Totenhem napravio samo tri.

A odgovor na pitanje da li će igrači Votforda da se bore za svog trenera možda leži u sledećem snimku. Izgleda da je Ivić dobro naoštrio svoje pulene.





tagovi

Vladimir IvićŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara