Stevan Jovetić (Reuters)
Stevan Jovetić (Reuters)

Jovetić: Bilo je na Marakani lepih uspomena, ovo svi čekamo od 2007.

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.10.23. | 20:11

Crnogorski kapiten spreman da igra ceo meč

Dva puta je Stevan Jovetić kao igrač Partizana igrao na Marakani i zabeležio poraz i pobedu.

Nije bio ni punoletan kada je debitovao na Zvezdinom stadionu i odigrao poslednjih petanestak minuta u onoj čuvenoj pobedi crno-belih (4:2). Godinu dana kasnije je bio starter kada su se crveno-beli revanširali još ubedljivije i slavili 4:1.

Izabrane vesti

Sutra će Jovetić sa kapitenskom trakom oko ruke prvi put kao reprezentativac Crne Gore istrčati na najveći srpski stadion. I nada se da će ostvariti jednu od najvećih pobeda u karijeri.

“Lep je osjećaj ponovo biti u Beogradu, bilo je dosta utakmica ovde, vežu me lepe uspomene. Ne postoji strah. Odlazak na EP sa Crnom Gorom bi mi bio najveći uspeh u karijeri. Svi to čekamo od 2007. i ulažemo emocije koje uvek postoje. Posebno je to izraženo kada su ključne utakmice. Kao što je ova. Uvek postoje pozitivna trema i naboj”, istakao je Jovetić na konferenciji za medije uoči sutrašnje utakmice Orlova i Sokolova.

Poslednjih godina su ga mučile povrede ali sada ističe da je zdrav i u formi.

“Spreman sam da igram ceo meč. Za nacionalni tim je uvek tako. Iskreno, osećam se dobro. Poslednjih nekoliko utakmica sam igrao u Olimpijakosu. Zadovoljan sam koliko sam igrao, s obzirom da sam kasno potpisao“.

Iskusni napadač nije želeo o manama Srbije koji su se ispoljile protiv Mađarske.

“Poznajem ih dobro, istina sad malo manje nego pre. Pratim njihove igre svakako, individualni kvalitet je najizraženiji. Nećemo reći šta smo videli, zadržaćemo za sebe. U Budimpešti je Mađarska bila bolja u prvom poluvremenu, Srbija u drugom. Moglo je da ode na obe strane, na kraju je slavio domaćin. Srbija ima dobar tim, igrače koji igraju u odličnim klubovima. Mi poštujemo protivnika, ali uradićemo sve da ga savladamo. U naletu smo, poslednjih nekoliko utakmica smo igrali dobro i imali dobre rezultate, sada to treba da iskoristimo”, jasan je napadač Olimpijakosa.


tagovi

Stevan Jovetićreprezentacija Crne Gorefudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara