©Reuters
©Reuters

Juventus u potrazi za štoperom, Pavlović u senci Poljaka

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.12.22. | 11:42

Perspektivni defanzivac Specije na radaru Stare dame

Svesni da ih posle rastanka sa Matijsom de Lihtom i Đorđom Kijelinijem očekuje neizbežna reorganizacija defanzivne linije, čelnici Juventusa prvi su korak napravili letos angažmanom Bremera iz Torina, međutim potraga za levim štoperom posao je koji je ostavljen za zimski prelazni rok te će predstavnici Stare dame otvoreno pitanje pokušati da reše u narednim nedeljama.

Usled činjenice da Juventus pored Bonućija i Bremera, trenutno od štopera u timu ima još Federika Gatija koji je došao iz Serije B i Danijela Ruganija, uticala je da se potraga torinskog kluba za centralnim defanzivcem intenzivira, a kako saznaje Gazeta na vrh liste želja izbio je Poljak Jakub Kivior. Defanzivac Specije igrama na Svetskom prvenstvu u Kataru opravdao je interesovanje člana Serije A, te izvori sa Apenina ističu da je preuzeo pol poziciju ispred Strahinje Pavlovića.

Izabrane vesti

Uz štopere Salcburga i Specije u prethodnom periodu pominjali su se i Gabrijel iz Arsenal, Ndika iz Ajntrahta i Igor iz Fjorentine, međutim velike su šanse da će se Juventusov izbor svesti na Srbina ili Poljaka.

Podsetimo, Pavlović je pažnju torinskog kluba privukao još kao tinejdžer u Partizanu, a procene su da bi za njegovu slobodu Salcburg zahtevao između 20.000.000 i 25.000.000 evra. Iako je nepoznata visina obeštećenja koju bi Specija tražila za Kiviora, izvesno je da bi Poljak koji je u Italiju stigao leta 2021. godine iz Žiline za 2.200.000 evra predstavljao jeftiniju opciju.


tagovi

Strahinja Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara