Komentari na vest

Katai povređen, Stanković najavio Motiku u startnoj postavi

g

glok

pre oko 2 godine

Oko Erakovica, prekopirana prica sa Nikolicem(Modric), i Njegose, ne secam se ppredjenja, ali, Deki volim te kao lika, mani se demagogije.Erak je igrac, pa prosek, nista vise od toga.
C

Cccc

pre oko 2 godine

Stvarno Stanković počinje da smara sa ovim kako smo mogli a nismo imali sreće, kako smo uradili pripreme perfektno i fizički top spremni a posle jedne jače utakmice kukumacu umorni. Čoveče Rendzers je bio i prošao idemo dalje nemoj sutra kukat ako ti se desi Radnik i kiksnemo više nema izgovora. Znaci mobilizacija i ozbiljnost.
j

jeli korov ili

pre oko 2 godine

kakva motika tu bre treba metla
m

miloskiki

pre oko 2 godine

Svilar-Spajic-DragovicErakovic-RisticRadonjic-Kanga-Stankovic-IvanicKatai-Ohi
P

Pistic

pre oko 2 godine

Kakav bre Svilar on je verovatno u Romi, Borjan do 40 g
G

Gost e

pre oko 2 godine

Borjan,Pićini,Dragović,Kjelini,Rodić,Kanga,Mbape,Ivanić,Ronaldo,Mesi,Katai.
G

Gorstak

pre oko 2 godine

Ma bitno je da se u Srbiji bolje zivi od kad je zvezda prvak u fudbalu i košarci, tako je najavio Covic clan svih stranaka, naravno dok su na vlasti. Da li je normalno da je dug Partizana krajem prošle godine oko 40 mil evra, a zvezdin 80 mil evra, i da Mrkela govori o pojačanjima, ima li neko normalan ovde. Sram ih bilo, ljudi ne mogu dobiti jedan ček ako su u minusu, mali klubovi nestaju ili odlaze u 3,4 ligu zbog duga od 1 mil evra. Stvarno mnogo pameti i sposobnosti kad ti država, banke i sponzori daju pare. Pa sto Terza ne spasi OFK BGD, a dug bio 1,5 mil evra. Puno laži, prevara, manipulacija i kriminala i sta je tu interesantno ako jednom klubu das sve, a svi drugi zajedno nemaju ni upola toliko. Sta je tu za divljenje, ponos i busanje u orsa. Ali kad se nema morala i obraza tako to ide.
P

Postic

pre oko 2 godine

Haha ti znas da je dug 80 m odkud to, da je tako uefa bi odavno zabranila ucesce Zvezde u evro takmicenjima, partizan I to si omano 30 mislim
S

SilverSurfer

pre oko 2 godine

Zvezdu je prolaza koštala jedna sitnica koja se zove osnovna fudbalska pismenost njenih igrača. To je napravilo razliku kao i Misterova limitiranost koji je sigurno odličan motivator ali, za sada, osrednji strateg. Ne može sve na buku i ono među nogama već nešto mora i na znanje. Mister nije smeo da rizikuje i promeša karte na način koji bi, možda, ekipu učinio opasnijom, naročito u revanšu. Ali, pitanje kako bi Zvezdaška javnost reagovala da je Katai, recimo, bio na klupi i da je ušao u drugom poluvremenu da se Rendžers još jače pritisne. Evidentno je da sportski sektor u klubu ne prati potrebe ekipe, da postoji igrački deficit na određenim pozicijama a da oni koji su dovedeni kao pojačanja uglavnom služe da popune broj i prime platu. Nešto poput Simonovića i Cirbesa u košarkaškom klubu. Zvezda za evropske uslove ima osrednji tim i sve što su postigli iznad je njihovih mogućnosti. Ispadanja od Kiprana i Moldavaca pokazala su sve slabosti ovog tima i olakšala kasu za oko 10 miliona evra što je za Zvezdu velika lova. Ispada da su najskuplje plaćeni igrači poput Garsije, Falka i La Pare ujedno i najveći promašaji. Mada, mora se priznati da je način na koji je Falko iznudio penal školovano padanje. Kod Italijana se sve uči. Mnogi su prozivali Falćinelija zbog loše realizacije ali je Italijan, za razliku od Pavkova, dobijao vazdušne duele ili uspevao da iznudi prekršaj protivničkog igrača. A to nije bilo slučajno. Pićini je cepao Rendžersove igrače tokom prvog poluvremena u Glazgovu ali nije dobio žuti karton. Pitanje je da li će on ikada biti u mogućnosti da izdrži tempo jake evropske utakmice ali će ostati zapamćen onaj šut levom nogom pred kraj prvog poluvremena u Beogradu. Teško da se tako nešto skoro videlo od desnog beka u Zvezdi. Stankovićevo ostavljanje Pićinija u igri više govori o tome šta misli o Gajiću kada je hramljući Italijan delovao kao bolja opcija. Traljava igra protiv Kairata potom ispadanje od Šerifa, tumbanje sastava koje je izgledalo kao panično traženje nekakvog rešenja, što je u startnih jedanaest vratilo trojicu otpisanih, nije ostavljalo prostora za mnogo optimizma. Ali, Zvezda je uspela da prevaziđe očekivanja a ono što je čini velikom je činjenica da i posle poraza od 3:0 sa lakoćom rasproda stadion. To ne može svaki klub. Zato Zvezdaši sutra treba da budu na Mari. Jer, Cigani su uvek znali da pozdrave svoje šampione.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

najboji komentator na sajtu
S

SilverSurfer@

pre oko 2 godine

Omalovažavanje Moldavaca može neko ko je neznalica. Šerif je pored Zvezde izbacio i Dinamo, dobio je i Reala u Madridu.
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Sto se Piculina tice,gledali smo sta smo gledali Stakleni se po obicaju povredio,i potvrdio ono sto sam rekao da nece vezati 6 ,7 utakmica u nizu. Ispade da ga je moj Deki i previse forsirao. Samo da ne pocne isto tako i Falka-da nam ni on ne ode u invalide,doduse covek desnu nogu ni ne koristi-taj nazovi mesi. Sva sreca to ima dosta igraca u rotaciji. Zna li neko da nam kaze sta je sa Dionijem koji ima migrenu-izgleda dobio napade od Mrkele,i onog nesretnog Risaira???
a

a sutra svi na stadion

pre oko 2 godine

sta je ? nista . Uzeli su kintu dali procenat i svi zadovoljni

Sky888

pre oko 2 godine

Ne ubacuj Erakovica do kraja sezone,zavrsite transfer do ponedeljka!
Z

Zuiop

pre oko 2 godine

Bas tako.Cist profit samo da Erakovica daju, daj sta das samo da ide.
N

Nenormalan

pre oko 2 godine

@Dejani, molim pojasni komentar “ a za nas normalne postoji samo Partizan i Zvezda”? Pojasni ovo “normalne”, znači postoje “nenormalni “?
N

Nenormalan

pre oko 2 godine

@Dejani, molim pojasni komentar “ a za nas normalne postoji samo Partizan i Zvezda”? Pojasni ovo “normalne”, znači postoje “nenormalni “?
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

А ко ће да мења Пеналтика Катаија у извођењу звезданаестераца? Јери Милан Пеналков?
G

Gost816

pre oko 2 godine

Kakva duhovitost Bibarsa, popadosmo svi od smeha, svi na aparatima.
@

@Bibars

pre oko 2 godine

"StRaH u VaMa IzMiCe KoNtRoLi"!!! Hahaha
P

Penaltho

pre oko 2 godine

Penaltho
9

91

pre oko 2 godine

Dovesti Vitinja iz Dinamo Kijeva ili nekog iz Sahtjora ima tamo mnogo igraca koji su sad slobodni.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Tako je!! Pravimo pritisak takvim komentarima!!!
G

Gost11111

pre oko 2 godine

Kutinjo je bolje resenje!
F

Familija

pre oko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI jako i snažno sada pokazujemo šampionski karakter Katai i Pićini van stroja ali itekako imamo igrački kadar kvalitetan da odgovori izazovima zato samo napred gazi familijo
H

Haha

pre oko 2 godine

Kadar ??? Misliš sudije i država
D

Dejani

pre oko 2 godine

PORUKA ZA REDAKCIJU. Napravite jedan tekst o našim igračima iz inostranstva koji ulaze u poslednju godinu ugovora. Vjerujem da bi vijest zapalila stranicu. Partizan i Zvezda trebaju u LS. Milivojević, Matić, Radonja, Ljajić, Nastasic, Brašanac, Djuricic…. NEKA SE ZAKUVA!!! Pozz i pohvale za rad!
G

Gostgost

pre oko 2 godine

Da bilo bi zanimljivo to čudi i videti ko i do kada , a šta ćemo sa Čukaričkim,Vojvodinom,TSC-om, zašto samo PFC i CZ???? Zar sada (na leto /najkasnije zima)već nije vreme da se jačaju 3-4 tim (iako se čeka ta sezona 23/24)??
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Koga bre briga?
D

Dejani

pre oko 2 godine

Pa neka i oni dovode koga uspiju. Partizan i Zvezda mogu da naprave nešto na velikoj sceni. Zv i Partizan su u srcima čitave Srbije, Bosne, CG. Nikada nisam nekoga upoznao ko kaže da ne navija za Partizan i Zvezdu. Samo pripadnici nekih navijačkih grupa nisu ni za jedne, a za nas normalne postoji samo Partizan i Zvezda, a ostali kada su u borbi za Evropu naravno navija se i za njih isto kao za Srbiju. Mogu i drugi da dovedu, ali teze. Neka i oni po istom principu dovode. Ali svaki danasnji igrač je kao dijete navijao za Partizan ili Zvezdu.
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Problem sa konstantim povredama zadnje loze i primicaca se desava od kada je Stankovic dosao u Zvezdu, to je non stop, svakog leta kada treba da se borimo za LS odma se povredi Katai ili jos par igraca...Jel realno da u klubu niko nece da se zapita kako je moguce da toliko povreda bude posle prve malo jace utakmice i gusceg rasporeda, sta cemo da ocekujemo
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Na leto.. ako se ove povrede nastave.
P

Povrede

pre oko 2 godine

Da,ali ne možeš reći da ove godine ,upravo sada, Crvena Zvezda nije najbolje moguće fizički pripremila igrače! Treba im odati priznanje! Nakon priprema kada su se igrale prijateljske pa i prve utakmice u prvenstvu to je bilo “žali Bože”, prvi sam rekao”pa šta su radili na tim pripremama”, ali je sam Stanković izjavio da je fizička sprema igrača pripremana planski tako da budu spremni prvo za derbi sa Partizanom i za 1/8 LE sa kime god je zapadne da može da odigra na visokom nivou. I zaista, Zvezda je jurišala i u prvom susretu ali da Zvezda nije jurila tih 3:0 kući, nebi se toliko igrači istrošili , ali se mora priznati da su fizički bili na €nivou. Normalno da iza takvog jakog ritma i presinga na koji nisi naučio u domaćem prvenstvu moraš imati problem sa npr.Piccinijem(koji i nije bio komplet na pripremama a izašao iz povrede), ili sa Kataijem(koji je teško podneo koronu pa se rano zamarao, mada je nakon par meseci to već bolje ) ili Ivanićem(koji je čak bio pod temperaturom na utakmici sa Rengersom )? To ti je 3 od 11, ali ostaje ti 8 koji su i dalje top, problem na koji ti ukazuješ bi postojao da je to 8-9 igrača..
n

nedaj da te mlate

pre oko 2 godine

igrao sam fudbal i uglavnom me loza bolela kad su kasnile plate
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Lagano Zvezda pobedjuje,kad god neka proslava pukne petarda,ovi će proći ko Zlatibor prošle godine 1:0(1:6),2:0(2:4)zato i služe da se odigra neki prelaz,5,6,7 plus,prva utakmica 7:1,druga videćemo....
X

XD

pre oko 2 godine

Pa odigraj.
@

@XD

pre oko 2 godine

...i reci mu da ne place!
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

Борјан-Гајиќ, Драговиќ, Ераковиќ, Родиќ-Саного, Канга, Иваниќ, Мотика-Бен, Охи

Forzza

pre oko 2 godine

JESU LI NORMALNI OVI ŠTO BUŠE MAGIKA, PA REDNO JE DA ODMORI SAD, MI SMO TRKAČKI I TEHNIČKI UBILI RENDŽERS, A REDNO JE I DA MOTIKA DOBIJE ŠANSU KOJI JE TOLIKO PLAĆEN TAKO DA PODRŽAVAM MISTERA KOJI ŽELI DA ODMORI KATAIJA.🔴⚪🏆
R

Rok masin

pre oko 2 godine

A sad po titulu!
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Ovakve utakmic kao protiv Rendzersa, gde das i vise nego sto mozes, dosta iscrpe i isprazne. I to nije samo kod nas, nego i kod drugih. Ali, jednom Bajernu, Mancester Sitiju je lakse, jer da ubace i drugi tim, taj tim vredi bar 100 miliona. Zvezda sad treba da skupi snage i pobedi, a onda dolazi mala pauza, taman da se napune baterije i oporave svi igraci. Vazno je da se igra kod kuce i da protivnik nije tezak. Sto se tice pojacanja za iducu sezonu, po meni to je pre svega Ado, ako uspe klub da ga dovede. I fali jedno brzo desno krilo, sto je problem godinama. Kako koji igrac dodje, on je levo krilo. Falko na toj strani nije ni ptreterano brz ni preterano probojan. Risairu se treba zahvaliti, jer ipak je premalo pokazao, Dioni se vraca sa pozajmice kao potpuno nepotreban i neupotrebljiv. Sanoga prebaciti u stopersku liniju, a u sredini treba da igraju Stanic i Ado, ako dodje.I to je to otprilike, ako Zvezda uspe da dogovori ostanak Ivanica.
a

abc

pre oko 2 godine

Mora i sutra jako, najjači tim mora da igra, što više ljudi na stadionu, Zvezda ne igra zatvorene utakmice
@

@abc

pre oko 2 godine

Što bi mister rekao PREpoštena zvezda.
N

Ne vi ste

pre oko 2 godine

olicenje postenja..od te 31 niste posteno uzeli 11...a da 32 srez titula ,e ona je bas postena.
A

Axaxa

pre oko 2 godine

Prvi put da neko kaže, Crvena zvezda igra samo otvorene utakmice. Na zatvorenim nema šta da traži :))
m

manjasbc

pre oko 2 godine

Šta ih briga imaju 28 igrača.
J

Ja sam veverica

pre oko 2 godine

Hahaha baš sam progutao tu priču. Gospodin rekreativac se umorio od ovog gustog rasporeda pa traži odmor. I ovo nije prvi put da se ovo dešava. Ovakve stvari se nisu dopuštale mnogim većim igračima koji su igrali u našem klubu.
o

opet ruptura misica

pre oko 2 godine

u reci POVREDJEN izbacite prva dva slova i ubacite U
G

Gostzhhhh

pre oko 2 godine

oni svi kostaju po 6 mil. i imaju ugovor do leto 2023 znaci nema sanse
C

Cirkus

pre oko 2 godine

Dve utakmice u evropi i vec umor i povrede...
S

Sacuvaj me boze

pre oko 2 godine

Odigralu dve utakmice u evropi i vec umor... to je taj kondicioni trener, to su te nikad jace pripreme
2

2 dana

pre oko 2 godine

je proslo od utakmice sa Rendzersom hajde i nepuna 3 dana i niko nije od celika a ko nije igrao nece ni shvatiti.
S

Srdjan88

pre oko 2 godine

Zvezda je perfektno spremna ekipa. Ko ke gledao dvomec sa Rendzersom to je mogao jasno da vidi. Cak su trkacki bili bolji od Skota koji inace vaze za odlicno spremnu ekipu. Normalno da ima umora kada su igrali sa Metalcom u ponedjeljak pa u cetevrtak sa Rendzersom pa sad opet u nedjelju. A isto i prosle sedmice tako a bilo je i pred prvi mec po 3 meca sedmicno. I dosta je skratio rotaciju. Nece igrati Katai jer je povredjen, Picini se isto povredio, mozda izostavi Kangu ili Sanoga ili ih zameni u drugom. Ne znam sta je tu cudno, pa 90% timova rotira nakon Evropske utakmice, ne igra svaki mec istih 11, za koji moj ima 20 i kusur igraca nego zato da se moze rotirati. Glupo je nakon onako odigranig meca u cetvrtak pisati o spremi igraca. Mogao bi i sutra istih 11 sem ova dva povredjena ali potrosnja je velika a protiv Kolubare i slicnih nema onakvog tempa da bi organizam navikao da igra u tom ritmu svaki mec. To je vise oroblem nase lige nego kondicionog trenera.
i

istina nam dolazi

pre oko 2 godine

@ sacuvaj me boze ...nema kinte u kasi ,trpeli da igraju evropu zbog prodaje i sad ko da se aka protiv Pazara i Surdulice
D

Dejani

pre oko 2 godine

Matić, Radonjić i Milivojević ulaze u poslednju godinu ugovora. Terza pregovaraj, ne skrtari i iskeširaj. Imao bi savršen klub sa LS. Bili bi oni pušteni za siću. Sad ili nikad!!! Ako nemaš sada budžet za njih onda nemoj više nikada da dovedes ikoga
У

Уф

pre oko 2 godine

Сигурно ће бити појачања да би се ушло у ЛШ. А тек ће доћи капитално појачање ако уђемо тамо. Сад да ли ће убости не знам, али ја бих пре домаћег доброг бирао него странца да нам се не понови 19/20
v

v1ad

pre oko 2 godine

Stvarno mislis da ce Matic i Milivojevic i da pomisle da se vrate ovde? Radonjic mozda i bi samo njemu ugovor sa Olimpikom istice 2023 tako da bi Francuzi trazili neke pare za njega. Razigravanje tudjih igraca na pozajmici ne dolazi u obzir. Inace, od nekih zanimljivih a realnih igraca ugovor uskoro istice Risticu i Radoji.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Za Matica ne vjerujem iskreno, ali tinja nada. Za Milivojevića je 60/40 da bi htio (u mojoj glavi haha) . Razlog je slaba minutaža u Palasu i neće mi nikada izaći iz glave kada je Olimiacos gostovao Dinamu kako je digao prašinu u Hr kada je nosio Zvezdin kačket haha. Njemu je Zvezda duboko u srcu. U Engleskoj mu ne cvjetaju ruže, a vidi da je Zvezda u velikom usponu i da bi on bio od velike koristi, a njegova pozicija je prioritet u prelaznom roku za Zvezdu.
@

@odgovor

pre oko 2 godine

Nema sanse ni za Nemamju ni Luku. Matic moze jos da igra u Engleskoj, cak postoji mogucnost da ga zadrze jos 1 sezonu. A sto se tice Luke, on takodje ima jos sta da ponudi i vrlo verovatno ce imati ponude slicnih klubova kao Palas, pritom je Luka u svadji sa gotovo svim funkcionerima u srpskom fudbalu i nema sanse da hoce da ima ista vise sa Srbijom u profesionalnom smislu.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Nisam to znao. Sve zavisi od naših pregovarača. Možda se pomire sada. Svaki Zvezdaš bi ih rado opet gledao u Zvezdi.