Kerkez: Nisam zadovoljan rezultatom, ne volim da gubim

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.01.23. | 19:15

Strateg Čukaričkog pomešanih emocija posle prve provere

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Antalije)

Duelom protiv Legije Čukarički je prekinuo period od dva meseca bez utakmice, a susret odigran u Antaliji završen je pobedom poljskog tima 3:2. Po završetku prve provere Dušan Kerkez je mogao da bude zadovoljan drugim poluvremenom meča sa Legijom, međutim prvih 45 minuta biće detaljno analizirano od strane stručnog štaba Čukaričkog.

Izabrane vesti

"Podelili smo minutažu, a to nam je u ovom momentu bio cilj. Igrali smo protiv odlične ekipe Legije, ali u prvom poluvremenu uz previše respekta. To se videlo u duelima, u koje nismo ulazili 'sto odsto', zato smo lako i primali golove. Ipak, bilo je i dobrih stvari, to se posebno odnosi na reakciju u drugom poluvremenu. Nisam zadovoljan rezultatom, ne volim da gubim, bez obzira na ime protivnika. U ovom momentu je bilo dosta dobrih stvari", rekao je Dušan Kerkez.

Prethodnih dana na treninzima Brđani su vežbali penale, a protiv ekipe iz Varšave bili su polovični. Ivanović je promašio, a Ovusu pogodio.

"Dešava se da veliki igrači promašuju penale, meni je bitno da žele da šutiraju. Biće i golova iz penala, kao što je već bilo u ovom meču".

Trener Čukaričkog sumirao je do sada urađeno od početka priprema 20. decembra.

"Igrači rade prilično profesionalno. Verujem u njih, ali i oni moraju više da veruju u sebe. Ova utakmica je pokazala da ne bi trebalo bilo koga da se boje. Moraju da poštuju prvo sebe, da prođemo tu barijeru, kad igramo protiv velikih klubova sa istorijom, da znamo da možemo ravnopravno da takmičimo sa njima. Svakako da je razlog mladost ekipe. Ipak, par mladih igrača je odigralo odlično", istakao je Kerkez.


tagovi

ČukaričkiDušan Kerkez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara