Komentari na vest

Trener gospodskih manira i Zvezdino rešenje na duže staze

P

Pazi

pre 2 meseca

Zvezdaši su uvek bili gospoda.
B

Bojanko

pre 2 meseca

Simpatican lik, gospodin i dobar trener, pritom i brat Grk. Podrska za Janisa i neka nas uspesno vodi jos par sezona.
S

Sferopulos

pre 2 meseca

Osvojio sam evroligu mogu sad da budem ponosan
A

Asdfjklc

pre 2 meseca

Ima li neko hrabrosti da napise tekst o tome kolika je sramota da jedan evroligas objavi da ne moze da garantuje bezbednost sudijama u finalu plej ofa?
c

cccc

pre 2 meseca

Za Rumenka gospodin sa velikim G. Ali i kao takav gospodin je dobio tehničku ili dve a nikad nije protestovo i ton povisio. Rumenko je više proveo u terenu i protestuju i kod sudija i niko mu nije ni zapretio i opet kmeci kako su sudije bile protiv njih.
m

macVilandee

pre 2 meseca

klasičan rčma
M

Ma da bre to

pre 2 meseca

Nisu 24h sastavili vec izlaze iz rupe grobosi. Ajmo.u rupu, sram vas bilo, jos imate obzira da nesto pisete posle metle, ponizenja, posle muka i gasenja tona u 4/4 na areni
M

Miron

pre 2 meseca

Gospodin trener, taman za F 17 Evrolige.
G

Grobarcina

pre 2 meseca

Sledece sezone ce da ga teraju 🤣🤣🤣
m

marko5533

pre 2 meseca

Gospodin covek za 6 meseca u Zvezdi, vec 2 trofeja (od toga onaj najbitniji u ABA ligi), dok neki evo treca godina za sada samo jedan trofej na spucanih 100tinak miliona! Ako ste vi zadovoljni, mi navijaci Zvezde smo jos zadovoljniji, svaka vam bila ovakva (godina)!
G

Grobarcina

pre 2 meseca

Marko ne seri samo znate da pricate o milionima ovo je namestena titula sve vam sudije sudile u korist svih 6
m

marko5533

pre 2 meseca

@Grobarcina, bice vam lakse kada priznate sami sebi. Isplacite se bice vam lakse! Ali opusteno, posto se drzavno mezimce ponovo ce drzava da uleti sa kintom za novi WC!
G

Grobarcina

pre 2 meseca

Marko zato ces opet biti ljubomoran i plakaces sledece sezone !
G

Gorostase

pre 2 meseca

6:0 džaba botuješ, doduše nije za džabe, znaš ti vragolane kako se prodaje Srbija za espreso sako i patike i letovanje u Albaniji. Očajnik si. Žao mi te je.
R

Realno87

pre 2 meseca

Sve je to super ali nama treba iskorak u Evropi. Ne može više da se vadi na priču kako nena novca, za zemlju košarke u kojoj se deci lepi lopta za duke budžetu naših klubova su ravni budžetu Monaka, Bajerna itd itd… jer zvezda ima osnovu u domaćim igračima koje ne treba da preplati. Ima odličnog kapitena, domaće igrače za rotaciju koji stvarno igraju nekada i izvan granica svojih mogucnosti. Klub je prešao i u Arenu, glasam za to da i sezonske karte bidu skuplje ali da se dovedu ozbiljni igrači, atlete, dobri defanzivci, da nisu istrošeni. Ne radi se tu o 10 igrača već o 4-5. Recimo Loyd, Okobo, Olejeje, Kalinić, Jovic, Jaiteh, Smitc, Motejunas, Nebo, Boldwin, McKisik, Fall iz Asvela, Luwawu… Rokasa ostaviti za rotaciju, Bolomboy produžio, dolazi Plavsic, Djurisic. Ako već dovodiš stranca dovedi nekog ko pravi razliku i ko garantuje 25-27 min vrhunske igre. Boce bolji rezultati, uloženo će se vratiti kroz posećenost. Svako će doći da gleda Boldwina recimo ili Loyda ali neće svako doći da gleda Vildozu jer dečko pola sezone psihički pukao.
S

Sa Covicem na celu

pre 2 meseca

svim njegovima marifetlucima, saopstenjima i gostovanjima na dva dana najlakse je trenerima da budu gospoda. U Zvezdi nema nista gospodsko.
P

Pa dа

pre 2 meseca

"Gospodin" gazda Čovke reče i za Ivanovića da je to trener koji ima uspeh na početku ali da nije za duge staze. Tako da...
G

GOROSTASINJICA.PREMOCNA

pre 2 meseca

Napisao reč marifetluk dok je čekao espreso i šta da tvituje za novac. 6:0 dzaba botuješ.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 2 meseca

Ovde se javljaju grobari i komentarišu Evroligu i kako je to reper uspešnosti i umeća kluba, igrača i trenera. Zvezda je cele sezone igrala nekompletna sa mnogo povređenih igrača. Teodosićem nije odigrao pola utakmica, Jago kada je igrao u životnoj formi povredio se, Topić u drugoj zvaničnoj utakmici povreda pa u prvoj utakmici plej ofa povreda. Hanga povreda tokom sezone pa povreda pre plej ofa. Mitrović dva meseca van ekipe zbog povrede. Nedović i Lazić isto tako i ono najvažnije Zvezda je nakon nesrećnog poraza od Žalgiris u Areni početkom februara digla ruke od Evrolige jer su ljudi iz kluba trezveno razmisli ili i rekli ne vredi se tući za plej aut Evrolige odnosno 10 mesto jer ono ne donosi ništa, jer uz puno sreće treba doći dotle i potom doći nekako da igraš protiv Reala na ispadanje. Poslednjih 8 kola Evrolige Zvezda je igrala rekreativnog čuvajući svoje najvažnije igrače i sve je dato na osvajanje Aba lige. Tako da 16 odnosno 11 mesto nije nikakav reper da je Partizan kao nešto uradio. Pogotovo što je kriterijum suđenja tih famoznih sudija bio dijsmetralno suprotan za jedne i druge. Sudije su gurale Partizan i donele im četiri direktne pobede protiv Panatenaikos, Monaka i Milana u Beogradu sa neverovatnim preokretom u drugom poluvremenu i Žalgiris u Kaunusu. Pravi reper je ukupan broj utakmica u svim takmičenjima i osvojeni trofeji a u tome Partizan ukupno ima 30 poraza a Zvezda 27,Zvezda je osvojila 2 trofeja a Partizan 0.U međusobnim susretima 6:2 za Zvezdu a u finalu plej ofa 3:0 za Zvezdu ili 6:0 zaredom. Ovde više nema priče ko je bolji. A što se tiče trenera koji osvoji dva trofeja, tuče najvećeg rivala 6:0 i pored svih povreda igrača koje je imao tokom sezone i pored toga što on nije sastavio ovaj tim može se reći da je pravi trener za Zvezdu i da je bolji od svih koji su bili treneri za vreme Čovića uključujući i Radonjića. Ko neveruje uverićete se već sledeće sezone i rezultatima u EL.
A

Alo Železnik

pre 2 meseca

Htedoh da odgovorim... Ali ne bi ti to razumeo. Ne vredi.
N

Ne kenjaj

pre 2 meseca

Mnogo !
p

pedja986

pre 2 meseca

ostace upamcen po jos jednom rekordu, -45...decembar plafon...
A

Arroyo

pre 2 meseca

Plači isplači se imamo metlu da počistimo opušteno
@

@pedja

pre 2 meseca

...ima nas koji pamtimo kada je partizanu to bio standard.
F

Familija

pre 2 meseca

Sferopulos je odradio jako težak posao došao u teškom trenutku sezone a iz iste izlazi kao POBEDNIK i ŠAMPION i mi sa njim i igračima zajedno i zbog toga BRAVO ZVEZDO i zato SAMO NAPRED GAZI FAMILIJO idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii SVI NA KALEMEGDAN
S

Saša Le

pre 2 meseca

Na sinoćašnjoj konferenciji za štampu svako obraćanje novinara Obradoviću sa gospodine je bila direktna uvreda za ovog čoveka. Jer je on na svojoj konferenciji pokazao šta je pravi gospodin, ne vređajući nikog, ne kukajući na sudije, odati poštovanje protivniku. Lako je biti trener najboljim i najskupljim igračima, lako je osvajati trofeje sa njima ali je teško biti čovek i gospodin u prvom smislu. "Gospodin" je produžio ugovor jer dobro zna da nigde u Evropi ne bi dobio ni 100000 eura po sezoni a kamo li 2500000.
M

MNM

pre 2 meseca

Školovao najvećeg 6 puta ejj 6 puta zaredom..a slabiji nam tim.Njima sve stranci po više sezona zajedno al krivi im sudije cia bia i tako to po navici:))Bravo Janis!!:)))
5

56789

pre 2 meseca

KOJI CE BITI SMJENJEN POSLE TRI KOLA EVROLIGE ILI EVROKUPA TEK CE MO DA VIDIMO
I

Izvini

pre 2 meseca

šta ti sada imaš s tim? Opterećuj se desavanjuma u svom klubu,ne znam šta ste osvojili ove sezone podseti nas molim te?
K

Kako te

pre 2 meseca

Prvi nauci Cu, Ces, Ce Cemo, Cete, Ce Ajde prvo da zavrsis treci osnovne, pa posle kosarka.
D

Dusi

pre 2 meseca

Metla šesta zaredom sinovac metlicaaaa
p

pedja986

pre 2 meseca

da li ste realni, covek je bio vreca u El, pre mesec dana 45 razlike, dobio nikad jadniji Parzizan i vi ga velicate, a do juce pljuvali najcrnje? Ja mu dajem decembar maximalno, dajte malo gledajte globalno, nerealno da se samo na Aba zadrzavate, a u pravoj ligi 5 mesta ispod nas tuznih.
K

KIMI 85

pre 2 meseca

Uf batice, kako jadan alibi. Cim izgubite, onda je najjadniji partizan. A pojacanja iz Nba, dva iskusna evroligaska igraca, par reprezentativaca. Na sve to Obradovicev skauting dok se Janis oko ovog rostera nije pitao skoro nista. Kakav god da je, sine 6 puta zaredom. Ja bih cutao..
L

Logitech

pre 2 meseca

I Ivanovic im bio resenje na duze staze, kad ono zamenio ga Grk.
B

Bon.Jovi_985

pre 2 meseca

bitno je da vi imate kontinuitet i dugoročno rešenje sa Želimirom...

VecaBg1971

pre 2 meseca

Teodosic, Nedovic, Guduric, Kalinic,Bolomboj, Mitrovic, Plavšić, Jago, Jović, Tomkins, Moneke, to je 10 igraca za sledecu sezonu...mozda Ilic da ostane, za Gedraitisa ne znam sta da mislim posle svega...Lazica takodje...Topić pitanje sta ce dalje. Po jedan jos igrac na 2,3 sa ovih 10 nabrojanih i to je roster, malo starija ali opasna ekipa. To su moje zelje a sad sta je realno, videcemo. Tobi, Gilespi, Smart, Lazarevic, stvarno nisu igraci koji donose neku razliku na terenu,u najmanju ruku, tako da treba da odu, po meni.
J

Jaa

pre 2 meseca

Moneke ahahahha. Odakle vam pare za njega jesi li realan?
O

Ognjen Drinski

pre 2 meseca

Ne do Bog a ni Sveropulos za ovakvo nešto...

VecaBg1971

pre 2 meseca

Teodosic, Nedovic, Guduric, Kalinic,Bolomboj, Mitrovic, Jago, Jović, Tomkins, Moneke, to je 10 igraca za sledecu sezonu...mozda Ilic da ostane, za Gedraitisa ne znam sta da mislim posle svega...Lazica takodje...Topić pitanje sta ce dalje. Po jedan jos igrac na 2,3 i 5 sa ovih 10 nabrojanih i to je roster, malo starija ali opasna ekipa. To su moje zelje a sad sta je realno, videcemo. Tobi, Gilespi, Smart, Lazarevic, stvarno nisu igraci koji donose neku razliku na terenu,u najmanju ruku, tako da treba da odu, po meni.

VecaBg1971

pre 2 meseca

Dingospo...Don Sferopulos
P

Psihozza

pre 2 meseca

Rešenje na duže staze...hahahaha...najuricete ga do zime :)
@

@psoho

pre 2 meseca

🧹🧹🧹🧹
d

d.g.

pre 2 meseca

Ma neee. Žoc je oravo rešenje 🤣🤣🤣🤣
M

MNM

pre 2 meseca

Nije bitno samo vi vašeg da zadržite:)))
J

Jes vala

pre 2 meseca

Tako i Bahar na duze staze i najurise ga, samo ovaj sa punim parama u dzepu,dodje Supermen i postade super heroj.
n

ng

pre 2 meseca

e tako se na kraju zavrsi kad je trener veci od kluba
S

Sada...

pre 2 meseca

treba pokusati dovesti Madara i Kaminskog,dobar je igrac treba ga doraditi i u drugoj ekipi sa drugim trenerom bio bio odlican igrac,odlicno bi se uklopio umjesto Gilespija.Centarska linija Bolomboj,Kaminski ,Mitrovic.I na taj nacin podici kvalitet i prednost sljedece sezone u duelima sa Partizanom.
n

neshha

pre 2 meseca

Ima jedan problem sa njim.Malo-malo pa menja prezime.Do pre neki dan je bio Petopulos sad je vec Sestopulos.
L

Lady

pre 2 meseca

Jeste resenje ali za domace okvire, za iskorak u Evropi mrka kapa
A

Aranđel

pre 2 meseca

Odličan trener samo treba pametno odraditi prelazni rok.Vecina ekipa nam je davala koseve preko 4-ke koju nismo imali .
v

vladano79

pre 2 meseca

Doktor košarke Janis Sferopulos.
L

Logitech

pre 2 meseca

Taj tvoj doktor bio 16. u Evroligi.
м

мрки меда

pre 2 meseca

Сада освојити и лигу и довести Менекеа,Берона и Лојда,ако Тео завршава с каријером ,Болдена и да се коначно нешто више уради у Лш
d

d.g.

pre 2 meseca

Beron dve sezone povređen a ima 33....
M

Malo li je

pre 2 meseca

Gospodskih 106 slodobnih bacanja u 3 tekme
k

koš i lična

pre 2 meseca

Zar još uvek pratiš basket?
k

koš i lična

pre 2 meseca

Gledaj pravila u ragbiju i basketu se bitno razlikuju
g

gost1234

pre 2 meseca

u Srbiji se kaze utakmica!!!!!!!!!!!!!!
@

@malo

pre 2 meseca

🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
U

Urgh!

pre 2 meseca

I pobijedimo, makar trećinu smo promašili...
D

Dexl

pre 2 meseca

I 28 asistencija vise od partizana...
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Ja bih Tompkinsa zadržao i sledeće sezone u Zvezdi. Posle godinu dana gde nije igrao, kada je dobio minute dosta dobro je odigrao. Sada kada je upoznao klub i ekipu, kada prodje pripreme, biće to opet stari Tompkins, a stari Tompkins je bio brutale. Treba zadržati kostur ekipe, da svi glavni igrači ostanu. Rešiti se Gilespija, Smarta, Tobija, ne znam koliko još ugovora imaju Ilić i Lazarević, dati ih na pozajmicu. Što se tiče Geidraitisa i Hange, podeljena su mi mišljenja, niti sam da ostanu, niti sam da odu, baš ne znam. Kalinić će sigurno doći, treba pokušati vratiti Dobrića i Gudurića mada teško, možda Lojda. Priča se da je Vildosa rešena stvar, i za njega su mi podeljena mišljenja, dečko ima košarku u malom prstu, ali ima ozbiljnu promaju u glavi. Sledeći prelazni rok mora da se uradi pametno, dosta se radilo na vrat na nos, treba uraditi dobru selekciju ekipe.
2

2r4

pre 2 meseca

Srećan Bonzi Kolson svima koji slave.
J

Joksa1986

pre 2 meseca

Topic ide u NBA, navodno Čović traži 6 miliona dolara obestećenje ako bude medju 8 pikova😂. 5 igraca ide... Nece biti tu Tobi, Smart, Gilespi, Topic(NBA) i Ilic(koji ce u Megu). Plavsic je zavrsen, Djuris ce zavisiti od NBA, ako ne bude u prvoj rundi nas je 👍 Pregovara se sa Kolsonom iz Makabija, sa Kalinicem iz Barse i za sada u opticaju je Dubljevic iz Zenita i Vildoza iz PAO. Mitrovic ima jaku ponudu Armanija, Gidra ima ponudu ali verovatno ostaje kod nas. Mislim da ce sastav biti ovakav : Jago, Vildoza, Teo, Nedovic, Djurisic, Hanga(nece poceti sezonu i nece biti na terenu prva 2 mjeseca), Lazic, Gidraitis, Kalinic, Lazarevic, Davidovac, Colson, Tomkins, Mitrovic(ili Dubljevic) Bolomboj i Plavsic.
f

fgg

pre 2 meseca

Kakav bre Dubljević, on je bivši igrač već dve godine.
I

Istina je negde tamo

pre 2 meseca

Da se uradi ozbiljno naucno istrazivanje kakvo je to stanje uma kada ti posle 6 uzastopnih poraza u 3 razlicita takmicenja ( najubedljiviji od tih poraza je bio u EL ) sa minimum 10 razlicitih sudija, verujes da si pokraden, to su ozbiljni problemi dodira sa realnoscu.
l

lion zion

pre 2 meseca

bilo je potrebno 6 metli da bi neko skupio muskost(zbog pritiska javnosti ) i napisao tekst o Janisu koji 6i put za redom izlazi sa manjim budzetom i timom koji nije seliktiro i deluje kao streptomicin na zelimira.efikasno
D

Daba

pre 2 meseca

Gospodin trener što jedini shvaća i sluša Čovića a ne razume ni reč srpskog jezika
Z

Zema

pre 2 meseca

Jel istina dase u Zvezdi vraća Luka Mendosa jer ga Panratinikos više neće hoće da ga se rešu. Nemože on nigde da igra osim u Zvezdu
U

Urgh!

pre 2 meseca

Kad svako nepismen želi da dijeli lekcije i morališe... Prvo gramatika druže, pa onda ostalo...
G

Gost83

pre 2 meseca

Nadam se da ce Šestopulos da ostane i naredne sezone a i one tamo...sto zbog kontinuiteta koji je potreban da bi bilo koja momcad imala neki uspeh, sto zbog domaćeg prvenstva i Rumenoglua, koji već ima poprilican kompleks. 🔴⚪
M

Marko Srbija

pre 2 meseca

Pa naravno da je gospodin kada nije Srbin...😀😀😀a ovaj drugi koji zamisli trenira Partizan je iz tamo nekog Cacka...to mu isto dodje kao da navijas za galatasaraj protiv zvezde ili ti nedaj Boze partizana...ko ce koga ako nece svoj svoga...p s.sve cestitke zvezdi na osvojenoj tituli i treneru koji je odradio lavovski posao...za normalne to je tema za segu sa komsijama i kolegama na poslu...za nenormalne razlog za mrznju...
R

R75

pre 2 meseca

Gospodin? Gospodin koji iz pomoc sudija, drzave, podlosti, prevara i ostalih stvari dosao do titule.Svaka cast takvom gospodinu.
y

ynwads

pre 2 meseca

Promasio si vest, ta koju si ti komentarisao je stara godinu dana. Tj. malo manje od godinu dana, jer se Aba liga igrala dosta kasnije te godine, zato sto se taj tvoj trener cekao da zavrsi sa obavezama, ali tad mu to nije smetalo.
0

0404050

pre 2 meseca

Placi mala placi, dobro se isplaci 😂😂😂
N

Nanas

pre 2 meseca

Svaka cast tebi kad imas hrabrosti da posle ovakog metlanja u svim takmicenjima imas hrabrosti da napises bilo sta...cak se i Tegi i Zeks vasi gurui ucutase,ali eto ti napisa nesto ovako dubokoumno,ni sam ne verujes u to sto pises...,ali valjda je tako lakse nego istini pogledati u oci...
K

Komsija_mali

pre 2 meseca

Dobro je dok tako razmisljate, za sve vam je neko drugi kriv i za sve uvek postoji neka teorija zavere. Samo tako nastavite i tonite sve dublje :)
H

Hulio

pre 2 meseca

Janis uvek gospodin,hvali partizan hvali zeljka uvek sve najbolje,covek ima manire gospodina...dok rumeni dno dna u svakom smislu..setite se 2005g kako je i tada svalio na druge..fuj
S

Sta, sta

pre 2 meseca

Svalio sto ih jurio pijane po splavovima i da se uozbilje jer igraju za reprezentaciju, za svoju zemlju.
G

Gorostase

pre 2 meseca

Tebi samo kafana u glavi. Jel si i sada u kaficu?
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

MORAMO DA IMAMO KONTINUITET!!! Njegov odnos sa igracima, pre svih Teom, dovoljno govori da je ovo pravi covek, jer Teo nece trpeti bilo koga, prosto takav je temperament. Zahvaliti se Tobiju, Smartu i Gilespiju. Ilic i Lazarevic negde da igraju, mali Kostic da igra seniorsku kosarku 1: prvi plej, Yago, Teo 2: bek starter koji donosi 12-15 poena u kontinuitetu, Nedovic, Lazic 3: Stratno krilo, bilo bi extra da bude Djurisic, Hanga/Gedraitis 3/4: Kalinic 4: Davidovac,Tomkins 4/5: Mitrovic 5: Bolomboj, Plavsic
B

Babaroga

pre 2 meseca

Ovaj Grk izmislio košarku za Obradovića, pričam o sadašnjem vremenu, koje je Željka očigledno pregazilo
G

GostO

pre 2 meseca

Pre svega veliki gospodin, a onda i odlican trener! Bravo Janise! Za Zeljka postavio standard i u medjusobnim duelima i odnosom prema novinarima i protivnickom timu!
D

Da ste najbolji lagao vas Željko

pre 2 meseca

Gospodin Janis Šestopulos. Samo često menja imena. Bio je pre neki dan Petopulos, a uskoro će biti i Sedmopulos pa je najbolje da ga zovemo Janis Metličić.
.

.....

pre 2 meseca

Do pre dve nedelje ste ga pljuvali na sav glas...
D

Dachazvezda

pre 2 meseca

Pa ti dodji pre dve nedelje onda :)) Tad nije bilo ni 3:0! Vi baš usli u finale, izbacili Ferela i pretili nama! Liga korektna, forma se diže, sve ok bilo... isprasicete nas pre 20H ljudi. Vaš nikad jači period:))))😂 Vidiš sta se sve desi za DVE NEDELJE :)))
M

Maestro

pre 2 meseca

Za nesto vise u Euroligi mora se dovesti cela startna petorka,a od ovih igraca moze da se probere druga i treca petorka...
Z

Zvezdas1989

pre 2 meseca

Dok su neki navijaci pljuvali Sferopulosa kad su igraci bili u kanalu,ja sam ga podrzavao sam.Mogu slobodno da kazem da mi je ovo najdrazi trener Zvezde,kad pogledas sa kakvim je igrackim kadrom uzeo titulu,Bez planiranog Nejpira,Simonovica,Bjelice.Odlican trener,al pre svega veliki gospodin.Sledece sezone ima da bude ozbiljna ekipa ako se Covic ne bude mesao u selektovanje ekipe.Ζήτω ο μεγάλος Sfairopoulos
D

Dalibor CZ

pre 2 meseca

Sto bi rekli sve kontra od Obradovica.
k

kakone

pre 2 meseca

Sto se tice ljudskih manira, volio bih da ostane dugo u Zvezdi. Sto se tice trenerskih, ne bih rekao da je resenje. Ona Zvezda od prosle godine bi dobila ovu Zvezdu lagano, ali lagano. O Partizanu da ne pricam. Koliko je i igri Zcezde gresaka, prodatih lopti, akcija koje su bez ideje, da je to uzas. Sad je sve lijepo, sjajno kad se uzme titula, ali treba reci da Partizan ne lici na proslogodisnji, da se i laiku vidi da Zeljko ne zna kud udara i da je hemija u ekipi uzasna. Pa sinoc ulaze igraci koji se u zadnje vrijeme nisu skidali, i njima cudno od kud u igri. I pored svega toga, da je Panter ubo bar dva suta, ko zna kako bi se zavrsio mec. Tako da Zvezda ne igra nista bolje nego cijele sezone pod Sferopulosom.I ne bi volio kao sa Duskom, posle par kola Evrolige da dobija otkaz i Jovo nanovo.
D

Direwolf

pre 2 meseca

Слажем се да је прошлогодишљи тим Звезде био далеко јачи од овогодишњег. Али није га Сферопулос селектирао. Видећемо какве ће потезе летос повлачити.
n

ng

pre 2 meseca

a da je nedovic pogodio nesto,sta bi bilo?
Č

Čedica

pre 2 meseca

Zašto ne budete objktivni?
S

Sferopulos

pre 2 meseca

Osvajamo evroligu sledece sezone 🙄🙄
A

Asad

pre 2 meseca

Jovan Dučić: "Gospodin se rađa, kao i genije".

The KING sa Sportske

pre 2 meseca

Cuci mu italijanka opasno
Z

Zvezda prvak Evrope u košarci 2025

pre 2 meseca

Dogodine evro titula sa Zvezdom !

Sakur

pre 2 meseca

Moze da dominira samo u aba ligi gde ima coviceve sudije,videli smo ga u evroligi
Z

Zonpi

pre 2 meseca

Ziv li si mukice ??? Jesi krenuo u vrtic,a titule video nisi ? Sta te jos cika Tegi naucio ??? Aj budi dobar pa nam kazi....i ne placi vise...jos malo pa ce nova sezona i novo lozenje,a onda u maju opet ces ostaviti isti ovaj komentar 😂😂😂
K

KIMI 85

pre 2 meseca

One sudije sto su vas pogurale protiv Buducnosti?
B

Baš te

pre 2 meseca

žalim,fudbal si prestao da pratiš a evo vidim nije ti ni do košarke.
G

Gost RS

pre 2 meseca

Za ponašanje kapa dole. Ali igra mora biti još dosta bolja ako imamo neke ozbiljne ambicije. Imali smo dosta loših napada, Partizan je bio lošiji od nas a da ih je krenuo šut jer drugo ne znaju bilo bi gusto. U svakom slučaju zaslužuje da ostane.
R

Realno87

pre 2 meseca

Prerano za definitivne zakljucke. Jedno je istina da je reč o treneru sa manirima i kulturom. Nekom ko zaslužuje klupu ozbiljnog tima. E sad da bi se opisao kvalitet mora iskorak da se napravi u Evropi i da se konačno pogofi sa svim pojacanjima. Za pocetak prepustiti mu sezonu da sklopi ekipu uz obaveznu trenersku odgovornost!!! Naravno kada se ekipa sklopi da odma izadje na konferenciju i potvrdi da su svi igrači njegova zelja. Da ne bude pljuvanja posle nekog otkaza kao u Slučaju Ivanovića, Obrafovica, Radonjica itd… za sada na dobrom putu
B

Burek

pre 2 meseca

Odličan komentar !!!
B

Burek

pre 2 meseca

Ovakvi ljudi treba da budu treneri naših klubova - nije bitan isključivo kvalitet, nego i ljudskost i odsustvo sujete. Željku svaka čast za 9 titula EL, ali njegovo vreme je prošlo. Sferopulos je car !!!
M

MOT

pre 2 meseca

Kakve sad veze ima Zeljko hahahahhahahah kakva opterecenost sa covekom
G

Grobarcina

pre 2 meseca

Videcemo Sferopulosa sledece sezone i Zeljka !
B

Batistuta1

pre 2 meseca

Tvoje je prošlo odavno.
I

Ivan OL 91

pre 2 meseca

Da se popne u hijerarhiji iznad Radonjića treba još puno puno uspjeha. Čovjek je jednostavno sinonim za titule i neko ko je redovno pobjeđivao aktuelne prvake Evrope. Za Aba ligu da ne pominjem. Svako treće kolo je pobjeđivao sa 30 razlike.
J

Jeste

pre 2 meseca

Gospodin od svih Zvezdinih trenera do sad, ali ako zaredja u Evroligi 3 poraza ima da ga smene.
V

Vasilis

pre 2 meseca

Dobro je na kraju. Nekako mi lici na situaciju oko Piksija. Osporavaju ga navijaci cele sezone, nisu zadovoljni igrom, izmenama, izjavama (Janis je previse blag), a rezultati su tu. Malo su mi bile cudne petorke tokom finala ali smo opet dobro prolazili.
N

Ne poredi

pre 2 meseca

Sferopulosa i piksija, amateru. Kakav piksi, botino
M

Ma

pre 2 meseca

Bratić sa saopstenjima i pritiscima uvek dobro prolazite, samo sto u Evroligi ne prolazite dobro.
@

@ma

pre 2 meseca

Колико видим ви то радите, ал ево први пут поштено суђење у финалној серији АБА Лиге и одмах метла.
V

Vasilis

pre 2 meseca

Ne poredim drugar nego govorim o atmosferi oko 2 trenera. Janisa cele sezone osporavaju, zameraju mu se promene, kako gasi igrace izmenama kad su u formi, kako rotira pogresno i bira lose petorke, ali rezultati su tu. Isto Piksija, ja prvi pljujem, a covek ipak ima SP, EP i Ligu Nacija.
A

A sta ti

pre 2 meseca

@poredi ocekujes da Piksi bude prvak Evrope i Sveta sa osrednjom ekipom.Ovakav komentar može samo napisati neko ko nije svestan svojih mogucnosti.
n

nidza1981

pre 2 meseca

osvezenje na trenerskom nebu, bez budalastina, bez 'egzibicionizma', velikih reci.. rad, red i disciplina.. edukovao je marketing trenera ne samo na terenu vec i na pres konferencijama
O

Ognjen 161

pre 2 meseca

Kakvih manira, čovek još uvek u šoku šta mu je MVP finalne serije Milivoje sudio na prvoj utakmici. Vrhunski je odradio sezonu u Evroligi.
6

6:0

pre 2 meseca

6:0
K

Kemp

pre 2 meseca

Potpišite Šefa na 5 godina, zaista čovjek je PRAVI GOSPODIN, ne lažni .... Odriješene ruke mu ostavi Čovke, neka čovjek dovede ono što mu treba, i to sad u Junu završavajte. Jago, Nedović, Teo, Bolomboj, Rokasa treba potpisat, Mitrović, Hanga, Lazić.. Davidovac, Gilespi, Smart, Tobi, Lazarević, njima se zahvaliti. pozz
A

Alex20

pre 2 meseca

Da se zahvaljujes Dedi koji uvek prska po avangardi i Mitru kapitenu?Srami se
M

Mario krkmg

pre 2 meseca

Sferopulos je veliki gospodin. Kulturan, lepo vaspitan na konferenciji, nijednu lošu reč nije rekao o protivniku. Čovek sa manirima i stavom. Zvezda je pogodila sa njim. Pravi čovek na pravo mesto. Cestitam na tituli.
i

imamo ljude

pre 2 meseca

u klubu koji su zaduzeni za pljuvanje i provokacije...cak i medju igracima...
O

OkosBokos

pre 2 meseca

Najveca odlika je jer je jedan pravi gospodin. Kako postuje nasu zemlju, navijace Partizana, nase se podrazumeva, protivnike, bas fin covek. Eno sinoc komentar na navijanje “Mozda je bilo psovki, ne razumem srpski, ali je to normalno svuda”. Jedan drugi covek, predstavlja se kao najveci Srbin, sa mnogo vecom i uspesnijom karijerom od Janis, radio svuda u Evropi, dodje i pljuje svoje zemljake i govori kako ovo nema nigde, iako su ga pljuvali i gadjali u svakoj zemlji gde je radio. Prica kako je znao u kom smeru ide serija, ali nije znao prosle godine i tad mu je sve bilo potaman. Sto se Janisovog rada tice, ima tu jos dosta prostora, ali se nadam da cemo napokon imati sezonu gde trener napravi roster i vodi taj tim do kraja sezone.
h

hst

pre 2 meseca

Srami se bruko jedna
G

Gorostaseee

pre 2 meseca

Da si se krstio j nedelju ne bi danas drhtao kao prut, glavati
G

Grobar_Brisel

pre 2 meseca

Zato sledece sezone u evroligi nema covketa ima da zaredja poraze samo tako a Avangarda Partizan ima da blista i opet ce da budu ljubomorni mali navijaci malog kluba iz zeleznika fmpa 🤣🤣
Ž

Žeks82

pre 2 meseca

baš si smešan😁
Х

Х Х

pre 2 meseca

Ви играте Еврокуп, не треба да бринеш о Евролиги.
0

0304959

pre 2 meseca

Popij saku lekova i nastavi da kmecis zeno u crnom 😂😂😂
G

Gosti

pre 2 meseca

Sledeca sezona je vas moto i u Fudbala i Košarci

Srpski samuraj

pre 2 meseca

Počistio je malog kluba, državnog projekta iz Prislonce/Laktasa sa 6:0! Otresao ga sa ramena kao dečija igračka! A mali klub i pored državnih miliona nije uspeo da se plasira ni u prvih 10! Ma sjajno! 😄 Obriši suze, pa se javi ponovo.
B

Bravo Janise

pre 2 meseca

cestitam na tituli idemo jako po kls ali posle toga da se duboko zasuku rukavi i pojacamo kvalitetno ekipu za iskorak u Euroligi a za to su potrebni 3-4 kvalitetna pojacanja na ovaj tim + Kalina pa moze i Dobric ako ne dolazi Djurisic
Х

Х Х

pre 2 meseca

Мислим да је Добрић више него реалан, Виртус губи спонзора на крају сезоне, па ће бити распродаја. Тео, Јаго, Недовић, Лазић, Томпкинс, Давидовац, Боломбој, Митровић. На то додати Калинић, Добрић, Гудурић, Петрушев, Плавшић (већ договорен) и један бруталан плеј и то је одлична екипа, а језгро су домаћи играчи.
O

Ooopppp

pre 2 meseca

Janis je jedan veliki gospodin. Uprava mora bolje da odradi prelazni rok. Ovaj skor od 6-0 moze da se produzi jos ali pod uslovom da se Partizan pojavi u Kls-u.
p

pietrys

pre 2 meseca

gospodin, svaka cast