Komentari na vest

Čikago Bulsi Pepa Gvardiole i mogući 'Last dance' 2024/25

A

Alex DeLarge

pre 2 meseca

Zamislite da se ovaj trenutni Junajtedov ocaj nastavi jos 10 godina, bez Evrope i poneku borbu za opstanak.. i onda dodje baja koji od tog kluba napravi dinastiju i to uz skromni budzet... Jer, nemojte brkati loncice, Ferguson je dosao u devastiran klub, naosvajao se svega, pa su uz uspeh ma terenu dosle pare. Nisu bile dati vektor kao u Gavrdiolinoj jednacini. E, to je uradio Ferguson... Svaka cast Gvardioli, ali covek je dosao u tim sa kosturom, u klub sa kamionima para, sve drugo je bila glazura... Porediti njega i Fergusona ne da nije fer, nego totalno masi smisao zivota... Hocu da vidim da Gvardiola isto ovo napravi od Rome, e tad mozemo da pricamo ove price...
c

coygerizza

pre 2 meseca

Kao veliki navijac Arsenala kazem da je Pep genije i velika trenercina i tacka. Svako ko kaze drugacije ne zna nista o fudbalu. Covek je fudbal i trenerski posao digao na nikad vidjeni nivo. I ovo sto danas polako postaje Arteta je ogromna njegova zasluga, potpisujem. Sto se tice potrosenih para, trosili su ih i drugi mnogo vise, pa i sam Arsenal, ali retko ko je imao ovakve rezultate i uspehe. Sportski pozdrav, ceracemo se dogodine opet u PL
J

Juventino10

pre 2 meseca

Nikad vidjen nivo zvani kruženje oko gola hahahaha
A

Ambrozini

pre 2 meseca

Videli smo ga u ligi sampiona. Od toliko ulaganja jedva jednu osvoji jer Inter nije imao pare za boljeg napadača od Lukakua. Bukvalno svaki trener iz serie a bolji od ovoga,dovoljno videti šta radi gasperini i sa kojim budžetom. Ili inzagi,Italiano,Spaleti prošle godine,Pioli itd itd. Ancelotija necu pominjati njemu ne može vodu da nosi.
O

Odavno vecu

pre 2 meseca

Pamet da ne neko prosuo ne videh.Kakvi argumenti,kakvo baratanje terminima.Zaista poseban covek...
M

Mekmanaman

pre 2 meseca

Da zahvali VAR sistemu za titulu
G

Gorostas

pre 2 meseca

Čelzi Arsenal i Manchester Junajted su američke ekipe. To vam je okej? Za to volite da navijate?

The KING sa Sportske

pre 2 meseca

Normalno da bezi krece Cezijeva era
S

Scaloneta

pre 2 meseca

Gde beeeežite
N

Nikad nisam

pre 2 meseca

Video coveka sa vise dislajkova na svaki komentar u zivotu.Koji negativac al si mi jako zanimljiv...
K

Klasicna desetka

pre 2 meseca

Odlican trener. Ima rezultate. Veliki broj trofeja. To su cinjenice. Opet za mene kao jednog obicnog laika vise vredi titula Lestera sa Ranijerijem ili Porta sa Murinjom ili Grcke sa Rehagelom ili Blekburna sa Daglisom, itd...nego njegovih 5 trofeja sa Sitijem ili Bajernom. Pa jedan Marselo Bijelsa je veci podvig napravio sa Bilbaom kada je stigao do finala Lige Evrope nego ovaj kada je uzeo LS sa timom koji vredi preko milijardu.
T

Talicni

pre 2 meseca

Sve je to lepo ali po toj logici je ljupko Petrovic pet puta bolji trener od Murinja jer je uzeo triplu krunu sa Crvenom Zvezdom kao i onaj sto je trenirao Steuu. Svaka cast Ranijeriju i Murinju na Portu i Lesteru ali Pep je od njih postigao mnogo vise.
1

115 charges FC

pre 2 meseca

I sve to uz samo 115 prekršaja, ma bravo! Porediti ove sa Fergijevim ekipama je uvreda.

Lemi

pre 2 meseca

1. u Fergijevo vreme nije postojao FFP - da jeste prekrsio bi ga sigurno. 2. Nisu prekrsaji nego optuznice - i to za period od 2009. do 2013. Pep je dosao 2016. ako se ja secam dobro. 3. Ti POSTO ZNAS da su prekrsaji a ne samo pretpostavke, imas dokaze - slobodno u London i ugasi ih, posalji u 7. ligu! Jos ces masno da se oparis od toga!
1

115 charges FC

pre 2 meseca

@Lemi, a tebi svaka čast jer braniš sve te malverzacije. Koliki nedostatak sramote...
S

Scaloneta

pre 2 meseca

Neverovatno kako uspeva da ih motiviše iz sezone u sezonu, pri tome to nisu titule koje se lako osvajaju u februaru/martu, već iz godine u godinu je to borba do poslednjeg kola gde je pravo na grešku minimalna. Izuzetan autoritet, zna sa igračima i ima ludačku ljubav (opsesiju) prema fudbalu.
G

Gost1991

pre 2 meseca

Hahahahahaha Covek uveo jedan Brest gde je vrednost igraca prosek 3-4 miliona Emery uveo jednu Vilu u ligu sampiona Kakav crni Gvardiola Pa on bi Brest uveo samo u drugu ligu Lako je voditi arapske milijarde
P

Pa kad je lako

pre 2 meseca

Sta uradi emeri sa tim milijardama da mu monako uze titulu u francuskoj???sedi 1
К

Кљаки

pre 2 meseca

Разлика између Абрамовичевог Челсија и Ситија је што Сити има континуитет у раду. Гвардиола је ту поприлично дуго успоставио је систем,принцип рада зна се који се играчи доводе,на основу којих критеријума итд. Абрамович је често мењао,Јунајтед После Фергусона исто.
S

Scaloneta

pre 2 meseca

@Кљаки i to ne samo sa Pepom, imali su strpljenje i sa Manćinijem i Pelegrinijem, od 2009. godine su promenili samo 3 trenera, nijedan nije bio kraće od 3 godine. Imali su jasan cilj od početka kakav će stil igre forsirati i na toj liniji su i dovodili trenere, nisu kao Man Junajted sa trenerima menjali i stil igre (Mojes pa Van Gal pa onda Murinjo pa sad Ten Hag). Ipak ključni posao su napravili mnogo pre Pepovog dolaska, kada su već 2012. godine počeli sa okupljanjem Barsinih operativaca, Ćiki Begeristajna, Ferana Sorijana.. i pripremali teren za Pepovo dovodjenje i poboljšali poziciju da ga dovedu kad je završio sa Bajernom. To planiranje par koraka u napred je nešto što ne vidim kod Junajteda i Čelzija. Videćemo kako će se pripremiti za Pepov odlazak, da li i na tome već rade.
G

Gost 1991

pre 2 meseca

Emery je za njega trenercina. Znas kad bi Gvardiola doveo Vilu do lige sampiona, pa ni za 10 zivota.
0

0 4 je

pre 2 meseca

Odneo emeri u barselonu i ispao.Od tada nike kandidat za najvece klubove niti ce ikada biti ..
G

Gost1991

pre 2 meseca

Pa kada plastika dovodi kog god igraca pozeli, lagano. Porediti Junajted iz tog vremena i Siti sada, smejurija. Siti klasicna plastika, pumpanje para, ja cu sa njima da osvojim titulu lagano.
P

Pa da

pre 2 meseca

Po meni Pep najbolji menadzer na svetu. To sam oduvek govorio jos dok je bio u Barsi sa onom mozda i najboljom ekipom ikada koju je on formirao i postavio igru tika taka kija je bila dominantna i ucinkivita sa trofejima. Klinci su se podsmejavali i govorili da nece uspeti na ostrvu sa takvom igrom i filozofijom. Sad su pobegli u misije rupe jer ih je Pep demantovao. Napravio je stroj od Sitija u Engleskoj. Sve pohvale za njega jer je profexor doktor fudbala.
G

Gost1991

pre 2 meseca

A ti verovatno imas 15 godina i navijas za Siti, Psz i Al Nasr.
G

Gorostas

pre 2 meseca

PSG gotivim još iz vremena kada im je Ronaldonjo igrao. Al Neser ne gotivim. Gorivim Siti Jos iz vremena Samarasa a i pratio sam ih kada su bili u čempionšipu i baš volim sada Siti kada je tu Gvardiola jer on je od nepoznatih napravio poznate. Na primer Murinjo u kog se kuneš za kog misliš da je najbolji nije računao na De Brujnea. Doveo je par skupih pojačanja. Halanda i Grilisa. Ja stvarno ne znam kog su to poznatog oni doveli. Fodena su napravili. Provalio sam te. Ti si demagog koji podržava Želimira u košarci. Tebi je od interneta ispran mozak.
S

Statisticarius

pre 2 meseca

Autoru teksta,da nastavim niz igraca koji su "uzeli" SVE. G.O.A.T bese...JORDAN,MESSI,DJOKOVIC. HVALA BOGU!!!
L

Lfc

pre 2 meseca

Pare koje je fergi ulozio u to vreme su pandan parama danas,tako da to je to.nije ferguson ni milimetar ispred,nego su u ravni,ovo je samo gvardiola mogao da uradi nijedan drugi trener nije u pl. Toliko ih je proslo kroz najjace ekipe pa nista. Pritom oborio Svaki fergusonov,junajtedov rekord.
Š

Šibar 61

pre 2 meseca

Ja kad pogkedam kompletan tim SIitija,Aje,Akanđi,Nunes,Kovačić,Stons,....itd. i još brdo prosečnih igrač,tu ima nekoliko vrhunskih igrača a ostalo,moje mišljenje tu je x faktor veliki Pep,da ovo vodi drugi trener ne bi videli LŠ,ako ode kraj dominacije Sitija
G

Gost1991

pre 2 meseca

Ti verovatno ne vidis dalje od nosa
I

Inzaghi

pre 2 meseca

Fergi nikad nije uzeo 4 domaće titule u sezoni, nije bio 4 godine zaredom prvak. Ne samo Ferguson nego nikad niko u Engleskoj. Pepov fudbal kopira ceo svet, Fergujev niko nije kopirao. Prednost Fergija je to što on može da uzme titulu sa Flecerom i Kleverlijem, Pep ne moze. Da li bi Pep uzeo još 7 liga kad bi ostao još 20 godina u engleskoj, po mom mišljenju vrlo verovatno. Ko je bolji ili dominantniji, totalno nebitano za neutralnog posmatrača, plavi ce da kazu jedan, crveni drugi.
9

999

pre 2 meseca

Covjek je genije jednostavno. Okej, jeste imao pare, jeste i potrosio, ali je sve visestruko isplatio i vratio. Titule, liga sampiona, polako je napravio i brend jbg, sve vise ljudi i navija za City, plus ozbiljne pare od prodaja igraca. Sta vise traziti od covjeka.. Sto se tice ovo da covjek uvijek ima najbolje igrace, on nije doveo najbolje, nego ih je napravio. Pa pogledajte samo klubove odakle su dosli ti igraci Sitija.. Benfika, Dortmund, Ren, Volfsburg, Aston Vila, Bornmut, Volvs, Atletiko Madrid, Lajpcig, River Plejt.. Plus napravio Fodena i plus titulu mu osigurao rezervni golman koga je doveo iz Arminije Bilefeld hahahs. Prosto receno, genije ovog posla. Meni je drago da se Arsenal dize i mislim da ce biti i jaci sljedecw sezone, ali se bojim da dok god je Pep tu, tesko ce iko prigrabiti nesto bitnije za sebe.
g

gost89

pre 2 meseca

Svaka cast Gvardioli za titule i stil igre, ali ti pises nebuloze. Cuj napravio igrace haha, tim koji je preuzeo vec je imao De Brujnea, Silvu, Aguera i Sterlinga. I onda je doveo bekove Vokera i Mendija koji su vec bili dokazani igraci, pa Diasa kojeg je Benfika napravila a Pep kupio, Laporta za velike pare. Doveo je Mareza nakon sto je ovaj bio najbolji igrac lige sa Lesterom, Gundogana koji je isto bio vec dokazan igrac. Doveo Halanda koji je bio vec jedan od najboljih napdaca na svetu u tom momentu, Gvardiola za skoro sto miliona. Fodena je moze se reci napravio. Stvarno svaka cast njemu, al daj malo realnosti.
g

gostttttttttt

pre 2 meseca

Made in Arabia. Plastika

The Intersect

pre 2 meseca

video da mu se arsenal i ostali priblizavaju po kvalitetu pa odlucio da pali u neki novi prebogati projekat, uopste me ne bi cudilo da to bude PSG narednih godina.
V

Vasilis

pre 2 meseca

Haha kakvi ste vi bezmozgovici. Bas ce da bezi. Celsi sipa milijarde, Junajted isto potrosio, Liverpul takodje pritom imao brutalan tim i igru i sad ce da bezi od Arsenala...Pep je ovo verovatno rekao da malo skine pritisak, voli on tako da glumata. Covek se poigrao sa celom ligom.
V

Venom

pre 2 meseca

Ma sumnjam da ce tamo.Siti je postao veliki klub zato sto je dao da se Gvardiola i njegovi ljudi pitaju za sve u vezi kluba.A u PSG-u se Al Kelaifi pita za sve.Mislim da ce on kad mu istekne ugovor ili se vratiti u Barselonu sto je pre govorio ili ce preuzeti Spaniju
S

Scaloneta

pre 2 meseca

@The Intersect ili što bi rekli domaći navijači "Strah u Pepu izmiče kontroli", ironično naravno :)
J

Jdjdjd

pre 2 meseca

Sipajte mu jos milijardu
m

metla ili četka?

pre 2 meseca

🧹

Lemi

pre 2 meseca

moze on sam da je sipa, samo da proda pola tima uzeo bi milijardu i po. a mislim da ce to i da uradi sad, jer zasicenjenje sad neminovno kod mnogih igraca.

plivajuci zamajac

pre 2 meseca

Covek uvek imao najbolje igrace u svakom klubu, pa naravno da ce da osvoji. Nek osvoji sa Sefildom ako je pravi
.

.,.,.,.,.

pre 2 meseca

eto plivajuci zamakac ce njemu da kaze jel on pravi ili ne
I

Iron man

pre 2 meseca

Sve igrce je sam dovodio, i nije dovodio sve zvezde, od mnogih igraca je napravio igrace. Vrhunski strucnjak koji se dokazao u 3 najjace lige na svetu. Od gov...se pita ne pravi, naravno da je morao imati dobre igrace, ali imali su i neki drugi pa nisu uspevali nista. Navijam za Arsenal ceo zivot, ne volim Siti, ali Gvardiolu postujem.
Q

Qyq

pre 2 meseca

Sto anceloti sa evertonom ili napolijem nije osvojio nista
r

rsczz

pre 2 meseca

Pepov Siti i Fergijev Junajted rame uz rame po meni. Pep je napravio masineriju, nisam ih gotivio prije ali sad ih volim. Mozda zbog toga sto ne pamtim kada me nisu ispostovali na kladzi i hvala im na tome !

The KING sa Sportske

pre 2 meseca

Ja kad gledam igracki kadar Sitija to je jedna savim prosecna ekipa nego dril fudbala Gvardiole daje efekat…

The Intersect

pre 2 meseca

Tebi je ekipa koja ima Edersona, De Brujnea, Halanda, onog ludog spanca Rodrija na sredini, Stonsa u odbrani, Diaza, Vokera… ???
z

zzu

pre 2 meseca

Gvardiola je sa Sitijem osvojio titula,koliko i Čelsi za celu istoriju😆
j

johanes15

pre 2 meseca

ko je od navedenih pre sitija ili van sitija bio svetska zvezda?