Milan Ilić sudi finale Kupa

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.05.24. | 15:39

Već je delio pravdu na meču između beogradskih i novosadskih crveno-belih

Milan Ilić biće glavni sudija u finalu Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine (utorak, 20.15, TV Arena 1 Premium) koje se igra na stadionu Lagator u Loznici, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS).

Ilićevi pomoćnici biće Aleksandar Marjanović i Marko Đuričić, dok je za četvrtog sudiju određen Marko Ivković. Delegat na finalu Kupa Srbije biće Radenko Stevović, posmatrač Dragan Radulović, a u VAR sobi sedeće Lazar Lukić i Pavle Tomić.

Izabrane vesti


Ilić je ove sezone već vodio jedan duel između ove dve ekipe odigran 25. novembra prošle godine u Novom Sadu koji su gosti iz Beograda dobili 2:1. Osman Bukari bio je dvostruki strelac za crveno-bele (4. i 27. minut), dok je izjednačujući pogodak postigao Radomir Milosavljević u 12. minutu. Ovaj duel domaćin je završio sa igračem manje jer su u 88. minutu isključenja zaradili Siniša Tanjga i Srđan Žakula, jedan od asistenata tadašnjeg trenera Ranka Popovića.

Ilić je sudio ove sezone na 14 mečeva u Mozzart Bet Superligi, tri puta Crvenoj zvezdi (Vojvodina 2:1, TSC 3:1, TSC 2:1), a Novosađanima samo u pomenutom duelu sa šampionom u 16. kolu. U Kupu Srbije vodio je samo duel prve runde između IMT-a i Javora Matis.



tagovi

Sudijska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara