KIke Setjen ©Reuters
KIke Setjen ©Reuters

Kike - bruka

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.08.20. | 00:16

Iako verovatno nema navijača Barselone koji ne smatra da je Setjenova moralna obaveza bilo to da odmah nakon meča podnese neopozivu ostavku, on to nije učinio

Nekada nije dovoljno samo da postanete trener Barselone, da bi to bio dokaz da ste u stanju da se nosite sa težinom koju ovaj klub nosi sa sobom. Ubedljivi porazi jesu sastavni deo sporta, ali u Barseloni, bez obzira u kakvom stanju ona bila, ovakvi porazi ne smeju da se dogode.

Sastav Kikea Setjena se večeras nameračio na kvalitetnijeg i spremijeg protivnika, ali će iskusni strateg morati dobro da se zapita na koji je način pripremio i vodio svoj tim, kao i šta treba da vam se dogodi da u jednom ovakvom meču primite osam golova.

Izabrane vesti

Iako verovatno nema navijača Barselone koji ne smatra da je Setjenova moralna obaveza bilo to da odmah nakon meča podnese neopozivu ostavku, on to nije učinio.

"Sada je previše rano da bih mislio o tome da li ću nastaviti dalje ili ne. To ne zavisi od mene, potrebno je ispravno razmišljanje uzimajući u obzir situaciju i važnost ovog ponižavajućeg i bolnog poraza. Ovaj težak poraz me je povredio. Način na koji se dogodio je bio izuzhetno bolan. Ne samo da se brinem za svoju budućnost, već je to bio bolan poraz za klub i navijače. Ne postoji konstruktivna poruka koja se sada može poručiuti. Izuzetno smo frustrani, ovo je strašno bolno za navijače, kao i za nas kao profesionalce. Bolno je i to moramo prihvatiti, moramo misliti da će budućnost biti bolja. Moramo se oporaviti tako što ćemo razmišljati o budućnosti", rekao je Setjen.

Ostaje da se vidi kakva će biti odluka čelnika Barselone, ali je jasno da su Kikeu Setjenu dani posle ovakvog poraza odbrojani. Jednostano, ne može da se zamisli da će pristalice 


tagovi

Kike Setjen

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara