Komentari na vest

Kiprani istakli mane Partizana: Spora odbrana ostavlja prostor za kontre, nedostaje Stojković

N

Nenad Perin

pre preko 2 godine

Proletera, to ste zaboravili!!!
k

kikkoko

pre preko 2 godine

Branice Stevanovic,iskusniji je.Zadnji vezni su Zdjelar i Scekic,na prednjem veznom ce igrati Jojic a krila L.Markovic i mladi as Jovic.Standardni centarhalfovi su Coce Vujacic i Sanicanin,mislim da gospodin gresi,oni nisu uopste spori. Partizan ima i par vrlo brzih bekova i par nesto sporijih, ali defanzivnijih. Velemajstor Ricky ce resiti mec! Inace,ocekujem da u igru udju i umorni Izraelac Natho,krilni napadac Lutovac ,novajlija iz Holandije Menig ,kao i Holender. Sasvim dovoljno za kiparski klub.Namerno ne kazem za Kiprane! Evo,Petrovicu,imas sastav Partizana! To vam nece pomoci!Partizan igra izvanredno, pobedio je mnogo jace ekipe od Anortozisa kroz kvalifikacije,ubedljivo bolje ekipe (Sochi, Santa Clara i slovacki klub Dunajska Streda).Tipujem na 3-1 za Partizan!
М

М21

pre preko 2 godine

Пре све га неће скоро сигурно играти Јојић предњег везног, јер Ће играти 60-ак минута задњег везног, а онда ако резултат дозволи увешће Шћекића да га одмори за дерби, а исто тако неће ни Јовић играти, који се свакако већ чува за дерби, већ ће Мениг да почне, ако не онда Холендер, а на месту 10-ке ће почети НМатхо, јер је одмарао против РКг-а ... А одбрана Партиѕана је свакако доста спора, од бекова, а штопере нећу ни помињати
s

senzacionalno

pre preko 2 godine

Evo,besplatan skauting za Kiprane: Bunarite lopte da padaju oko penala ili malo dublje,i cekajte da se stoperi i golman polupaju,i nek tu 2 igraca cekaju da im se lopta odbije...1 gol minimum garantovan!
3

333

pre preko 2 godine

Све је то лепо, али као ће твој клуб без Павкова против никад јаче Браге ахахахахахахах
L

Laser

pre preko 2 godine

@951357 Od suza posle utakmice sa Bragom,neces videti nista,a kamoli kako je igrao Partizan.A,ipak hoces,jer te bas zabole za klub za koji navijas...bitan ti je Partizan 😂
9

951357

pre preko 2 godine

Baš si mi vickast. Pa Braga je ozbiljna ekipa, i da izgubimo od njih ništa strašno, prvi su favorit u grupi. Ekipa koja će sigurno da igra na proleće u EL. Vas je 10x slabija ekipa od njih pobedila i prodavala vam štikle, i to bez pola tima. Strašno je ako vi ne pobedite Anortozis, jer ste se smejali za Omoniju i pričali kako pojma nema, a Anortozis je još slabiji od njih. Plus vam ide naruku i to što Anortozis igra otvoreno, što vašoj klasičnoj bunkerici odgovara. Samo ne znam šta će biti ako ne pobedite ekipu koja je slabija od ekipe kojoj ste se smejali?
c

cir ces dobiti malisa

pre preko 2 godine

@951,za pocetak,znas li uopste kada vi igrate? Strasno koliko mrzis Partizan a nemas pojma nista o vama
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Tačno sam znao da će primetiti da fali Stojković. Računali su na njega a mi smo sada upravo zbog toga jači. Hvala što je otišao.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

A di je drug Pantic iz Londona
М

М;22

pre preko 2 godine

Оправља се за дерби, тачније за последњих 30 минута дербија када се буде резултат ломио
L

Laser

pre preko 2 godine

Pa zar ce ovi i kod kuce da igraju na kontru?!
9

951357

pre preko 2 godine

A ti misliš da vi nećete?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Ima Anortozis dosta opasnih igraca poput Kajla Lafertija o kojem ne treba trositi reci i Hristofija koji je igrao pre za Omoniju i Sion,tu su ona dvojica sto su dosla iz Paoka,Husbauer je opasan.Sve u svemu dosta dobra ekipa medjutim posto ne igraju toliko defanzivno kao 90% Kiparskih timova bice sansi za Rikarda i Meninga pre svega.Mislim da ni nereseno ne bi bio toliko los rezultat na Kipru ali naravno nadam se pobedi.Bilo bi dobro kad bi Flora uspela bar bod da izvuce protiv Genta mada su nama eventualne tri pobede na JNA karta za narednu fazu i na to bi trebalo ici samo sto mrzim kad vidim da Stanojevic cuva rezultat protiv nekih ekipa,pogotovo sa dva-tri vrlo labilna igraca koja jednostavno nisu takvi da mogu da uspostave kontrolu i da umrtve igru.A koliko su pojedinci jadni,pa da li je moguce da ovde od ovih desetak komentara toliko ocigledno moze da se vidi da jedan isti bolesnik pise sve odnosno ona botina ANALIZA/Nele i svaki put jedne te iste komentare pise od reci do reci i misli niko ga ne prepoznaje,jel si toliko bolestan covece da zivis da bi botovao ovde?
M

Magarce

pre preko 2 godine

Tebe prepoznaju i vranci sa grane, providan si ko najlonske gace
V

Vrh

pre preko 2 godine

Bot proziva!
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Ali. . . "BIVSI FUDBALSKI ARHITEKTA". . . Kao da je Krojf u pitanju. . .
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Zamisli Marković imao sjajnu karijeru grejanjem klupe Liverpula
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Odbrana partizana je busnija od švajcarskog sira.
K

Kobra

pre preko 2 godine

Igrači mesari, tehnički nula al zato biju po cevanici za Ginisa
D

Dil

pre preko 2 godine

Skoro pa stizu Sanogoa. Neprikosnoveni kostolomac LingLonga.
@

@Dil

pre preko 2 godine

Sanogo je najbolji zadnji vezni igrač lige! GLUPERDO vas Zdjelar morao bi da gleda i uči kako igra velemajstor na terenu
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@Dil Sanogo najbolji zadnji vezni? Ne Lupaj!
N

Naravno

pre preko 2 godine

Riki daje golove samo kad ga protivnik pusti
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Pustila ga odbrana Zvezde kad je promesao 3 igraca i zakucao gol Borjanu sa 22 metra. A pustice ga i na sledecem derbiju.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Nikakav tim, navikli da igraju nameštene utakmice
B

Beli2

pre preko 2 godine

Pobedili 7 nameštenih utakmica u superligi
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Prethodnih godina ni namešteno nismo znali da dobijemo.
A

Azex

pre preko 2 godine

Da je partizan doveo mene umesto stojkovica, to bi bilo pojacanje. O kakvoj slaboj tacki on prica?
Š

Šablon

pre preko 2 godine

Uprava se dogovori sa upravom protivnika da prepusti bodove eliti iz humske...e to je metoda koju primenjuje partizan i sa kojom uspešno veze pobede u superligi
l

linglong

pre preko 2 godine

U Srbiji je najbrža u evropi... pa niko ne moze dati gol njima