Dejan Stanković (©Reuters)
Dejan Stanković (©Reuters)

Klađenje protiv Dejana Stankovića najisplativija opcija dana

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.02.23. | 10:22

Kvote u Mozzartu na pobedu Monce nad Sampdorijom, baš kao i kec na Rajo Valjekano protiv Babićeve Almerije, najveće su na svetu

Počinje nova uzbudljiva nedelja, prepuna odličnih sportskih događaja. Već prvog dana u sedmici očekuju nas zanimljivi fudbalski mečevi, pa su i bukmejkeri Mozzarta pripremili iznenađenje za neke od njih.

U fokusu su italijanska Serija A i španska Segunda. Preciznije, Monca i Rajo Valjekano, na čije će pobede protiv Sampdorije, odnosno Almerije, kvota u Mozzartu u svakom momentu biti najveća na svetu.

Izabrane vesti

Seriju od četiri uzastopna prvenstvena meča bez pobede Almerija je prekinula u prošlom kolu. Povratnik u Primeru je pre desetak dana savladao Espanjol kod kuće sa 3:1, pa je malo pobegao od zone ispadanja i sada zauzima 14. mesto na tabeli. Daleko od toga da je na bezbednom, Kadiz koji je ispod crte ima samo tri poena manje. Večeras ekipa za koju igra srpski reprezentativac Srđan Babić gostuje Rajo Valjekanu, osmoplasiranom timu na tabeli. Madriđani su trijumfovali na dve od poslednje tri utakmice, minimalcima su savladali Valjadolid i Viljareal, a između ta dva meča su izgubili od Real Sosijedada. Almerija je uz Elče jedini tim u Primeri koji još nije ostvario nijednu pobedu kao gost. Na dosadašnjih devet gostovanja tri puta je remizirao i u šest navrata je poražen. Doduše, poslednji put u Valjekasu, u novembru 2020. godine u Segundi, trijumfovao je sa 1:0.

MONCA - SAMPDORIJA (PONEDELJAK, 20.45), KEC 1,85

U mnogo teškom položaju se nalazi Dejan Stanković sa Sampdorijom. Od kako je srpski strateg seo na klupu Đenovljana, samo na momente je njegov tim uspevao da zaliči na ekipu dostojnu opstanka. Ima Sampdorija ubedljivo najlošiji napad u ligi (postigla samo osam golova na 20 mečeva), u seriji je od četiri uzastopna poraza, a bezbedna zona i Specija udaljeni su joj devet poena. Ove zime je Stanković dobio osam pojačanja, sve na pozajmice, pa se navijači nadaju da će ekipa zaigrati bolje kada se uigra. Do tada, Monca će pokušati da oteža bivšem strategu Crvene zvezde situaciju još više, odnosno da mu nanese novi poraz. Na poslednjih šest prvenstvenih mečeva Monca nije nijednom izgubila (po tri pobede i remija), jedini neuspeh od kako se završila pauza zbog Mundijala u Kataru doživela je u Kupu Italije protiv Juventusa (2:1). U prvoj polovini sezone, početkom oktobra, Monca je u Đenovi savladala Sampdoriju sa 3:0.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvotaDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara