Stiv Klark (©Reuters)
Stiv Klark (©Reuters)

Klark: Srbiju vode Mitrović i Tadić, imaju top igrače, ali imamo i mi

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.11.20. | 16:24

“Ovo je veliki trenutak za našu zemlju”, kaže selektor Škotske

Koliko je meč godine za Srbiju, još više je za Škotsku! Jer, Tartan armija od 1998. godine i Mundijala u Francuskoj nije videla veliko takmičenje.

Finale baraža za Evropsko prvenstvo će se igrati 12. novembra na Marakani, Srbija je favorit na papiru, ali Škotska je u sjajnoj formi i ima adute na koje može da se osloni za taj jedan, odlučujući meč.

Izabrane vesti

Mobilizacija u Škotskoj je počela, euforija hvata i igrače i navijače...

Od poslednje utakmice prošlog meseca okrenuti smo ovom meču, koji je ujedno veliki trenutak za našu zemlju. Zato jedva čekamo da se okupimo. Verujem da ćemo ponovo imati sjajnu, pozitivnu atmosferu u kampu”, rekao je selektor Škotske Stiv Klark.

Njegov tim je igrao odlično prošlog meseca, pobedio je Izrael u baražu, pa Češku i Slovačku u Ligi nacija. Zato Tartan armija puca od samopouzdanja.

Prošlog meseca je bilo dobro, tim je igrao kvalitetno. Momci su uradili kvalitetan posao i stavili se u dobru poziciju pred meč sa Srbijom. Ipak, prošlog meseca nam je bilo lakše jer smo igrali sve tri utakmice kod kuće. Ako pogledamo igre u oktobru, tim se praktično sam iskristalisao. Sve su momci sami uradili. Ali, biće svakako pakleno teško izabrati prvih 11 za Srbiju”.

Nije mnogo reči Klark posvetio Srbiji, ali je naznačio odakle njegovog timu preti najveća opasnost.

Srbija je dobar tim. Izdvajaju se Mitrović i Tadić. Imaju top igrače, ali imamo i mi”, podvukao je Stiv Klark.

Videćemo za devet dana čiji su “top igrači” kvalitetniji... 


tagovi

Stiv KlarkŠkotskaLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara