Komentari na vest

Klop sad ponizno sluša: Moje gazde ne moraju ništa da mi objašnjavaju, ja nisam učestvovao u ovome

G

Gost300

pre oko 3 godine

Brko..Niko nije rekao da je zabranjeno kupovati od manje bogatih,to se radilo kroz cijelu istoriju,ali nije bilo preplacivanja i dizanja trasfera u nebo dok nisu dosli arapi i rus
Y

YHRS

pre oko 3 godine

Оће ли неко од тих тренера из тих 12 клубова поднети оставку....мултимилионери су сви реално....чекамо и реакцију играча
P

PejZli

pre oko 3 godine

Samo mi nije Gari jasan, njegov UTD je takodje pojeo govno. Ne znam sto se toliko bavi rivalskom ekipom. I to ne samo u ovom primeru, znaci koga zabole uopste za njegovo misljenje? On se prvi oprobavao kao menadzer u vise navrata (naravno bezuspesno), a sada svima soli pamet, samo mi se penje na kulen.
D

Drvo

pre oko 3 godine

On je rekao da za svoj Mančester da ih treba izbaciti iz lige. Sad je fokus na Liverpulu zbog utakmice protiv Lidsa, ali pljuje on i po Mančester I Arsenalu podjednako.
T

TiP

pre oko 3 godine

Meni zao samo Celzija i Sitija najebase ni krivi ni duzni a nisu bili za ovu pricu, bukvalno su pohlepni amerikanci iz Junajteda, Liverpula i Arsenala njih nasilu ugurali u ovo, o tome bruji cela Engleska.
G

Gost300

pre oko 3 godine

Bas mi ih je zao,a oni uz par klubova,dobro se i zna kojih promjenili svjecko trziste
B

Brko

pre oko 3 godine

Gost300, da zna se. Uz Perezov Real, Milan Berluskonijev i Inter Moratijev. Drmali su tržištem dok se nisu pojavili novi i jači likovi. Taj Milan je zajedno sa Barcelonom i Interom opuhao šampionski Ajax, talentovani PSV, Dinamo Kiev i ostale velike ali siromašnije klubove
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Nije ovdje Klop nista lose rekao, a mislim i da ne pokusava da se opere. Pokusava da zastiti igrace od napada koji ih nesumnjivi cekaju i da se distancira od svega ovoga, a ne shvata da ovdje ne moze i ne smije biti neutralnih: ili si za sport i vitestvo, ili si placenik i cirkuzant. Nema trece. Evo, upravo gledam snimak Atalanta - Djubrentus na Areni i Malinovskog kako im pokazuje koliko su "super".
B

Booster 1

pre oko 3 godine

Geri, pa nije bas tacno da su ga izdali njegovi igraci, bar ne svi. Milner je sinoc posle tekme na tom istom Sky Sportsu na kojem ti radis, iskomentarisao kako njega licno ne zanima ta vestacka liga ultra bogatih, i da je jednostavno protiv formiranja iste, tako da, nisi bas skroz u pravu. Vlasnici Liverpula ga jesu izdali, to je tacno i tu nema nikakve dileme!

Paint ItBlack

pre oko 3 godine

ja da sam na klopovom mestu otisao bih odatle.Covek im je jedan od najboljih trenera u istoriji i oni bez njegovog pitanja ili razgovara odlaze u tu superligu.Nepostovanje prema coveku
И

Индијанац из Гандијеве

pre oko 3 godine

Деру се на вас док пролазите градом? Јао, јадни, колико ми је само жао. Води те полуписмене преплаћене фудбалерчиће у музеј воштаних фигура, или у позориште, можда тамо неће бити навијача који "вичу".
i

i jesi indijanac

pre oko 3 godine

Zbog takvvih navijaca kao sto si ti,nama mafijasi vedre i oblace fudbalom zadnjih 30 godina...
И

Индијанац из Гандијеве

pre oko 3 godine

У праву си, претворимо фудбал у позориште где ћемо да седимо и грицкамо кокице. Мешаш бабе и жабе, криминалци немају везе са хулиганизмом, или страшћу према спорту. То што ми живимо у банана држави је друга прича.