"Slaviša Kokeza"
"Slaviša Kokeza"

Kokeza izabran za predsednika FS Beograda! Pričao o sudbini selektora i koliko ceni Ljubišu Tumbakovića...

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.04.16. | 17:38

Dosadašnji predsednik prestoničke kuće fudbala dobio novi četvorogodišnji mandat

Slaviša Kokeza

Zakuhtavaju se izbori u fudbalskoj Srbiji. Novo-staro rukovodstvo danas je dobio Fudbalskog saveza Beograda. Fudbalom u našem prestonom gradu i u naredne četiri godine komandovaće nekadašnji potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza

Izabrane vesti

On je dobio jednoglasnu podršku 40 prisutnih delegata FS Beograda... Takođe, pored izbora Slaviše Kokeze, FS Beograda je dobio novi Izvršni odbor. 

Slaviša Kokeza je i u prethodnom periodu obavljao funkciju prvog čoveka beogradskog fudbala. Očekuje se da on ima važnu ulogu i u budućem sazivu FS Srbije, koji bi novo rukovodstvo trebalo da dobije u maju.

Kokeza već obavlja funkciju potpredsednika FSS zaduženog za domaća takmičenja... Posle izbora za predsednika FS Beograda Slaviša Kokeza je odgovarao na pitanja novinara o gorućim temema u ovdašnjem fudbalu. Tačnije, o sudbini selektora Radovana Ćurčića.
"Gospodin Savo Milošević, Radovan Ćurčić, Tomislav Karadžić i moja malenkost smo imali nedavno sastanak. Preovladalo je mišljenje da do kraja aprila treba da zazumemo stav o narednim koracima. Tačnije, da odlučimo da li će ne funkciji ostati gospodin Ćurčić ili će šansu dobiti neki drugi trener. Potrebno je da oni imaju vremena da slože kockice do početka kvalifikacija", rekao je Slaviša Kokeza.

Novinari su pitali Kokezu i da li postoji srpski trener koga posebno ceni. Odgovor je iznenadio mnoge.
"To je Ljubiša Tumbaković", uzvratio je prvi čovek beogradskog fudbala.

(FOTO: Star Sport)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

Tomislav KaradžićSlaviša KokezaRadovan ĆurčićFudbalski savez BeogradaFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara