Mitrović, Tadić i Vanja Milinković Savić (©FSS)
Mitrović, Tadić i Vanja Milinković Savić (©FSS)

Konačno hrabar izbor FSS: Orlovi u novembru protiv Belgije

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.05.23. | 14:24

Biće to već dobra uvertira za, nadamo se, Evropsko prvenstvo 2024. godine

Katar, Mađarska, odlična Danska, Bahrein, pa SAD… Pre toga i Japan, Jamajka, Panama, Dominikanska Republika… I u novembru konačno još jedna prijateljska utakmica koju ćemo sa uživanjem gledati, jer Fudbalski savez Srbije se odvažio da zakaže meč sa istinski ozbiljnim rivalom – Belgijom!

FSS je danas objavio da će se sa Belgijom igrati 15. novembra u Briselu na stadionu Kralj Boduen, a ako sve prođe kako treba tada bismo već mogli da slavimo plasman na Evropsko prvenstvo, jer posle tog meča Orlovi će igrati samo još kvalifikacioni susret sa Bugarskom u poslednjem kolu Grupe G.

Izabrane vesti

Podsetimo, u prva dva kola savladali smo Litvaniju u Beogradu i Crnu Goru u Podgorici, a ako 20. juna savladamo i Bugarsku u Razgradu jednom rukom ćemo se već uhvatiti za Euro, jer prva dva iz grupe direktno idu na kontinentalnu smotru.

Zagrevanje za tu utakmicu sa Bugarskom Orlovi će obaviti 16. juna na revijalnoj utakmici sa Jordanom u Beču, koja će prvenstveno poslužiti da brojna srpska imigracija pozdravi reprezentativce, mada je za očekivati da selektor Dragan Stojković na tom meču ne izvede baš najjači sastav.

Jedina šteta je što ćemo morati još malo da sačekamo pre no što Orlovi obiđu i nešto Srbije, bar onaj deo van Beograda. Kad smo već gradili te stadione…



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeFudbalska reprezentacija Belgije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara