Komentari na vest

Konteov “Sufferball“ pati više nego ikad pre: Možda je peto mesto maksimum, dvomeč sa Milanom prekretnica

p

pravi je

pre preko 1 godinu

Konjte
g

gostgg

pre preko 1 godinu

Al najjaci su mi ovi novinari sto kad konte igra na kontru i dobije 1:0 svi novinari ga pljuju i kao zakopan fudbal proslog vremena, a kad gvardiola dobije 1:0 kuci uz posed lopte 95% i na kvotu 1.05 onda on igra atomski fudbal..kako mediji znaju da naprave zabludu na stvarno stanje ne zna niko
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

A onda se pojavi starac Ešli Jang i od Sona napravi Lazara Markovića
G

Gost8282

pre preko 1 godinu

Kejn je preteranim vracanjem i zjalanjem po na sredini terena postao kontraproduktivan... Prosto nema ga u mnogim akcijama tamo gde spic treba da bude u zavrsnici. Niko da objasni takvim igracima, da je prvenstveni posao napadaca da daje golove, a uz to sta uradi je plus za igru, a ne obrnuto.
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Jednostavna konstatacija vezana za nevjerovatan broj "navijača" Arsenala na tekstove o Spursima. Jedva dočekaju priliku da pljuju po rivalu a većina ih nije vidjela London i Englesku ni na mapi, a kamoli bili na Emiratesu i još manje Tottenham Stadionu. Ispravite me ako je ijedan od vas bio na utakmici Arsenala u PL. Zaboravljate da se sezona igra do kraja maja i da "vaš" klub ima tradiciju silazne putanje, prije ili kasnije. I prošle sezone ste graktali pa nakraju završili van top 4 i to porazom protiv Tottenhama iako ste imali top 4 na tanjiru sa bodovnom prednošću prije derbija. Javite se na kraju sezone, ja vam čestitam bez problema ako završite iznad, ali u slučaju obratnog rezultata biće opet "sudija nas oštetio" i "nepostojeći penali". Pozdrav i COYS
O

Oirad

pre preko 1 godinu

Kme kme plači jače istinski navijači koji si bio na novom stadionu Totenhema...Samo da te podsetim svi se sprdaju sa Totenhemom. Nisu samo navijači Arsenala u pitanju. To što kada neko napiše nešto vezano za Totenhem, a tebi se to ne sviđa, ne znači da je u pitanju Arsenalov navijač. To opet govori koliko si opterećen Arsenalom. A što se prozivki tiče, nije mi te žao. Sprdao si se kada ste ušli u top 4. Bio si u fazonu da samo najbolji klubovi igraju LŠ, a da je LE nebitno takmičenje. Sprdao si se kako vi već 7 godina završavate iznad Arsenala i da se i dalje broji. Mnogo nekih gluposti si pisao, a da si iole objektivan prema sebi prvo, ne bi nikad pisao takve gluposti jer je razlika između Arsenala i Totenhema kao od zemlje do neba. Arsenal da nije upao u kolotečinu zadnjih par Vengerovih godina ne bi nikad bili u top 4. To isto važi i za Junajted. Samo ste se ubacili, jer su drugi igrali ispod svojih standarda i očekivanja. U principu samo ste medijski ihsajpovani da ste deo "big six".
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ja juce kad sam vidio sastav Totenhema, reko Aston Vila da bude sretna ako uzme bod, kao onda sto si najavio za mec protiv Arsenala..kad ono medjutim hahaha..
g

gostttt

pre preko 1 godinu

Pa kako sad ovo? Zar nisu Le Poqew i Ginola 14 najavili Totenhem kao buduceg sampiona? Nema veze, bice bolje, srecna nova godina :)
п

петак

pre preko 1 godinu

Највише чуди оволика пропаст Сона,не може претрчати просечног бека, као да је послао неког дублера на терен,немам објашњење шта остаде од онакве играчине, а није у неким годинама....
U

Uo

pre preko 1 godinu

Totenhem neodoljivo podseca na nasu reprezentaciju. Ista formacija. Bekovi koji nisu bekovi, vec krila, vezni spori do bola, stoperi losi i bez brzog igraca u napadu pa ne mozes ni da se zatvoris jer nemas kontru.
I

I

pre preko 1 godinu

U timu ima znanja i iskustva,ali nema brzine,najsporiji tim u ligi.Mozda bi napravili rezultat u Italiji ovi igraci.
j

jiss

pre preko 1 godinu

Mnogo je problema. Mogu samo da padaju. Prvo, Loris, ako zanemarimo odlično izdanje sa SP (ipak je to samo 7 utakmica), u velikom padu poslednje dve sezone. To je golman. Dalje, odbrana, osim eventualno Romera koji je pristojan štoper, ostali su apsolutno za Čempionšip, kad igraju Lengle, Dier, dva komada primaju minimalno, to je standard. Bekovi nedovoljno dobri za ritam Premijer lige. Svaka čast Perišiću, ali on ima 35 godina i nije svež da igra svaka 3 dana na krilnom beku, da pokriva celu stranu, a igraš formaciju gde se sve svodi na krilne bekove. Očajna selekcija pojačanja, dovode se totalni proseci poput Bentakura, koji eksplodiraju na momenat, ali znaš da je prosek jer je zadnjih 5 godina prosek i to dobra 2 meseca ne mogu da promene. Sad će po toj formuli da dovedu i Kesija. Silne pare se daju za Rišarlosona, koji se povređuje, a nikad ni nije bio ni konstanta, ni klasa, da bi se platio 60 miliona. Mesec dana razbija, pa ga 5 meseci nema nigde. Isto je i Kuluševski eksplodirao na momenat, ali em je sklon povredama, em nema neku brzinu, ne vidim da je to neko opasno krilo. Kad na to dodaš da je Son potpuno fudbalski propao, teška je situacija za Totenhem. Od Aleksisa Sančeza niko nije u par meseci prešao put od mašine do neupotrebljivog igrača, kao što je sada to uradio Son. Drastičan gubitak brzine, oštrine, nije samo loša forma. Vratiti se neće, neprepoznatljiv. Ovaj tim je nekako po svojim karakteristikama više krojen za italijansku seriju A, nego za uslove Premijer lige.
s

steinar army

pre preko 1 godinu

Svaka čast na komentaru niti sam ne bi bolje napisao ;) p.s treba dodati da je Conte jedan običan kmečavac koji uvijek krene kukati i tražiti lovu za pojačanja kad kola krenu nizbrdo . Zapravo on je trener krojen za propalu i sporu serie a i neka ide tamo mudrovati .. eto može nazad u Juve odmah taman su ovi sad propali na svim razinama .
P

Pevac iz severnog Londona

pre preko 1 godinu

užasan trener, užasan tim
V

Vare

pre preko 1 godinu

Pa sad tim kao tim nije loš uopšte,prvi špic Brazila prvi špic Engleske,golman Francuske,onda Son,pa Perišić ima tu još dobrih igrača ali igra im je užas izgleda da je do trenera mada mi je Konte uvek bio simpatičan lik.
I

I

pre preko 1 godinu

Druze to sto je neko spic Brazila ne znaci da je odmah Ronaldo. Prvi spic Brazila bili su Fred, Žo, Leandro Damiao i zaboravljena ekipa. Isto tako taj prvi golman Francuske je najveća rupa u PL ove godine. Ništa to više ne znači.
n

nedano

pre preko 1 godinu

Ja mislim da bi bilo lijepo da uloze 200-300mil na pojacanja, da ga malo motivisu. Ipak gaji covjek velike ambicije iako igra bunker. Meni samo nije jasno kako ovi navijaci ocekuju rezultate kad ekipa igra defanzivno i tvrdo. Sta misle svaku tekmu da se provlace tokom sezone cc.