Komentari na vest

KRAJ: Dortmund - PSŽ 1:0 (VIDEO)

1902

pre 13 dana

Znaci opet pocinje da ce ih PSG razvalit u Parizu i sta znam? Isto tako ste sahranili i Real u Mancesteru ehehehehe kontao sam iskreno da ce pojedini neato naucit iz utakmice Man C vs Real ali dzaba :)))))))
l

lol2

pre 14 dana

Ali koliko smara ovaj komentator Nemanja Matic vise sa pricom oko Eura u Nemackoj, smara sa pricom o svojoj krindz emisiji na rtsu koju vodi o tom Euru, smara o Englezima itd... Pokusava mesecima da nalozi naciju kao da smo aktuelni prvaci sveta pa da se lozimo za Euro. Dakle, Nemanja Matic i onaj sto drzi na yt kanal fudbalstar su 2 najveca krindz lika u Srbiji. I jedina 2 lika koja se od 7m ljudi pale na srpsku reprezentaciju i ubedjeni su da idemo do finala🤦

Alen Fetahovic

pre 14 dana

Najjaci su mi ovi pacijenti sto se loze pa drugari i Barsa sto je tri puta veci klub od ovih pacera je vodila 2 3 u gostima, Docice ovi u Pariz da prime 3 komada i nazad kuci da se bore za ls sledece sezoone, Allezz paris
R

Robert Lewandowski

pre 14 dana

Da nije bilo crvenog kartona za Arauha Psg ne bi prošao dalje.
П

Пластиканери

pre 14 dana

Буди срећан што ви нисте добили још два, три комада вечерас, требали сте, Санчо вас поцепао као свиње масан џак, да Филкруг није дрвосеча првог јуна би гледао како се Вембли жути, овако имате чему да се надате.

Alen Fetahovic

pre 14 dana

Daj ne lozi se Dembele decko omasio 3 zicera nemoj se sprdamo, Videces u Parizu sve
Ж

Жути зид

pre 13 dana

Не ложи се ти гариша, потцењујеш Дортмунд као да је Мала Моштаница, на свакој објави си и цинично пецкаш и смејеш се како ћете откинути Борусију у Паризу, жао ми је само што нећу моћи да ти се смејем у фацу кад испаднете, ал’ ћу се свакако смејати теби и теби равнима јер сте погани и немате трунке поштовања према противнику, врати се то, само лагано.
Б

Блок

pre 14 dana

Ко је све данас тренер ...срећа је толико битан фактор . Адејеми једва на ногама стоји ,Терзић не прави измене . Енрике "стручњак" коме је Родриго ,један од најбољих задњих везних играо штопера.Ем Мбапе игра шпица ,ај пробали су ...па уводи Коло М. и то не да би играо шпица а Килијан крило ,већ га ставља на крило.
Б

Блок

pre 14 dana

Мбапе је врхунски крилни нападач.Решава ситуације један на један ко од шале ...и један на два ...буквално штета таквог играча стављати у шпиц. Ево Реал и а топ крилне играле Родриго и Вини ...ево им како Килијан може да изгледа у шпицу. Реал да доведе Осимена кидали би. Плус ко год да дође ,нпр Мбапе мораће да мењају формацију а ту ће Белингем по мени имати скроз другачију улогу.
K

KostaX

pre 14 dana

Mislim, nije ni jedno prezime ispravno ali Filkrug zvuči logičnije nego Fulkrug.Mislim da je vreme da naši novinari bar tekstualno pokušaju da potrefe ime tj da ga napišu originalno, kako jeste.Što se tiče izgovora imena i prezimena igrača i to može da se nauči samo ako žurnalisti to žele ali je očito da im fali taj delić profesionalizma,da napreduju i da gledaoce upute na tačan izgovor nekog omiljenog igrača.
P

Paull

pre 14 dana

Fali njima svasta!
z

zapravo

pre 14 dana

Koliko god mene ovaj komentator iritira i zgadi mi utakmicu svaki put, zapravo se ovo ü izgovara tako što namestiš usta za u, a izgovoriš i, tako da je istina negde po sredini između Filkrig i Fulkrug. Priča ovaj mnogo gore stvari od toga
A

Adejemi

pre 14 dana

na nuklearnom pogonu 🚀 Igra i odbranu 👏
K

Kalabasas

pre 14 dana

Koja budalastina enrikea da stavi mbapea na c fora....sam sebe osakatio...uz put izgubio i dembelea desno... Mesto da ih raširi sa njima dvojicom...on se sabio...hakimi bezglavi im pokreće akcije...
R

Rojs

pre 14 dana

Jel igra (M)bape?
U

Ujka Zitko

pre 14 dana

Ovaj Adejemi pod hitno da poradi na misicnoj masi.Mucenik svaki duel gubi,Hakimi ga "pojeo" na desnoj strani.
E

Echte Liebe

pre 14 dana

Ne znam sto te danvoutuju, bukvalno sam malopre komentarisao to, ogroman talenat sa vrhunskim predispozicijama, ali je kost i koza, slab je u duelu, kada to bude resio bice za 30% bolji, sve ostalo pet.
G

Gost10

pre 14 dana

Mbape beskoristan kao špic u bilo kojem klubu na svijetu

Puta Barca

pre 14 dana

psg je kanta od kluba
Y

Yellow Wall

pre 14 dana

FULKRUGU MAJSTORE VODI NAS DO TITULE
P

Pomozimo čovjeku

pre 14 dana

Postoji li ikakva mogućnost da se pošalje kaiš Enrikeu?Spašće mu hlače onako mršavom i sumnjam da će se ikome svidjeti prizor.
I

Ima u

pre 14 dana

Ovom fulkrugu necega sto nema u mitrovicu primera radi otud i ovaj gol u polufinalu ls dok mitar reseta u polufinala kupa arabije
B

Bajke su na drugom sajtu

pre 14 dana

Rešetao bi i on,samo da mu je neko ponudio pare koje dobija Mitrović za svoje usluge.
S

Stranac1

pre 14 dana

Loredana sjajna. PSG Plastika. Samo da ne kiksiraju Schlotterbeck ili Hummels. Bez Mbappea bili bi na nivou Lilla,Lyona,Monaca i td.
U

Ujka Zitko

pre 14 dana

Ali Fulkrug pogadja ko Kevin Kuranji! Igrac starog kova! Svaka cast!👏👏👏👏
U

Ujka Zitko

pre 14 dana

Koliko mogu da vidim,pun pogodak Sancha sto se vratio u Dortmund! Momak igra ko preporodjen! Dobro sto je pobegao iz depresivnog man utd.👍
S

Stefan838383

pre 14 dana

Pa u Junajted da je otisao Mesi u najboljim godinama propao bi. Postali su ukleti....
Z

ZzzRrr

pre 14 dana

Sinoć spektakl, ovo večeras baš skromno
V

VALJAK VERITAS

pre 14 dana

NAVIJAM ZA DORTMUND ALI PARIZANI IDU U FINALE. GARANT !
O

Oksi

pre 14 dana

Jao evo ga Nemanja Matic, sad ce da nas uci fudbalu uz svoju omiljenu recenicu “Malopre sam vam o ovome pricao”.
m

moneyfast88

pre 14 dana

1gg idemo
S

Stranac1

pre 14 dana

Hvala Bogu pa ovog puta nije se izivljavao Terzic i nije se pravio znalac pa da postavi : Wolfa,Özcana i Nmechu ili da postavi Julian Ryerson desnjaka kao levog Beka . Jedino malo mozda iznenadjenje je sto je Loredana ma terenu a ne Malen (verovatno zbog povrede nije jos Fit) Sto je interesantno u PSG nema Kolo Muania od 95 miliona i Gonzala Ramosa od 65 miliona postavili i guraju Klince Barcolu i Emerya koji verovatno nebi igrali nigde ni u jednoj top ekipi iz top lige :) Ajmo Dortmund !
N

NEZNALICE

pre 14 dana

Barcola najbolji.
Б

Блок

pre 14 dana

Ти Барколу ниси никад ни гледао,чим тако лупеташ.
S

Stranac1

pre 14 dana

@NEZNALICE Sut na Golu 0, Fauliran 0 puta , 19/14 Pasa 73% o cemu tai pricas druze ?
S

Stranac1

pre 14 dana

@Блок pokusavam da ga gledam ali ne mogu, nema ga . Igra jer je Francuz isto kao i Emery ili Kimpenbe kad je Zdrav. Sad ce on na klubu umesto njega Ramos ili Muani a na krilo Mbappe.
M

MANOL0

pre 14 dana

2:2
E

Ejfel

pre 14 dana

Psg bez zvezda igra puno brže. Ne verujem, da Psg može danes izgubiti.
B

Blerimy

pre 14 dana

Donaruma,markinjos,ernandez,embape,dembele ,mnogi bi rekli da spadaju u zvezde
P

Poprilično

pre 14 dana

Sam ubeđen da je šejk podmazao uefu za ovaj trofej ove sezone
Z

Zanetti

pre 14 dana

Enrike glumi neku skromnost kao priča o projektu i procesu psža a na klupi ima dva napadača za koje su iskeširali 170 miliona,lako je tako skromnost glumit
Ž

Žileev

pre 14 dana

Rešiće ih nindža kornjača na najlakši mogući način
D

Delija NBGD

pre 14 dana

Ajde Borusijo gazi arapsku nakazu od kluba 💪

Gosthjk

pre 14 dana

Iz nekog razloga mi se "javlja" da PSG osvaja
P

Pelisijer

pre 14 dana

Koliko losu ekipu ima Dortmund, ne znam kako je Colo uspeo da ispadne od njih. Pogledajte samo imena, pa oni u LE ne bi bili favoriti, jos Terzic na klupi.
D

Delija NBGD

pre 14 dana

Prati bocanje molim te...
D

Doom

pre 14 dana

Fudbal ne igraju imena, mnogo puta vec dokazano. Taj Dortmund je bio prvi u najtezoj grupi sa Milanom,Njukaslom i ovim PSG-om tako da ono...sanse su 50/50 za prolaz obe ekipe.
S

Stranac1

pre 14 dana

@Pelisijer Fudbal je Timski Sport, ne igraju imena naj bolje nego.vec naj boljj TIM. Ako gledas po imenima Arsenal ima bolja imena u Ekipi od Bayerna ii Barca bolja od Pariza ...a eto vidis Bayern i Pariz u Polufinale.
m

mm0

pre 14 dana

kako tako vrhunska ekipa 5 u nemackoj
L

Lyon 111

pre 14 dana

Najjači sastav Parižana