Džejmi Bajno Gitens (©Reuters)
Džejmi Bajno Gitens (©Reuters)

Kraj sezone za Dortmundovog tinejdžera

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.05.23. | 13:04

Džejmi Bajno Gitens mora na operaciju ramena, zbog čega će pauzirati nekoliko meseci

Samo bod deli Bajern Minhen i Borusiju Dortmund u šampionskoj trci na tri kola pre kraja Bundeslige. Imali su žuto-crni povoljnu situaciju, ali su prvo poraženi u velikom derbiju sa Bavarcima, pa onda igrali nerešeno sa Štutgartom i Bohumom, ekipama iz zone ispadanja.

U preostala tri kola kola izabranicima Edina Terzića rivali su Borusija Menhengladbah, Augzburg i Majnc, a trener je najavio da na raspolaganju za pomenute mečeve neće imati Džejmija Bajnoa Gitensa (18).

Izabrane vesti

Mladi krilni napadač mučio se ove sezone sa povredom ramena, koju je nedavno dodatno pogoršao na treningu i moraće na operaciju. To znači da je aktuelna sezona za njega završena, a procenjuje se da će pauzirati nekoliko meseci.

"Džejmi je jedini igrač koji je definitivno van tima. Povredio se na treningu i moraće da ide na operaciju ramena. Nećemo moći da računamo na njega u narednim nedeljama i mesecima", objasnio je Terzić uoči subotnje utakmice sa Borusijom Menhengladbah.

Reprezentativac Engleske u mlađim selekcijama sakupio je ove sezone 20 nastupa za Dortmund, u kojima je dao tri i asistirao za jedan pogodak. Lepa budućnost je pred njim, ali prvo će morati da zaleči rame.



tagovi

Borusija DortmundDžejmi Bino GitensBundesliga

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara