Komentari na vest

Krčka se monstruozan ugovor za Kontea - 23.000.000 evra godišnje i novih 200.000.000 za pojačanja

i

istina

pre preko 1 godinu

sve pare nek daju prevarantu koji ce im dati 0 trofeja, LOLSPURSLOL
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Rimska Reppublica inače ima najrelevantnije informacije o Londonskom Tottenhamu. Ovo izdanje će biti rasprodato od Rima, Barija sve do Conteovog rodnog Leccea.
B

B200

pre preko 1 godinu

I nestaće ovaj svet..
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Strašan trener.
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Konte trenutno ima ekipu za top 4 i ništa više od toga. Tu se ekipa trenutno i nalazi. Odličan trener za ligaški sistem i to treba Totenhemu, da su konstantno u lš. Za evropu je druga priča.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Glupost!
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Dati Konteu visegodisnji ugovor sa ovolikom platom je potpisivanje smrtne presude. Covek je odlican trener, tu nema pogovora, ali je ocigledno i sklon tome da kada ne ide krivi sve ostale za neuspeh, kuka kako mu treba jos 30 igraca, kako drugi imaju vise para za transfere, itd. Na kraju izgubi svlacionicu, ekipa mu se raspadne, a on jos 3-4 godine ugovora sa nenormalnom godisnjom platom. Kad ode iz Totenhema nece se oporaviti narednih 10 godina, prvo sto ce da ostavi sve u raspadu, drugo sto ce verovatno morati da mu isplate jedno 30-40 miliona evra zbog prevremenog raskida ugovora. A titulu nece osvojiti sa ili bez njega, u konkurenciji Sitija, Liverpula, preporodjenog Aresenala, pa i Celsija. Celsi kakav god da je, je institucija za Totenhem i zna kako se osvajaju trofeji, za razliku od Totenhema koji je poslednji trofej osvojio pre 15 godina.
z

zivorad

pre preko 1 godinu

Sta znaci monstruozno?
Z

Zikii

pre preko 1 godinu

Stvarno od kako je dosao u Tottenham, ljudi su mnogo toga uspeli.. Heej, ulazak u LS, 3. u PL trenutno, prvi u grupi U LS, sve to onaj Tottenham koga su vecinom ismejavali.. Zaista, mnogo jak trener..

mratinkovic86@gmail.com

pre preko 1 godinu

Napisao sam i pisaću. Spursi su svoju šansu da postanu šampioni prokockali u onoj sezeni kad je Liecester bio šampion. Ako je tada nisu osvojili , neće ni sada, a ni u narednih 5 godina. Tako da je ovo čisto bacanje para, mada ne škodi im nikako da igraju redovno LŠ .
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Zivimo u bolesnom svetu sta reci.