(©Reuters)
(©Reuters)

Krstajić dobio ultimatum od bugarskog Saveza

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.09.23. | 17:16

Tri dobra rezultata ili otkaz

Bugarska nije bila među favoritima u grupi za plasman na Evropsko prvenstvo, ali tim Mladena Krstajića nikako nije imao ni sreće u dosadašnjem delu kvalifikacija.

Imaju Bugari posle pet kola dva remija i tri poraza, ali im je pobeda protiv Srbije izmakla u 96. minutu (1:1), dok su u Podgorici pre nekoliko dana u istom minutu doživeli poraz, iako su po šansama zaslužili pobedu (2:1).

Izabrane vesti

Slab bilans na tabeli uticao je da Fudbalski savez Bugarske da ultimatum Krstajiću: dobra igra i dobri rezultati u poslednja tri kola kvalifikacija ili otkaz! Međutim, raspored nikako ne ide na ruku našim istočnim komšijama, jer će u ta tri kola dočekati Litvaniju, pa lidera Mađarsku i na kraju će gostovati u Beogradu.

Objektivno gledano, sve osim tri boda bi bilo iznenađenje. Ipak, ukoliko Bugari ućare više od toga, Krstajić će ostati na klupi do kraja ugovora, a to je jun 2024. godine. Da li će mu biti ponuđen i novi ugovor u tom slučaju, to je otvoreno pitanje. Ali, na papiru gledano, ne deluje da su mu velike šanse.

Otkako je postao selektor Mladen Krstajić je potpuno podmladio reprezentaciju Bugarske, koja iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, ali je rezultati uporno zaobilaze.


tagovi

Mladen Krstajićreprezentacija Bugarskekvalifikacije za EP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara