Komentari na vest

Krstajić: Nemamo luksuz kao Srbija, ni igrače u Ligama petice kao Srbi

T

Taribo West

pre 11 meseci

Kakve je nekad Bugarska imala igrače: Stoičkov, Balakov, Lečkov, Penev... i da se toliko srozaju, da sad ne znam ni jednog njihovog igrača - prosto neverovatno. Slično se dogodilo i Rumunima...
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Napuće ovi Bugari kao sarme .
P

Pazi

pre 11 meseci

Ovaj je odličan za trenera Partizana. Taman bi se uklopio kod nas.
c

cicmili

pre 11 meseci

imao si ih ti majstore u mandatu na klupi srbije pa nista. samo neka si zdravo
g

gost123

pre 11 meseci

Nekako sam ubedjen da bi Muslin postigao bolji rezultat na svetskom od Krstajica i Piksija.
f

fore

pre 11 meseci

Ovaj lik je napravio trenersku karijeru samo iz razloga što mu u CV-u piše da je bio selektor Srbije. Verujem da oni koji su ga dovodili nisu gledali kako njegovi timovi igraju, već samo tu činjenicu. Neke stvari se jednostavno dogode u životu. I Rejmond Dominik je bio selektor Francuske iako nema znanje ni za selektora San Marina. A za Krstajića je Anćeloti. Pa vi vidite koji je ovo nivo neznalice.
i

isto vazi

pre 11 meseci

I za onog Advokata ili kako se zvao, sto je trenirao partizan, igrao LS finale zahvaljujuci drugom treneru, sada je negde mislim nema ga nigde.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Krstajic je dobar trener samo losa sreca ga je do sad sprecila da vodi Real Madrid ili Mancester Siti ja garantujem za ovog decka.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
И

И

pre 11 meseci

Ти ни са Француском не би био на прва два места у групи.
b

becks

pre 11 meseci

Bio si ti selektor i Srbije, pa se nesto ne secam da si se dobro pokazao. Šatro strucnjak.🤦‍♂️
d

druzeee

pre 11 meseci

ti da vodis francuze nebi ih odveo na evropsko xD lelelele

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Имао си ти и репрезентацију Србије и играче из лиге петице,бруко и срамото, и знамо што си све урадио!!!
1

11993

pre 11 meseci

Ih kad bi Zvezda dovela ovog Despodova, topina od igrača
i

iz sljivika

pre 11 meseci

Imao si ti sve na dlanu pa si nas opet zakopao kao i Piksi u Kataru. Vas dvojica ste "šlager pevači" koje je neko preko veze poslao na Sanremo.
Č

Ček bre

pre 11 meseci

Ti porediš Piksija sa ovim? Ne kažem da je Piksi Murinjo ali za ovog lika verovatno i jeste.
j

jaaaa

pre 11 meseci

Dzabe izgovori, Krle, letis nakon ove.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Imao si, al svakako nisi znao ni sa njima
P

PedjaPFCCCC

pre 11 meseci

Imam osecaj da ce ovaj Baksuz da nam postavlja kamenje na teren u inaj svima nama sto ga ne gotivimo. Imace vise motivacije od Bugara da nam zabije noz u ledja a Bugari vaze vec i zna se da su uvek bili nasa "Braca"
f

feee

pre 11 meseci

Ma kakvi ako to bude verovatno ce neko dati prijateljski Bugarima i Krstajicu da ostane na mestu selektora. Inace Bugari vrede 30 miliona a nas ovaj trenutni sastav 330 Miliona evra, samo smo za 300 miliona skuplji od njih. Pa onda vidite sta su Bugari i koliko vrede kada su doveli Krstajica za selektora. Koji je to nivo trenera u Bugarskoj kada su njega postavili, on nije mogao nista da uradi i TSC kada je imao na dlanu 3 tim u ligi. Eto i Piksi je za njega Murinjo inace je gotovo uvek bilo obrnuto pa i protiv Kameruna. Ali Piksi ide na trofej Eu i ako ne vodi najbolje igrace i mozda mu neko sastavlja tim. Ma gde bi to on dozvolio, Piksi je nas sampion i mozda je podbacio na SP, jeste obrukao se ali da ga malo cinjenica iznesem i ako mi nije za selektora nikako, sa njim imamo ogroman % pobeda za ove 2 godine. Imamo 80% pobeda skoro, ili 2, 2 boda po mecu, malo li je na ovu krizu. Jeste da je nasa reprezentacija dosta jaka, nije top, ali vrednost nase reprezentacije je ove trenutno slicna vrednsoti Atalante, a kada su nam tu i ovi sto ne igraju zbog povreda tu negde kao Juventus. Treba i to znati, i to oni koji stalno govore kako mi nemamo jak tim.