(©Reuters)
(©Reuters)

Krstajić pozvao 25 Bugara za okršaj sa Srbijom

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.05.23. | 22:15

Meč u Razgradu 20. juna

Posle dve pobede na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (Litvanija 2:0, Crna Gora 2:0), reprezentacija Srbije imaće šansu 20. juna u Razgradu da se maltene jednom nogom već plasira na šampionat kontinenta.

Orlovi će te večeri igrati protiv Bugarske, koja u prva dva kola kvalifikacija nije osvojila ni bod: izgubila je kod kuće od Crne Gore (1:0) i u gostima od Mađarske (3:0). Zato je okršaj sa Srbijom poslednja šansa za Bugare, koje s klupe predvodi Mladen Krstajić, da uhvate priključak u borbi za prva dva mesta.

Izabrane vesti

Krstajić je danas objavio spisak sa 25 igrača na koje računa za mečeve sa Litvanijom (17. jun) i Srbijom (20. jun). Na spisku su:

golmani Danijel Naumov (CSKA 1948), Ivan Đulgerov (Černo More), Plamen Andrejev (Levski),

defanzivci Petko Hristov (Venecija), Dimo Krstev (Fjorentina), Valentin Antov (Monca), Simeon Petrov (CSKA 1948), Aleks Petkov (Arda), Hristijan Petrov (CSKA Sofija), Ivan Turicov (CSKA Sofija), Viktor Popov (Černo More),

vezisti Joan Stojanov (Nes Ciona), Ivan Jordanov (Spartak Varna), Marin Petkov (Levski), Ilja Grujev (Verder), Andrijan Krajev (Levski), Ivajlo Čočev (CSKA 1948), Filip Krstev (Levski), Stanislav Šopov (CSKA Sofija), Ilijan Stefanov (Levski), Nikola Iliev (Inter Milan),

napadači Georgi Rusev (CSKA 1948), Kiril Despodov (Ludogorec), Spas Delev (Ludogorec), Martin Minčev (Sparta Prag).

Kao što se može videti iz spiska, gro reprezentacije čine igrači iz domaće lige, a samo su dvojica, napadači Despodov i Delev, iz redova šampiona Ludogoreca.


tagovi

Mladen Krstajićfudbalska reprezentacija Srbijereprezentacija BugarskeKvalifikacije za Euro 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara