Bursać (© TSC)
Bursać (© TSC)

Lazetić poslao rezervnog golmana u Suboticu: Kanađanin iz TSC-a prešao u Spartak

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.02.23. | 09:21

Nikola Bursać do kraja sezone na pozajmici

(Od dopsinika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Nije bilo odlazaka iz Bačke Topole ove zime, ali će jedan, ipak, biti registrovan. Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, Nikola Bursać će do kraja sezone braniti za Spartak.

Izabrane vesti

Naglasio je Žarko Lazetić da su odlasci mogući samo u slučaju igrača sa manjom minutažom pa će tako mladi golman na šestomesečnu pozajmicu u redove rivala.

Bursać nije uspeo da zabeleži nijedan minut ove sezone u TSC-u, iako je letos planiran kao prvi čuvar mreže. Posle priprema je pretrpeo povredu koja ga je izbacila iz protokola pred prvi meč protiv Čukaričkog, te je šansu iskoristio odlični Veljko Ilić. Sve mečeve svog tima je od tada Bursać posmatrao sa klupe, dok se kao alternativa prvom čuvaru mreže nametnuo iskusni Nenad Filipović koji je tri puta zauzeo mesto među stativama.

Fudbaler koji pored pasoša Srbije poseduje i kanadski je došao u TSC leta 2018. i branio za omladinski tim. Kalio se u redovima Radničkog iz Sremske Mitrovice gde je prošle sezone u Mozzart Bet Prvoj ligi zabeležio 19 nastupa, na šest je sačuvao mrežu. Prve fudbalske korake je zabeležio u ekipi Jork Junajted u Torontu, gde je i rođen.

Da li je po sredi povreda prvog čuvara mreže Spartaka Filipa Manojlovića, ili žele da u Subotici pojačaju konkurenciju? Osim pomenutog bivšeg golmana Hetafea i Crvene zvezde, Subotičani imaju na raspolaganju i Mišu Dubljanića, te mladog Marina Dulića.



tagovi

TSC Bačka TopolaSpartakSpartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara