Aleksandar Čavrić (Reuters)
Aleksandar Čavrić (Reuters)

Legija želi srpsko krilo

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.05.22. | 11:20

Slobodan je igrač

Narednog vikenda se spušta zavesa i na sezonu u poljskom šampionatu. Najgoru u poslednjih 30 godina za najtrofejniji poljski klub Legiju. Petostruki šampion u poslednjih sedam sezona ovu će završiti u najboljem slučaju na desetom mestu, što mu se nije desilo tri decenije.

Već je poznato i da sledi promena na klupi kluba iz Varšave. Aleksandra Vukovića će zameniti Kosta Runjaić koji je prethodne četiri i po godine sedeo na klupi Leha iz Poznanja. A poljski mediji najavljuju i promene u igračkom kadru. Među prvim pojačanjima se očekuje dolazak srpskog krila Aleksandra Čavrića iz Slovana.

Izabrane vesti

Legija je navodno već stupila u kontakt sa Čavrićem kojem ističe ugovor sa slovačkim šampionom i saradnja neće biti produžena. On je u klubu iz Bratislave proveo poslednjih šest sezona tokom kojih je osvojio četiri šampionske titule i tri nacionalna kupa. U ovoj sezoni je igrao na 42 utakmice u svim takmičenjima, a u polovini je ulazio sa klupe. Postigao je četiri gola i zabeležio tri asistencije.

U Legiji veruju da je Čavrić pravo rešenje jer može da igra na obe krilne pozicije i da će biti dobra zamena za Slovenca Benjamina Verbiča koji se vraća u kijevski Dinamo.

Čavrić je ponikao u Banatu, potom igrao za OFK Beograd, Genk, Orhus i Slovan koji ga je pre šest godina kupio od Belgijanaca. U nekoliko ranijih prelaznih rokova se pominjao i kao želja Crvene zvezde ali nije došlo do realizacije transfera.


tagovi

Aleksandar ČavrićLegija Varšava

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara