Komentari na vest

Leković: Samo pričamo o Ligi šampiona

?

???

pre 11 meseci

Igrace on ove sezone u ligi dosta utakmica. Menjace dragovica i erakovica. Nema iskustva za ls, al sledece godine ce imati. Srecno
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

On ako je toliki talenat kao sto se prica onda vec treba da bude standardan u timu jer ima 19 godina,dok je npr sa 18 u svojim timovima bili standardni i Pavlovic u partizanu i Gvardiol u dinamu.
p

pozdravi

pre 11 meseci

tatu....
c

cv

pre 11 meseci

a naša liga 😂
E

Esex

pre 11 meseci

Mora da poradi na brzini prvog koraka,na koordinaciji,na okretnosti..ima dosta vezbi i mora individualno puno da trenira..visok je i ako se ubrza bice zver!!
N

Nexu

pre 11 meseci

Nema sta tu zemo da se poradi, brzinu Ili imas ili nemas, eksplozivnost imas ili nemas, s tim se rodis. Da brzina moze da se utrenira svi bi bili brzi.
h

holse

pre 11 meseci

Spajic nek ide na pripreme u banju vrujci,tamo sa penzionerima nek igra domine
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Опет онај Спајиќ тренира одвојено! Нема од њега ништа, стаклени!
E

Esex

pre 11 meseci

Steta..al stvarno nema leba od njega..

ValensijaKK

pre 11 meseci

Aha, još jedan neviđeni talenat... Momak ima 19.5 godina i još uvek "talentuje" po omladinskoj ligi. Mesi sa 19 godina bio prvotimac Barselone i osvajao svako takmičenje na planeti, danas uveliko igrači od 18-19-20 godina igraju najjače lige i dominiraju, a ovaj sa toliko ne može da se izbori ni za 15 minuta u domaćoj ligi i do 25. godine će se voditi kao "mladi, talentovani igrač". Spasi nas, bože, neviđenih talenata.
Р

Рале

pre 11 meseci

Ахахахахахахахахахахахахаха благо теби, који си брат
Č

Čopsi

pre 11 meseci

Budućnost Zvezde!