Levandovski (©Reuters)
Levandovski (©Reuters)

Leva stopama Vilje i Suareza: Atletiko hoće da uzme špica Barse

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.24. | 05:51

Poljaku se ostaje, ali je klub u finansijskim problemima

Ima neka tajna veza između Barselone i madridskog Atletika, iako su na terenu ljuti rivali.

Među njima je postalo gotovo pravilo, a ne izuzetak, da u svakom prelaznom roku poneki igrač i to neka velika zvezda pređe iz tabora jednih među druge.

Izabrane vesti

Da ne idemo predaleko u istoriju, ali poslednjih godinu su između ova dva kluba cirkulisali Žoao Feliks, Antoan Grizman, Memfis Depaj, Arda Turan...

A, narednog leta bi mogao da se desi het-trik kada su u pitanju – „devetke“. Kako piše katalonski Sport, Atletiko je vrlo zainteresovan da na leto dovede Roberta Levandovskog. Iskuni Poljak, od 35 leta, ima ugovor do juna 2026. godine, a uz to je poručivao da bi rado produžio vernost Barseloni još koju sezonu posle toga, ali...

Problem je što katalonski gigant i dalje ozbiljno kuburi sa novcem. Plata poljskog napadača u ovoj sezoni je 13.000.000 evra neto, dok će u sledećoj da poraste na 16.000.000 i u Barseloni već sada lome glavu oko toga šta im je najbolje činiti. I kako piše Sport, nisu daleko od odluke da Levandovskog prodaju.

Atletiko stoji kao zapeta puška, jer mu je „devetka“ potrebna kao hleb nasušni. Alvaro Morata igra dobru sezonu, ali je Memfis Depaj prilično nepouzdan. Levandovski bi bio treći napadač Barselone koji se preselio u redove Jorgandžija u mandatu Dijega Simeonea, pre njega su u istom smeru otišli David Vilja i Luis Suarez.


tagovi

Robert LevandovskiBarselonaAtletiko Madrid

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara