""
""

Lijo, nije ti mesto u prvoj ligi...

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.12.17. | 12:45

Ukoliko želi da ostane u trci sa Balzanom, Valetom i Florijanom, Gzira ovde ne bi smela da se kocka

Čudni su putevi Lija Atletika...

Izabrane vesti

Nijedan klub u 21. veku nije toliko puta ulazio u prvu ligu, pa napuštao elitno društvo, koliko ovaj iz sela u unutrašnjosti Malte, gde je uzgoj pomorandže znatno unosniji biznis od najvažnije sporedne stvari na svetu.

Kako stvari stoje, Lija će ponovo ispasti iz Premijer lige, pošto je sa pet bodova zakucana za dno tabele, a ne piše joj se dobro ni na zatvaranju 14. runde, budući da gostuje Gziri (19.00), jednom od kandidata za titulu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 8734 MLT Gzira - Lija Athletic ug 4+ 1,70

Domaćin je minulog vikenda u derbiju kola savladao Valetu (2:1) i pun samopouzdanja čeka fenjeraša uništenog u Florijani (6:0).

Atletik na strani prima tri gola u proseku (kod kuće i više - 3,16), Gzira postiže više od dva pred svojim navijačima, mada ni njoj defanziva nije jača strana, s obzirom da je nakon uvodna dva kola i pobeda bez primljenog gola, samo jednom zadržala mrežu netaknutom.

Ukoliko želi da ostane u trci sa Balzanom, Valetom i Florijanom, Gzira ovde ne bi smela da se kocka. 

To mi vama preporučujemo, jer je kec nešto u šta ne treba sumnjati, dok bi oni kojima je 1,18 malo, mogli da probaju sa 4+. Ovaj tip zaokružen je na četiri od pet poslednjih okršaja današnjih protivnika. 

MOZZART KVOTE
(1,18) Gzira (6,25) Lija Atletik (9,50)

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Maltasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara