Ludnica u Totenhemu poslednjeg dana: Šest transfera do ponoći!

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.01.22. | 14:05

Kakav finiš prelaznog roka na Vajt Hart Lejnu

Pršte transferi na sve strane poslednjeg dana prelaznog roka a Totenhem je definitivno klub u kojem će do ponoći biti najviše posla.

Klub iz severnog Londona radi na gomili velikih transfera koji bi trebalo da se realizuju u narednih nekoliko sati. Dosta toga je dogovoreno i čekaju se samo zvanične potvrde.

Izabrane vesti

Za početak, Spurse napuštaju Tangi Ndombele, Đovani Lo Selso i Brajan Hil. Vrlo moguće i Dele Ali ako se nađe klub koji je voljan da ga plaća. Svi su otpisani od strane Antonija Kontea.

Ndombele je dugo bio na meti Pari Sen Žermena ali francuski klub nije uspeo da mu nađe mesto u timu pa se na kraju vraća u Lion iz kojeg je došao u Totenhem pre dve i po godine za 60.000.000 evra. Lion će za pozajmicu Ndombelea da plati 3.000.000 evra, a preuzeće na sebe i više od pola plate koja iznosi 600.000 evra mesečno. Lion će imati i opciju otkupa na kraju sezone. On dolazi kao zamena za Bruna Gimaraesa koji je juče u transferu teškom preko 50.000.000 evra pršao u Njukasl.

Interesnatno je da Ndombele nije bio prva Lionova opcija da zameni Gimaraesa već je to bio njegov saigrač Đovani Lo Selso. Međutim, Argentinac koji je ranije igrao za PSŽ nije želeo da se vraća u Francusku i rešio je da prihvati ponudu Viljareala. On se dogovorio sa Žutom podmornicom, a blizu je i dogovor španskog kluba sa Totenhemom oko uslova pozajmice. Međutim, Viljareal do ponoći mora da se reši nekog od 25 fudbalera koji su trenutno licencirani jer u suprotnom nema mesta da registruje Lo Selsa.

I dok Lo Selso čeka na transfer u Viljareal, u njegov novi komšiluk je već sleteo još jedan igrač Totenhema. Valensija je ipak dogovorila dolazak španskog krila Brajana Hila koji je letos došao na Vajt Hart Lejn iz Sevilje ali se nije snašao. Slepi miševi će platiti oko 1.000.000 evra za pozajmicu i pokriti veći deo plate. On je već stigao u Valensiju, prošao lekarske preglede i čeka se samo paraf.

A njegovim stopama bi mogao i Dele Ali. Valensija pokušava da poslednjeg dana prelaznog roka dogovori i pozajmicu posrnule zvezde ostrvskog fudbala. Ako on pristane na drastično smanjenje plate, dogovor je moguć…

Upražnjena mesta u Totenhemu će da popuni tandem iz Juventusa: Dejan KuluševskiRodrigo Bentankur. Šveđanin je sinoć sleteo u London, jutros prošao lekarske preglede i čekaju se odlasci pomenutih da se potvrdi njegov dolazak. Spursi će platiti 5.000.000 evra za pozajmicu od 18 meseci plus 35.000.000 evra za obavezan otkup ako se plasiraju u Ligu šaampiona i Šveđanin odigra za to vreme više od pola utakmica.

Sa njim dolazi i urugvajski vezista Rodrigo Bentankur. Aston Vila je nudila oko 20.000.000 evra, Totenhem je uspeo za 19.000.000 evra fiksno plus 6.000.000 evra kroz bonuse.


tagovi

Dejan KuluševskiZimski prelazni rok 2022Tangi NdombeleBrajan HilRodrigo Bentankurđovani Lo Selso

Obaveštavaj me

Totenhem
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara