Lukić (©Starsport)
Lukić (©Starsport)

Lukić izabrao Đer pre Voše i Čuke

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.24. | 17:36

Srpski napadač ide u drugu ligu Mađarske

Epizoda Nenada Lukića u Kini je završena. Njegov Čangčun je upao u finanijske probleme i navodno će srpski fudbaler putem suda morati da traži ono što je zaradio za šest meseci koliko je proveo na Dalekom istoku.

Rešio je Lukić da se vrati u Evropu, a kako tvrde mađarski mediji, najbliži je povratku u tu zemlju. I to u redove drugoligaša Đera. Iako na stolu, tvrdi mađarski Sportal, ima ponude Vojvodine i Čukaričkog.

Izabrane vesti

Ipak, nekadašnji golgeter TSC-a i najbolji strelac Mozzart Bet Superlige za sezonu 2019/20 na korak je od potpisivanja ugovora sa Đerom, koji je trenutno na drugom mestu druge lige i veruje se da će izboriti promociju u elitni rang na kraju sezone.

Lukić je stvorio ime u mađarskom fudbalu kao napadač Honveda, postao je ljubimac navijača, pošto je u tom klubu na 66 utakmica postigao 30 golova. S druge strane, u Kini nije išlo kako je želeo, pa za Čangčun na devet mečeva nije uspeo da se upiše u strelce.

Kako tvrde Mađari, ima Lukić na stolu i ponude od tamošnjih prvoligaša Mezokoveđa i MTK, kao i od turskog Bandirmaspora, ali sve govori da će staviti paraf na ugovor sa Đerom.


tagovi

Nenad LukićĐerFK VojvodinaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara