Marko Jovičić
Marko Jovičić

Marko Jovičić otišao da se bori za titulu - na Maltu

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.19. | 15:39

Pozajmica do kraja sezone

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Beleka)

Poput Partizanove ekspedicije, koja se nalazi na Mediteranu, stiže u Sredozemlje i Marko Jovičić. Uz napomenu da će, za razliku od crno-belih, u ovom delu sveta ostati znatno duže, pošto je dogovorio pozajmicu na Maltu, preciznije u Hibernijans.

Izabrane vesti

Golman tima iz Humske 1 i kolider na tabeli malteškog prvenstva dogovorili su uslove saradnje do kraja sezone. Reč je o pozajmici posle koje će se 24-godišnji čuvar mreže vratiti u Beograd i pokušati da se izbori za povoljniji status, s obzirom da je za Parni valjak vezan ugovorom do juna 2020. Za razliku od prethodne sezone, kad je branio na 15 utakmica, Jovičić u aktuelnoj nije dobio šansu pod komandom Zorana Mirkovića, a da nije u planovima stručnog štaba postalo je jasno kad se nije našao na spisku putnika za pripreme u Antaliji. Pominjalo se najpre da bi mogao čak u Afriku, ali kad je sitgao poziv sa Malte, odlučio je da ga prihvati.

Inače, Hibernijans posle 15 kola deli prvo mesto sa Valetom sa 34 boda i imaće priliku da se bori za naslov prvaka. Što je šansa koju Jovičić u Partizanu, s obzirom na zaostatak u odnosu na Crvenom zvezdom, teško da će imati ove sezone.

Partizanov trener golmana Nemanja Jovšić u ovom trenutku na raspolaganju ima Filipa Kljajića, talentovanog Aleksandra Popovića, kao i iskusnog Vladimira Stojkovića, koji se uprkos povredi pete na kontrolnom meču sa Slovanom, danas nesmetano trenirao.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Marko JovičićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara