Kvinsi Menig (© FK Partizan)
Kvinsi Menig (© FK Partizan)

Menig najavio još pojačanja: Imam dobar osećaj za narednu sezonu

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.07.23. | 14:39

Holanđanin optimističan uoči početka treće sezone u Partizan

Šestorica su stigla, a biće ih još. Nagoveštaji sportskog direktora Ivice Kralja i šefa stručnog štaba Igora Duljaja, kako bi Partizan trebalo da bude znatno pojačan do kraja prelaznog roka, a možda i početka takmičarskog ciklusa, prelili su se i na ekipu. Sve glasnije se i među igračima priča kako će doći novi fudbaleri, pošto je i njima, izgleda, jasno da aktuelni kadar nije dovoljan za takmičenje na tri fronta.

Tako se i Kvinsi Menig raduje još ponekoj akviziciji, pošto su već angažovani golman Aleksandar Jovanović, levi bek Nikola Antić, vezisti Frank Kanute i Aleksandar Šćekić i napadač Nemanja Nikolić, dok bi krilo Ksander Severina trebalo u nedelju da doputuje u Beograd. Sva je prilika da to neće biti sve.

Izabrane vesti

Imam dobar osećaj za predstojeću sezonu. Čuo sam da ćemo dovoditi još neke igrače, ali generalno, zaista imam dobar osećaj“, rekao je Kvinsi Menig u kameru televizije Arena sport tokom priprema u Sloveniji, posebno apostrofirajući novajliju iz Serkl Briža. „Verujem da će Kanute biti dobro pojačanje. Dobar je igrač, što ste mogli da vidite u prva dva meča. Pokušavam da mu pomognem da se prilagodi, isto ono što je Rikardo radio za mene“.

Baš kad je reč o bivšem napadaču, svima je u Partizanu teško pao njegov novi odlazak u arapski svet. Tim pre što je sa sobom odneo veliki broj golova. Maltene 30 u sezoni.

Ovo su pripreme koje počinjemo sa pratično novim trenerom, novim igračima. Nema Rikarda, što je za mene teško, ali sam srećan zbog njega. Moramo da nastavimo dalje i da radimo. Bez njega je teško. Kada sam došao, pomogao mi je oko svega. Čak i pre dolaska, pre nego što sam ga upoznao, pisao mi je i već tada pomagao. Osećao sam se uz njega sjajno. Što se Rikarda tiče, mislim da je dobio sjajnu ponudu i priliku i mnogo mi je drago zbog njega“.

Menig je dosta oscilirao tokom dvogodišnjeg boravka u klubu, ali se nada bi mogao konačno navijačima da uzvrati na strpljenju.

U septembru će biti dve godine kako sam u Partizanu, počinje moja treća sezona u klubu. Mogu da kažem da sam zadvoljan. Sad poznajem zemlju, grad, hrana mi se sviđa, mentalitet naroda mi prija. Navikao sam se na sve u klubu, na ligu. Dobro, jezik ne znam, ali, razumem neke reči“, dodao je Holanđanin.

 

 


tagovi

FK PartizanKvinsi Menig

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara