(©Starsport)
(©Starsport)

Menig: Nije bilo tuče sa trenerom, izvinjavam se svima

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.10.23. | 12:40

„Razgovarali smo otvoreno i iskreno, razumeli smo se“, kaže Holanđanin

Pomalo bizarna situacija: Partizan je ubedljivo dobio utakmicu u Subotici (3:0), a najmanje se posle nje pričalo o pobedi.

Igor Duljaj je posle meča govorio kako se igračima duguje novac, dok su se pre toga sukobili on i Kvinsi Menig kraj aut linije. Holanđanin je, navodno, bio nezadovoljan što neće ući u igru i došlo je do konflikta sa trenerom. Malo su se i fizički „dohvatili“.

Izabrane vesti

Ipak, Menig u razgovoru za Telegraf tvrdi da fizičkog sukoba nije bilo.

Biću iskren, nisam bio srećan što nisam igrao u prethodnim mečevima, a nisam bio ni potpuno zadovoljan sobom kada sam dobijao šansu i sve je to prouzrokovalo nervozu, frustraciju i reakciju koja nije primerena, ali se dešava u svakom sportu, ne samo u fudbalu. Ipak, nije bilo nikakve tuče kako je napisano naspram fotografija koje su se pojavile, ne znam čak ni da li smo uopšte imali fizički kontakt, to me je malo šokiralo. Razumem i javnost, takve scene obično nemaju priliku da vide u toku utakmice, iako su, ponavljam, deo svakodnevnice u svim sportovima. Izvinio sam se i treneru koji je bio fudbaler ima ima razumevanja, ali i saigračima, jer je taj događaj donekle bacio senku na veliku pobedu tima protiv Spartaka, a izvinjavam se i svim navijačima Partizana“, pričao je Menig.

On tvrdi da je izgladio odnose sa trenerom i da normalno nastavlja da trenira i da konkuriše za tim. Od klupskog rukovodstva do danas nije bilo nikakve reakcije na ovaj neviđeni ispad.

Razgovarali smo posle svega otvoreno i iskreno, razumeli smo se što je najbitnije i zaključili da samo zajedno možemo napred. Zahvalan sam na razumevanju treneru, saigračima, klubu, kao i navijačima koji nas neverovatno bodre svaku utakmicu. Klub je iznad svega i svih, zato sam svima rekao da na mene mogu da računaju sto odsto i da je najvažnije da ekipa nastavi sa dobrim igrama i pobedama, da ostane na prvoj poziciji. Sve drugo je u ovom trenutku potpuno u drugom planu“, poručuje Kvinsi Menig.


tagovi

Igor DuljajKvinsi MenigFK PartizanMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara