Nemanja Nikolić i Miroslav Đukić (© Star sport)
Nemanja Nikolić i Miroslav Đukić (© Star sport)

Miroslav Đukić ispratio Partizan u Baku: Nema Živkovića, Pavlovića i Terzića...

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.08.23. | 09:10

Crno-beli sa trećim golmanom i mladim snagama otiši na gostovanje Sabahu

Osmesi na aerodromu „Nikola Tesla“. Posledica dobrog raspoloženja u taboru Partizana posle slavlja u Novom Sadu. I jedno poznato lice pred polazak beogradske ekspedicije za Baku. U pitanju je Miroslav Đukić, bivši trener Parnog valjka, koji se zadesio u Surčinu u trenutku dok su se crno-beli spremali za let u Azerbejdžan gde će u četvrtak početi evropsku odiseju.

Bila je to prilika da Đukić poželi srpskom predstavniku sreću u kvalifikacijama za Ligu konferencije i osveži sećanje na period kad je u Humskoj sarađivao sa Nemanjom Nikolićem, Svetozarom Markovićem i Danilom Pantićem. Ujedno razmeni koju reč sa nekadašnjim kolegom iz reprezentacije, Ivicom Kraljem, sada sportskim direktorom Parnog valjka.

Izabrane vesti

Emocije na stranu, Partizan je poslom pošao u Azerbejdžan, uveren da bi već u prvom susretu sa Sabahom (četvrtak, 18 časova, TV Arena Premium 1) mogao da napravi prvi korak ka grupnoj fazi. Na to upućuje i mini-tradicija koja kaže da je prethodna dva puta u kvalifikacijama počinjao pobedom.

Ka još jednoj će probati da stigne sa 24 igrača, koliko je na put poveo trener Igor Duljaj. Među njima je i treći golman Vanja Radulaški, kako se ništa ne bi prepustilo slučaju, ali i još nekoliko talenata iz Omladinske škole Partizana, poput Mateje Stjepanovića, Nemanje Trifunovića ili Bogdana Mirčetića, svežeg potpisnika profesionalnog ugovora.

Od igrača iz kadra u Beogradu su ostali Marko Živković (na poziciji desnog beka u prednosti su Aleksandar Filipović i Aranđel Stojković), vezista Nikola Terzić i napadač Andrija Pavlović. Ovakav razvoj događaja nagoveštava i eventualni rastanak sa nekim od njih, bilo kroz transfer, bilo u vidu pozajmice.

SPISAK IGRAČA PARTIZANA KOJI KONKURIŠU ZA MEČ SA SABAHOM

Golmani: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Vanja Radulaški;

Defanzivci: Aleksandar Filipović, Aranđel Stojković, Svetozar Marković, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić, Nikola Antić, Zlatan Šehović;

Vezisti: Kristijan Belić, Mateja Stjepanović, Aleksandar Šćekić, Frank Kanute, Bogdan Mirčetić, Ksander Severina, Bibars Natho, Danilo Pantić, Kvinsi Menig, Nemanja Trifunović;

Napadači: Aldu Kalulu, Nemanja Nikolić, Samed Baždar i Mateus Saldanja.


tagovi

Miroslav ĐukićFK PartizanLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara