Luka Modrić i Rodri (©Reuters)
Luka Modrić i Rodri (©Reuters)

Modrić: Dobro se osećam, znali smo da ništa neće biti rešeno večeras

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.05.23. | 23:27

Vezista Real Madrida ne brine zbog primljenog gola

Kao što se i moglo očekivati, prvi duel Real Madrida i Mančester Sitija u polufinalu Lige šampiona doneo je šahovsko nadmetanje Karla Ančelotija i Pepa Gvardiole. Tvrd meč, bez ikakvog rizika na obe strane, završen je remijem 1:1 pa će putnik u finale biti odlučen 17. maja u Engleskoj.

Revanš zadovoljniji čekaju Građani jer su uspeli da izbegnu poraz nakon pogotka Vinisijusa u 36. minutu, ali imaju i za čim da žale, pošto su u prvom poluvremenu dominirali terenom i imali duplo veći posed lopte.

Izabrane vesti

Upravo se na taj podatak osvrnuo Luka Modrić u izjavi posle madridskog meča.

"Mislim da smo dobro završili utakmicu. Dobro se osećam, rezultat je otvoren - 1:1. Mislim da smo odigrali dobar meč, znali smo kako će oni igrati, da će ići na posed, ali nisu stvorili mnogo šansi. Mi smo ih imali više, a ostaje žal zbog primljenog gola. Idemo tamo da odigramo najbolje što možemo", istakao je iskusni vezista.

Gol u finišu prvog poluvremena dao je vetar u leđa Madriđanima, pa su po povratku sa odmora zaigrali bolje nego u prvom delu, ali nisu uspeli da se odbrane posle odličnog šuta Kevina De Brujnea u 67. minutu.

"Znali smo da će imati veći posed lopte i da ih neće biti lako pritisnuti. Morali smo da budemo strpljivi i čekamo šansu. Nisu nam mnogo pretili kada su imali loptu u nogama, smatram da smo zaslužili više, ali i ovaj rezultat je pozitivan i ostavlja nadu da možemo u finale. Sve je otvoreno, znali smo da ništa neće biti rešeno večeras i da će biti jako teško za obe ekipe da dođu do prednosti uoči revanša. I dalje su šanse 50:50", konstatovao je Modrić.


tagovi

Real MadridMančester SitiLuka ModrićLiga šampiona

Obaveštavaj me

Real Madrid
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara